Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

TP Ledenawards 2013

Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Reageren

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 2]

Olivier Vanilla

avatar
Praeses Watermeloen, Blauwe Bes en Red Bull Wodka (MAAR NIET FRISTI) van 2009 t/m 2019
Praeses Watermeloen, Blauwe Bes en Red Bull Wodka (MAAR NIET FRISTI) van 2009 t/m 2019
Jeej 2013 awards jeej. Wie hebben er gewonnen? Adje en ik hebben overlegd en de awards samen gekozen. Dus succes (Y)

 Aardigste Lid  
Jongens, jullie hebben er verdomme om gevraagd ook. Weet je hoe ongelooflijk veel debiele ruzies er dit jaar waren :"). Hell, Para had op de vierde plek gestaan als we die hadden. Dan weten we toch ook wel dat we qua gezelligheid een dieptepunt bereikt hebben!?!?! Toch!!?!? De enige twee leden die frequent op TP hebben gepost en die gewoon geen ruzie hebben gemaakt (of Mickey Mouse lunchtrommels hebben gestolen) zijn Raceneus en Stroosie. Jawel, Raceneus en Stroosie. Gefeliciteerd :"). 
1. Raceneus
2. Stroosie Grappigste Lid  
Oftewel de award die altijd gaat tussen Koopalingsfan en Para. In 2009 en 2010 won Para met gemak. In 2011 werd de eerste plaats onbedoeld veroverd door nieuwkomer Koops, wegens zijn prachtige zeemeerminnen-, FABkoopa- en Koopalingsawards-topics. Para was in 2012 weer een stuk grappiger dan Koops en werd zo logischerwijs eerste. Maar dit jaar, met de terugkeer van Koops, heeft deze vreemde knaap de hoofdprijs weer terug. Zijn prachtige vertolking van Beauty and the Brains en Dippie Don, zijn knuffels op een natte stoep in het park flikkeren en daarna filmpjes en vooral die zieke verhalen waarin hij vocht met Spongebob, iedereen woedebeheersingslessen kreeg en waar hij in neuke met Mernie, waren een hoogtepunt. Sorry Para.
1. Koopalingsfan
2. Para


 Grootste Spammer  
Deze award is gewonnen door een nieuwkomer, jawel! Henk Spermatank stelde zich meerdere keren voor, en spamde ook meerdere keren op zijn manier TP onder. Dat het totaal niet grappig was boeide niet, hij moest kwijt dat wij teringklapperjosties zijn en dat we allemaal autisten waren. Henk heeft in zijn gespam veel toegevoegd aan TP, helaas is hij door een Minecraft-incident weggegaan. Balen. Toch verslaat hij met afstand LolPizzaLol, die sinds zijn terugkeer ongeveer als enige doel had om TP onder te spammen. Gefeliciteerd met je verjaardag btw!
1. Henk Spermatank (and friends)
2. LolPizzaLol Grootste Nintendo-Fan  
Tja, dit is wel heel simpel. Raceneus heeft het meeste Nintendo-topics enzo gebumpt, he :"). Vaker dan Fisico iig. Hij wordt dus tweede. Jeuj.
1. Raceneus
2. Fisico De Oshi-award 
OSHI WINT NIET DE OSHI-AWARD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Para wint hem namelijk. Hij maakte op de verjaardag van TP dat filmpje, hij heeft wat fan-art in elkaar gezet en vooral heel veel verschillende Para's getekend. Koops pakt nu wel de tweede plaats onder Para, wegens Koopalingsfans Tekeningtoppers enzo. Jeweetwel. Die shit.
1. Para
2. Koops Grootste Minecraft-idioot  
Wie heeft het meeste Minecraft gespeeld? Adje en ik. We gaan niet eens lief doen en de award aan iemand anders geven. Dat klopt gewoon niet. Wij winnen. Fuck jullie.
1. Adje
2. Olivier Beste Neushoorn-immiterende lid  
De random wtf slaat nergens op jeej award. Coolboy profiteert en tweede wordt onze superboef Chris want yolo 
1. Coolboy
2. Chris Chataward  
Ik had altijd heel gezellig chats met Tuffie, het is dan ook het eerlijkste dat hij de award krijgt want leuke youtube-shit op Xat enzo. Zijn toevoegingen op het forum (spammen en zijn account verwijderen) waren ook wat minder nuttig. Sushi was ook vaak online dus hij krijgt de tweede plaats. Goedzo Sushi!
1. Nalyd Rats
2. Sushi Meest ondergewaardeerde lid  
Lucoshi was eigenlijk dit jaar best actief, en hij is ook een paar doorschrijfverhalen gestart. Alleen werd er eentje lichtelijk verpest maar dat vergeten we gewoon maar. Hij voegde best veel toe en daarom krijgt hij deze award. Sushi verdient eigenlijk ook best wel deze award, want hij kreeg best wel veel gemene dingen tegen zich, zoals Super Sushi Twitter en het Flushi-topic, maar toch bleef hij actief en redelijk gezellig. Best knap eigenlijk.
1. Lucoshi
2. Sushi Verhalenschrijver  
NEE KOOPALINGSFAN WINT DEZE AWARD NIET. DAT WEIGER IK ADJE. IK WEIGER HET GEWOON. DIE VERHALEN WAREN SHIT!
Verder maakten Para, Necro, Lucoshi en Tosti het meeste verhalen voor Hongerspelen enzo. Para heeft al genoeg awards en Tosti schreef in onze ogen toch echt de beste verhalen dus hij wordt eerste. Necro mag de tweede plaats ophalen. 
1. Tosti
2. Necrodeus Dokter Leeuw Beste nieuwe lid Dokter Leeuw 
Dit was een spannende award. TP heeft veel nieuwe postende leden gehad. BananenPrakkerijboerderij, Pindapoeper, Oliebollensatésausaap, Alexiskipsaté, Zereneus, WatermeIoentje, Alexneukhoorn, Hans van Petersburgen, Jos van het Aidsbos, Jemoeder.nl, Henk Spermatank, Jan Schaapherder, Rapenator, Hans Berenlul, Gwnniet... Leticia wist deze mannen voor te blijven en als enige vrouw dit jaar een award te pakken. Maar de eerste plaats ging op het nippertje, ondanks veel twijfel bij Adje en mij, alsnog naar Necrodeus. Gefeliciteerd!
1. Necrodeus
2. Leticia

 Toadplaza Lifetime Achievement Award  
 Deze award winnen is puur mazzel. Er wordt een willekeurig (niet afgesloten) subforum gekozen, een willekeurig topic in dit subforum en een willekeurige post (random.org). De maker van deze post wint deze award. Dit is ook de enige award waar ik zelf aan mee doe. De nummer twee is degene die na de maker postte
Subforum: Pokémon
Topic: Top 5 Fakesprites
Post nummer 1: oke sorry dat ik het heb gemaakt 
Maker: Lucoshi
1. Lucoshi
2. Tosti

 De Ultieme Nummer 2  
Met twee tweede plaatsen gaat de eerste plaats dit jaar naar Sushi voor ultieme nummer 2. Gefeliciteerd Sushi! Omdat er verder níémand twee tweede plaatsen had gaat de andere ultieme 2-award naar Dokter Leeuw. Want fuck jullie.
1. Sushi

2. Dokter Leeuw Je rockt Lid van 2013  Je rockt 

Wie was nou het ultieme lid van het jaar? Wie is het gelukt! Er was maar één iemand die twee eerste plaatsen dit jaar heeft binnengehaald. Een belangrijk lid voor TP, die al vanaf het begin actief is, en nog nooit afscheid van ons heeft genomen. Een lid die voor ons de statistieken bijhoudt. Een man van veel spelfouten, maar toch met een diep hart. Een artistiek talent die zijn voeten op dA heeft gepost (waarom). Degene die ons behulpzaam er op wees dat Goomuin al een vriendinnetje had, waardoor we bijna voor niets naar Plopsaland waren gegaan. Een lid wat een groot hart heeft voor Nintendo, voor grappen en ook het enige lid wat nog nooit ongeveer een ruzie heeft gemaakt. Het is natuurlijk Raceneus. Als aardigste lid en als grootste Nintendo-fan mag Raceneus zich terecht Lid van 2013 noemen: hij is immers de enige die niet meegeholpen heeft met TP nóg harder verneuken. De tweede plaats dit jaar gaat naar de man met twee tweede plaatsen en één eerste plaats, een jongen met een uiterst boeiend twitteraccount en met een prachtige baard van Sinterklaas. Dit is Sushi geworden. Bravo.
1. Raceneus

2. Sushi

EINDE


_________________
Hitomi keer Nalyd Rats ofzo je was met afstand mijn favoriete forumlid  Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad 

En Necro Bandaka Lennard Toady02 Poké-Fanaticus HenkSpermatank Nickmariourbanus Rinus999  STNF Coolboy Neuz en Uly moeten ook Nalyd Rats
Profiel bekijken http://www.toadplaza.com
Deel dit bericht op: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

avatar

Bericht op di 31 dec 2013, 14:22 van Adje Vanilla

Heil Raceneus

avatar

Bericht op di 31 dec 2013, 14:27 van Prins Para Vanilla

Raceneus :"""")

avatar

Bericht op di 31 dec 2013, 14:29 van Olivier Vanilla

Alle glorie naar Raceneus

avatar

Bericht op di 31 dec 2013, 14:32 van LolPizzaLol

hopelijk komt henk niet terug want dan ben ik de beste spammer volgend jaar.

Bericht op di 31 dec 2013, 14:33 van Poké Fanaticus

Epic. Alles klopt aan dit. Raceneus lid van 2013. Too much emotion.  Crying or Very sad En hoeveel dingen heeft Sushi.

avatar

Bericht op di 31 dec 2013, 14:35 van Adje Vanilla

Gebeurt niet. Het Minecraft-incident :") Ik snap nog steeds niet hoe ik met Tosti Henk per toeval ontdekte op een random server :"D Dat was echt zo mooi.

Bericht op di 31 dec 2013, 14:36 van Poké Fanaticus

Huh wat? :")

avatar

Bericht op di 31 dec 2013, 14:49 van Necrodeus

Gefeleciteerd Raceneus Broosje2

avatar

Bericht op di 31 dec 2013, 17:26 van Lucoshi

Jeuj, 2 Awards. Felicitaties naar Raceneus enzo.

En heb ik ooit meegedaan aan een ruzie? :")

avatar

Bericht op di 31 dec 2013, 17:27 van Sushi

Ik heb iets gewonnen wat

avatar

Bericht op di 31 dec 2013, 19:18 van Olivier Vanilla

ja dat pokémondoorschrijfverhaal. ofzo. toen was je toch boos? GOED GENOEG VOOR MIJ

avatar

Bericht op wo 01 jan 2014, 00:49 van Adje Vanilla

En Necro had WM's broodtrommel gestolen dus die werd niet aardigste xd

avatar

Bericht op wo 01 jan 2014, 12:01 van Prins Para Vanilla

Ik was relatief aardig dit jaar... :p

avatar

Bericht op wo 01 jan 2014, 12:50 van Necrodeus

Adje schreef:En Necro had WM's broodtrommel gestolen dus die werd niet aardigste xd

Chance dat ik tenminste wel beste nieuwe lid ben Broosje2

Bericht  van Gesponsorde inhoud

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 2]

Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Reageren

Permissies van dit forum:
Je mag reacties plaatsen in dit subforum