Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Aanvraag faillissement door HUB uitgevers

Reageren

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

Adje Vanilla

avatar
Administrator
Administrator


HUB Uitgevers, uitgeverij van een groot aantal Nederlandstalige tijdschriften vraagt een faillissement aan. Eerder is men al gestopt met het blad [N]Gamer, met de voornaamste reden dat het blad niet meer rendabel was. Ook de Power Unlimited, het Hardware.info magazine, IGN Benelux en de Nederlandse tak van ZDNET vallen onder HUB Uitgevers. Directeur van de onderneming, Raimon Gort beweert dat dit grotendeels komt door de weerbarstige markt en liquiditeitsproblemen. Als het verzoek voor een faillissement wordt goedgekeurd, bepaalt een curator de mogelijkheden voor een doorstart.


_________________

Para ik eis een leukere opmerking hier verdomme

ADJE IS EEN FLADJE o god why

ik zei leuker
Profiel bekijken
Deel dit bericht op: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

Papieren tijdschriften hebben hun beste tijd gehad. Iedereen ziet alles nu toch online. Ik vind het spijtig dat het zo moet gaan, ik las de NGamer altijd graag en na diens ondergang konden we dit misschien zie aankomen. Nu geef ik er niet veel meer om want ik las nu toch gewoon niks meer (PU vond ik slecht dusja). Tijden veranderen.

Ngamer was fucking kinderachtig en Power Unlimited was een blad voor energydrinkpubers. De kwaliteit van allebei de bladen was om te janken. Daar heeft het ook wel aan gelegen, Britse tijdschriften verkopen prima hier in NL.

Pu gaat nog door. Ik heb het 1 keer gelezen maar ik hoef geen gameblad te kopen waarin word beschreven hoe geil de meiden op de E3 waren :")

Olivier schreef:Ngamer was fucking kinderachtig en Power Unlimited was een blad voor energydrinkpubers. De kwaliteit van allebei de bladen was om te janken. Daar heeft het ook wel aan gelegen, Britse tijdschriften verkopen prima hier in NL.
Wel toen ik jonger was vond ik ngamer dus zeer goed, richt zich ook niet tot volwassenen hé.
En PU heb ik ook één keer geprobeerd. Nooit meer. Serieus, een meisje had een lezersbrief geschreven en het enige wat ze als antwoord gaven was eenbeetje seksistische stoerdoenerij.
En bij ons in de krantenwinkels vind ik gewoon geen Britse tijdschriften, dus dat is ook geen optie. Vroeger had ik er (GBA magazine <3) maar ze zijn om één of andere reden allemaal verdwenen.

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Reageren

Permissies van dit forum:
Je mag reacties plaatsen in dit subforum