Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

TOADPLAZA VIERT EERSTE LUSTRUM

Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Reageren

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 2 van 2]

Olivier Vanilla


Praeses Watermeloen, Blauwe Bes en Red Bull Wodka (MAAR NIET FRISTI) van 2009 t/m 2019
Praeses Watermeloen, Blauwe Bes en Red Bull Wodka (MAAR NIET FRISTI) van 2009 t/m 2019
HALLO ALLE TP-LEDEN

Normaal doet Hendrik deze berichten maar ik heb Hendrik permanent verbannen dus er is complete anarchie over de macht. Belangrijker is: Toadplaza bestaat alweer 5 hele jaren! Nu is er afgelopen jaar niks noemenswaardigs gebeurd op TP (behalve wat extreem slechte jofele verhalen, een nieuw stripdeel en Mario99's achterlijke gedrag) maar het is wel mooi gelukt! We gaan dus Party'en like it's 2009.

Waarom openden we ook alweer Toadplaza? In oktober 2009 werd ik geunmod van MK wegens Mariolivier-grapjes (rofl) maar eigenlijk waren die wel leuk dus ik maakte een eigen forum met vrijheid. Hier konden we wel kutten en lol maken. Lol maken was toendertijd dansende bananen posten enzo maar we hadden dikke pret. Uiteindelijk ging MK zo'n 10 maanden later dood en toen was TP ineens het grootste Mario-forum. Ja er kwam toen ook een ander maar dat forum was meer het creatieve kinder furry huilforum ofzo. Omdat TP bijna dood was (ok het was actiever dan nu) leek het einde er aan te komen maar het kwam toch goed. Uiteindelijk ging YC dood door wat stripjes en opvolger Nincrega door Minecraft en er kwamen Belgen en toen was het gezellie.

Maar o wee, Minecraft leek ons ook te doden! Gelukkig hebben wij het gered en zo kwamen er nog heel veel stripjes en fantastische fantasieavonturen. TP is op een bizarre wijze een deel van ons leven geworden, stiekem voor mij een belangrijk deel. Ik wil jullie dan ook allemaal bedanken voor de afgelopen vijf jaar, ja serieus zonder gay te doen iedereen. De random Xatyoutube-gesprekken met Tuffie, de 'old schoolTP'-gesprekken met Para, de 'November2010Waterhapduckgroep'-gesprekken met Tosti, de Steamgesprekken met Adje, het gespam op YC, Nincrega en heel veel random Xats, de verhalen van Koops, het kutten met de Belgen+Sushi, weerwolven, de Hongerspelen... Het is ergens toch wel gek dat iets op internet met mensen die ik amper ken toch veel voor mij heeft betekend. Zelfs op momenten waarin ik mij kut voelde of even niet blij was, kon ik vaak op TP of Xat terecht en toch weer even lachen.

Of TP nog heel lang actief zal blijven, weet ik niet. De zin om te posten is duidelijk verminderd. Ondanks alles heb ik nog steeds wel contact met veel leden, zelfs met de leden die hier al 5 jaar zitten (en die ik soms al kende van MK). Hell, toen ik TP oprichtte mocht ik nog geen internet op mijn kamer van mijn ouders en nu ga ik op mijzelf wonen, moet je nagaan hoe lang gedeelte dit van mijn leven is. Dit vind ik eigenlijk best bijzonder en ook wel leuk. Nu hebben Tuffie en ik het geniale plan om van TP een sociaal netwerk te gaan maken wat sowieso gaat falen en wat wij hoogstwaarschijnlijk niet eens gaan uitvoeren, maar ooit zal het echt doodvallen op TP. Maar who cares, we hebben het meer dan 5 jaar volgehouden. Dat is echt fucking lang voor een forum. Er zijn meer dan 200.000 berichten gepost. De gigantische Mario-site die wij 5 jaar geleden wilden worden is nooit gelukt, maar damn dit is nog best veel.

Uiteindelijk is TP wel een eigen cultuurtje geworden. Een cultuurtje die onbegrijpelijk is, echt van ons, en waar ik zelfs trots op ben. Er zijn in 5 jaar zoveel referenties, inside-jokes en gewoontes ontstaan. Neushoornen, drie woorden posten, Duck, Waterhap, Tosti's... Er is zelfs een heuze fanbase ontstaan voor Alexneushoorn, iemand die nu door al mijn vrienden gekend wordt. Komt van TP. We hebben met zijn allen gigantische verhalen geschreven met personages met onze eigen forumnamen, ik heb zelfs meer dan 100 stripjes gemaakt!

Tldr; ik ben blij met de afgelopen 5 jaar en met de mensen die hier hun tijd hebben besteed. Nutteloze tijdsbesteding? Misschien. Ik heb er in ieder geval erg veel lol aan gekregen happy

HAPPY BIRTHDAYYYYY hypocriet Cool spam Para Sarcasme Fisico Neushoorn Dokter Leeuw

Profiel bekijken http://www.toadplaza.com
Deel dit bericht op: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

Bericht op wo 08 okt 2014, 16:07 van Adje Vanilla

Schapen zijn goed gemanierde dieren, die slaan helemaal nergens op. Daarom zijn ze ook gedreven in de botenhandel, ze weten iedere boot met het nodige respect te behandelen en verlagen zich niet tot geweld.

Gekkie

avatar

Bericht op wo 08 okt 2014, 16:09 van Adje Vanilla

Bekkie

MALLERD

avatar

Bericht op wo 08 okt 2014, 16:11 van Adje Vanilla

Drellam

MALKARD

avatar

Bericht op do 09 okt 2014, 17:44 van Adje Vanilla

Wacht...
MALKARD heeft zeven letters.
Dat betekent dus...
Dat MALKARD geen acht letters heeft. Holy shit. Mijn leven was een grote leugen.

Kom je er achter, achterlijke kankersukkel.

avatar

Bericht op zo 12 okt 2014, 17:01 van LolPizzaLol

8 > 7
ridley is too big
ridley dlc in ssb4 confirmed

avatar

Bericht op zo 12 okt 2014, 21:23 van Sushi

Ridley=half life 3

Bericht  van Gesponsorde inhoud

Terug naar boven  Bericht [Pagina 2 van 2]

Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Reageren

Permissies van dit forum:
Je mag reacties plaatsen in dit subforum