Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

De Toadplaza Hongerspelen: Deel 8

Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Volgende

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 7 van 8]

91 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 8 op di 30 jul 2013, 23:38

Prins Para Vanilla


Zijne koninklijke hoogheid Prins Para Mustafa Pinguïn andy Geweldig Bartholomeus III ofzoiets
Zijne koninklijke hoogheid Prins Para Mustafa Pinguïn andy Geweldig Bartholomeus III ofzoiets
Ik kan anders de openingspost wel bijwerken, ik hou voor mezelf toch bij wie nog leeft en waar ze zijn enzo

Profiel bekijken http://www.xnxx.com/c/Lesbian-26

92 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 8 op wo 31 jul 2013, 09:16

Hitomi en Nickmariourbanus vaarden terug naar Mt. Paddo. Hitomi hield haar hart vast. Hij had misschien lelijk tegen haar gedaan, maar ze wist dat ze ervan kapot zou zijn als Ulysses dood was. "Sneller Nick" zei ze. "Hitomi houdt echt van Ulysses, mensen" hijgde Nickmariourbanus. "Maar jullie weten ook, even goed als mij, dat romantiek tijdens de hongerspelen not done is. Hitomi gaat nu haar leven gaan riskeren voor...". "Ach hou je kop toch" snauwde Hitomi.

Het tweetal kwam aan op Paddo-eiland, en direct begon Hitomi richting de berg te lopen. Ze hoorde Nick achter haar aan komen: "Geen medelijden met haar uitgeputte teamlid..." hoorde ze hem hijgen. Ze besteedde er geen aandacht aan en kwam aan de rotsachtige uitlopers van de berg. Volgens Para zat WM op de top van de berg. Dus wie er ook gestorven was, op de top moest ze het ontdekken, toch? Ze liep de rotswand eventjes af, tot ze een goed plekje had gevonden om de klim aan te vangen, en begon eraan. Ze was niet de beste klimmer, maar het leek haar toch vrij goed af te gaan. Net zocht ze met haar voet naar een nieuw steunpunt, toen ze plots een hand aan haar enkel voelde die haar naar beneden trok.

Ze kwam pijnlijk neer op de rotsen, en nog voor ze zich kon herstellen voelde ze een hand die haar bij haar haar greep en haar hoofd nog eens tegen de rotsen sloeg. En nog eens. Zwarte vlekjes dansten voor haar ogen, en ze voelde het bloed over haar gezicht stromen. Ze had de energie niet meer om te bewegen, ze lag ineengezakt tegen de rotsen. "Beste mensen wie zag dat aankomen!" hoorde ze Nickmariourbanus opgewonden zeggen. "Verraad in het team? Blijkbaar was die grappige, onschuldige Nick toch niet zo onschuldig! Maar we kunnen het hem niet kwalijk nemen. Er schieten immers nog maar enkele tributen over, dus zijn winstkansen worden zowaar reëel. Het was de niet meer dan slim van hem om de samenwerking met de arme Hitomi vroegtijdig stop te zetten..." Terwijl Nickmariourbanus zo zijn denkbeeldig publiek toesprak, zag Hitomi hem nog net bij haar vandaan lopen, vlak voor ze het bewustzijn verloor. Haar laatste gedachten waren bij Ulysses.

Profiel bekijken

93 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 8 op wo 31 jul 2013, 11:40

Prins Para Vanilla

avatar
Zijne koninklijke hoogheid Prins Para Mustafa Pinguïn andy Geweldig Bartholomeus III ofzoiets
Zijne koninklijke hoogheid Prins Para Mustafa Pinguïn andy Geweldig Bartholomeus III ofzoiets
OP aangepast

Profiel bekijken http://www.xnxx.com/c/Lesbian-26

94 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 8 op wo 31 jul 2013, 12:06

Olivier Vanilla

avatar
Praeses Watermeloen, Blauwe Bes en Red Bull Wodka (MAAR NIET FRISTI) van 2009 t/m 2019
Praeses Watermeloen, Blauwe Bes en Red Bull Wodka (MAAR NIET FRISTI) van 2009 t/m 2019
WM zat op de berg, even na te gaan wie er allemaal nog levend waren en wie nog niet. Voor het laatst wist hij dat er nog 10 spelers in leven waren, maar hij had nog wel drie kanonsschoten gehoord (Goomuin, Lennard en Fisico).

Hij was natuurlijk nog in leven. 0 kills, 0 toevoegingen aan dit spel.
Sushi... Tja, Sushi. Hij was geen drama op de trainingen, en hij leeft nog steeds... WM had hem het hele spel nog niet gezien. Hij zit vast ergens anders. Hij zag er niet erg gevaarlijk uit, dus hij moet bescherming hebben, of wapens,
Chris, die leeft ook nog steeds. Dat was Sushi's maatje, van district 4. Die werken hoogstwaarschijnlijk samen. Geen kanonsvoer dus, zoals hij had gedacht.
Nickmariourbanus..? Wacht. Hoe heeft die leip het nou weer zo lang volgehouden!?  Dat was toch die wannabe commentator? Die bij het interview zelf ging interviewen? Kwaliteiten had hij niet. Hij was alleen maar commentaar aan het geven aan het begin van het spel. Bizar dat hij nog leeft.
Fisico... Wat!? Die autist met de panfluit, die afgelegen een beetje op zijn panfluit aan het spelen was? Hij had een 1 op de training... Misschien was hij slimmer dan hij dacht.
Ulysses. Shit. Ulysses was verdomde sterk en sluw. Niet te vertrouwen, die kerel. WM wist dat hij het moeilijk zou krijgen als hij tegen Ulysses moest vechten. Hopelijk sterft hij nog.
Goomuin. Verdomme! Hoe houdt die knaap het vol? In ieder geval kan WM hem nu nog afmaken, zoals hij graag wilde... Maar hij moet met iemand samenwerken. Iemand heeft hem gered. Een sluw iemand... Ulysses? WM slikte.
Jihawk, klootzak. Hij had Oshi afgemaakt en Para aangevallen. Door hem had WM geen bondgenoten meer. Plus, hij heeft pijlen. Maar goed, hij spaarde WM. Waarom eigenlijk?
Hitomi, oei, het enige overgebleven meisje. De enige die ook hoog scoorde op de training, een 10 volgens hem. Kan gevaarlijk zijn. Sterk was ze niet, slim wel.
Lennard. Tja. 7 op de training... WM wist niks van Lennard.

De rest was dood. Hoe hield WM het vol? Hij had zichzelf voorgesteld als winnar wegens veel kills. Maar hij had nog niemand vermoord. Goomuin en Jihawk ontsnapten eerder, en Para ging wel duidelijk een stuk later dood. Plus, zijn lichaam werd opgehaald bij het wrak. Toch overleefde WM alles wel makkelijk. Hij had geen last meer van flauwvallen en hoofdpijn, er was veel eten, hij had drinken gekregen als sponsorgift... Hij overleefde vrij makkelijk, terwijl iedereen elkaar slachtte. En hij had al een tijdje geen bezoek gehad.

"KLOP KLOP" hoorde WM. Het was Ulysses. Hij zag er verdrietig uit. "MIJN VRIEND MAG DAN DOOD ZIJN, JIJ ONDERGAAT HETZELFDE LOT", riep Ulysses. Hij zag er verward uit. Normaal was WM gevlucht van Ulysses maar... Hij kon hem deze keer wel aan.


_________________
Hitomi keer Nalyd Rats ofzo je was met afstand mijn favoriete forumlid  Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad 

En Necro Bandaka Lennard Toady02 Poké-Fanaticus HenkSpermatank Nickmariourbanus Rinus999  STNF Coolboy Neuz en Uly moeten ook Nalyd Rats
Profiel bekijken http://www.toadplaza.com

95 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 8 op wo 31 jul 2013, 12:38

Lucoshi

avatar
Super Mario
Super Mario
"Baaaaaaahh"
Sushi werd wakker uit zijn verschrikkelijke slaap. Voordat hij zijn ogen open deed voelde hij de pijnsteken van zijn been weer, en toen hij zijn ogen open deed, kreeg hij bijna een hartaanval. Hij zag een gedaante boven zich. Dit zou zijn einde zijn worden. Het zou maar goed zijn ook, hij had genoeg bijn geleden. Hij kon deze spelen toch niet meer winnen. Zijn beste vriend en kameraad deze spelen had hem verlaten. Hij kon niet meer lopen, dus als hij zou worden aangevallen, zou hij niets kunnen doen. Hij zou nu sterven. Wachtend op het wapen dat neer zou komen en het kanonschot dat zijn dood zou bevestigen, bleef Sushi liggen. Hij keek naar zijn toekomstige moordenaar.
Toen zijn ogen wat meer aan het licht gewent waren, zag hij dat de gedaante, een geit was. "Baaaaahh!" de geit likte over Sushi gezicht en snuffelde in zijn jaszak. Sushi zuchtte, hij zou blijven leven. Hij wist niet of hij nu blij, of verdrietig moest zijn. Met veel moeite ging hij overeind zitten. Hij keek in het rond. Er stond nog een geit achter hem. "Meeehhhhhh" Er kroop een klein baby geitje onder de geit achter hem uit. Het was een hele familie geiten. Vader, moeder en kind. Er kwam een glimlach op Sushi's gezicht, maar dat veranderde al snel in een pijnkreet. De geit stootte perongelijk tegen Sushi's been aan. "Aaargh... Stom be-" Sushi keek naar de geit, die bang naar hem keek. "Het spijt me. Je kunt er ook niets aan doen" Sushi voelde iets tegen zijn hoofd aan wrijven. Hij keek om en zag het kleine geitje dat tegen hem aan stond. Sushi dacht weer terug aan thuis, hoe zijn hond dit wel eens zou doen. Het gaf hem altijd een blij en warm gevoel. Hij vond het fijn om geliefd te zijn.
Zo bleef Sushi nog uren liggen. Samen met de geiten, die aan het grazen waren en soms kwamen kijken bij Sushi. Sushi was een middagdutje aan het doen, toen hij plotseling iets tegen zijn hoofd kreeg. Iets wat van ijzer leek. Hij keek op en zag dat naast hem, een klein metalen flesje aan een wit parachute lag. Een Sponsor! Hij zag ook een briefje vastzitten aan de fles.
"Sushi, hier heb je iets wat je wel zou kunnen helpen. Hint: Het is voor op je been.
De kijkers houden van je!
-Poké Fanaticus, je Sponsor"
Hij kon het niet geloven. Hij lag hier, tussen de geiten, en was toch een favoriet tussen de tributen. Sushi draaide snel het flesje open. Er zat een vloeistof in, wat leek op water, alleen dan met een roze tint en een sterke geur. Het rook naar thuis, eigenlijk, als hij erover na dacht... Het rook naar vis. Dat hij ooit nog blij zou zijn met de geur van vis. Hij goot snel het middel over zijn been, eerst voelde hij een aantal sterke steken in zijn been, maar na een paar minuten, was de pijn weg en zag hij de wonden dicht gaan, en zelfs verdwijnen. Na een aantal uur, waren alle wonden verdwenen en zag zijn been er weer zo goed als nieuw uit.
Sushi waagde het om op te staan, en tot zijn verbazing, kon hij weer lopen. Hij had nu weer een kans om te winnen. Één probleempje: hij had geen wapens... Alleen de twee schroefhoorn-speren en een stuk of vijf werpmesjes die hij had gemaakt van hoorns. Dit leek misschien wel veel, alleen andere tributen hadden waarschijnlijk bogen, zwaarden, bijlen, allemaal gemaakt door het kapitool.
De rest van de dag liep Sushi wat rond over het eiland. Er was verder niemand. alleen hij, en de geiten. Alle Schroefhoorngeiten waren al gedood, grotendeels door Sushi en Chris. Chris, de verrader... Sushi zuchtte en ging weer bij de familie geiten zitten en begon tegen ze te praten. Hij vertelde over zijn leven thuis, en wat er tot nu toe allemaal was gebeurd in de arena. Vreemd genoeg keken de geiten Sushi geboeid aan. Ze zaten om hem heen en keken bedachtzaam, soms kwam er wel een "Beeehhh" of "Baaaaaaah", maar dat kwam alleen op de momenten dat Sushi stil was, alsof ze reageerde. Sushi was blij, hij had weer iemand om tegen te praten. Hij sliep die nacht goed, en werd alleen wakker door een kanonschot.Laatst aangepast door Lucoshi op wo 31 jul 2013, 13:07; in totaal 1 keer bewerkt

Profiel bekijken

96 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 8 op wo 31 jul 2013, 12:42

In tegenstelling tot wat WM had verwacht, kwam Ulysses direct op hem afgestormd. Ulysses had zich op de trainingen altijd een gedisciplineerd vechter getoond, maar nu viel hij als een gek aan. WM dook met gemak opzij en sloeg hem in de ribben. Dit leek Ulysses echter niet veel te kunnen schelen en hij zette zijn aanval voort. WM moest enkele rake klappen incasseren, waaronder 1 op het hoofd die enorm veel pijn deed. Hij negeerde echter al die pijn en vocht voort. Hij begon echter de indruk te kregen dat, als dit zo zou blijven doorgaan, Ulysses uiteindelijk toch zou winnen. Blijkbaar was hij toch nog niet zo goed hersteld als hij had gedacht. Hij moest dit gevecht snel zien te beëindigen.

WM wist snel wat hij moest doen. Ulysses viel wild aan. Zonder na te denken. Zonder goed op zijn omgeving te letten. Wm draaide zich met zijn rug naar de steile kliffen van de berg, en toen Ulysses nog eens een uitval deed sprong hij opzij, greep Ulysses beet en duwde hem van zich af met al zijn kracht. Te laat zag Ulysses dat hij in de val was gelopen en hij stortte van de rotswand.

Het kanonschot kwam niet. "Shit" dacht WM "Waarom gebeurt dit elke keer als ik iemand van die kliffen gooi?" Hij ging gaan kijken. Ulysses hield zich nog vast aan een uitsteeksel op de rotsen. "Ha!" lachte WM "zo te zien ga jij juist je vriend achterna. Vaarwel Ulysses". Hij wou hem net met zijn voet trappen toen hij een steek in zijn hoofd voelde. "Nee" dacht hij "alsjeblieft, nu geen aanval." Hij viel op handen en knieën. Ulysses zag zijn kans schoon, greep WM's hand en trok hem naar beneden. WM viel half bewusteloos van de rotswand, en Ulysses hoorde hem diep beneden zich neerkomen. Hij hief zichzelf weer op de berg.

Ulysses keek naar beneden. Daar lag WM op de rotsen. Het was geen fraai zicht. Zijn hoofd was opengespat en zijn hersenen lagen opengesmeerd over de rotsen. Ulysses draaide zich om. Hij had Goomuin gewreekt. Hij pinkte een traan weg. Hij had niet zo hard tegen hem moeten zijn, en ook niet tegen Hitomi. Maar dat kon hij nog goedmaken. Hij moest haar vinden.

Profiel bekijken

97 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 8 op wo 31 jul 2013, 12:51

Olivier Vanilla

avatar
Praeses Watermeloen, Blauwe Bes en Red Bull Wodka (MAAR NIET FRISTI) van 2009 t/m 2019
Praeses Watermeloen, Blauwe Bes en Red Bull Wodka (MAAR NIET FRISTI) van 2009 t/m 2019
WM was dood. Ulysses wist dat WM veel sterker was dit gevecht en dat hij alleen met wat mazzel had gewonnen. Maar hij had Goomuin gewreekt... Toch? Het voelde niet zo. Ulysses wist dat maar twee mensen verantwoordelijk waren voor Goomuins dood... En dat waren Goomuin en hijzelf.

Ulysses ging naar beneden en pakte zijn flesje drank. Hij had gewonnen, maar hij was niet blij. Hij dronk zijn drank leeg, en hij was dronken. Te dronken om nog na te kunnen denken. Vervolgens zag hij Hitomi liggen, bewusteloos. Ulysses dacht met zijn dronken kop dat ze dood was, het laatste wat hij nog belangrijk vond was er ook aan gegaan. Hitomi was er niet meer, Goomuin ook niet, en WM ook niet.

Ulysses zwom naar de Hoorn voor een spiritueel nieuw begin. Maar hij was dronken, zijn hoofd was er niet bij. Hij verdronk. Een kanonschot klonk. Ulysses was klaar.Laatst aangepast door Olivier op wo 31 jul 2013, 12:59; in totaal 1 keer bewerkt


_________________
Hitomi keer Nalyd Rats ofzo je was met afstand mijn favoriete forumlid  Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad 

En Necro Bandaka Lennard Toady02 Poké-Fanaticus HenkSpermatank Nickmariourbanus Rinus999  STNF Coolboy Neuz en Uly moeten ook Nalyd Rats
Profiel bekijken http://www.toadplaza.com

98 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 8 op wo 31 jul 2013, 12:52

Olivier Vanilla

avatar
Praeses Watermeloen, Blauwe Bes en Red Bull Wodka (MAAR NIET FRISTI) van 2009 t/m 2019
Praeses Watermeloen, Blauwe Bes en Red Bull Wodka (MAAR NIET FRISTI) van 2009 t/m 2019
Kut :")

Ok ik pas mijn post wel aan. Geduld


_________________
Hitomi keer Nalyd Rats ofzo je was met afstand mijn favoriete forumlid  Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad 

En Necro Bandaka Lennard Toady02 Poké-Fanaticus HenkSpermatank Nickmariourbanus Rinus999  STNF Coolboy Neuz en Uly moeten ook Nalyd Rats
Profiel bekijken http://www.toadplaza.com

99 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 8 op wo 31 jul 2013, 13:06

Lucoshi

avatar
Super Mario
Super Mario
"Kom op Chris, we moeten verder! We zitten hier nu al weken!" JiHawk stond aan het strand, met een kano in het water. Deze had hij gevonden bij de boomhut van Fisico. Fisico had heel veel mooie dingen daar liggen. Bogen, pijlen, speren, vallen, fluiten, allemaal handgemaakt.
"Kom op joh, we gaan kijken of we nog iets kunnen vinden bij de hoorn!" Jihawk had ook de Kano die Fisico had gemaakt meegenomen, en was nu van plan om nog de laatste wapens te gaan zoeken bij de hoorn. "Denk je echt dat daar nog iets ligt? Daar zijn toch al lang mensen geweest?". "Maakt niet uit, wij gaan kijken. Daarna kunnen we nog naar jouw vriendje toe". Sushi, hij bedoelde Sushi. Sushi was nog steeds in leven. Hij zat daar op het eiland vol met gevaarlijke schroefhoorngeiten, gewond. Hij kon geen kant op. "Kijk eens wie we daar hebben!" Jihawk rende over het strand. "Hé! Presentatortje! Kom eens verslag geven! Hé!" NickMarioUrbanus kwam aan varen. "Hier komt de veerboot! Dames en Heren, u ziet het hier live vanuit de arena: JiHawk en Chris zitten samen als team hier op palmeiland, en zo te zien hebben ze zelf ook een boot weten te bemachtigen!". "Hé! Nick! Zou ik een lift kunnen krijgen?" Chris had het plan om zelf naar Sushi te gaan. Hij moest kijken of hij nog leefde. "Chris, wat doe jij nou? Wij gaan niet naar Sushi!" JiHawk rende naar Chris toe en greep hem bij zijn keel. "Luister, jij blijft bij mij, anders wordt je vermoord, en dan ga ik persoonlijk op jouw vriendje af om zijn keel door te snijden, als hij nog leeft." JiHawk glimlachte. "Oké, ga je nu mee?" Chris kende JiHawk zo niet. Hij was wel gemeen, maar zo kwaadaardig...
JiHawk stapte in zijn kano. "Kom jongen. We gaan!" Chris twijfelde maar stapte toch de kano in. JiHawk had er allerlei wapens in liggen. Speren, Bogen, Pijlen, alle wapens, eigenlijk. NickMarioUrbanus vaarde naast hen. "Dames en Heren, u ziet het: Chris en JiHawk zijn onderweg naar de Hoorn!" JiHawk gooide een speer naar NickMarioUrbanus, maar die kwam ruim twee meter naast hem in het water terecht.
Chris moest naar Sushi. Hij kon niet langer bij JiHawk blijven, die zou hem vermoorden, dat wist hij al wel. Waarschijnlijk zou Sushi hetzelfde doen, maar hij moest naar hem toe. Chris pakte een speer en stak die in de Kano. "Klootzak! What the Fuck doe jij nou weer?!" JiHawk greep naar Chris, maar die was al het water in gesprongen, onderweg naar de boot van NickMarioUrbanus. "Nick, naar het geiten eiland, we gaan naar Sushi.
Jihawk's Kano lag al op de bodem van de zee, en hij besloot terug te gaan naar het bos. Hij was woedend. Al zijn wapens waren weg, en Chris ook. Hij zou wraak nemen, en snel ook.

Sushi stond bij het strand. Nadat hij was wakker geworden van het kanonschot, had hij iemand zien aan komen drijven. Het was een lijk, dat wist hij al wel. Het lijk van degene die was vermoord bij de hoorn. Toen het lijk aanspoelde sprongen de tranen in Sushi's ogen. Hij knielde bij het lichaam en draaide het om. Hij keek recht in de levenloze ogen van zijn beste vriend.

Profiel bekijken

100 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 8 op wo 31 jul 2013, 13:20

Sushi liep woedend langs de kust van het eiland. Iemand had Chris vermoord, en hij had al een gevoel dat hij wist wie het was. Plots zag hij een boot komen aanvaren. Hij nam zijn speer klaar en bereidde zich voor om te gooien, maar hij zag dat NickMarioUrbanus erin zat en liet zijn speer weer zakken. "Sushi heeft de tranen in de ogen" zei Nick "zullen we hem eens vragen wat er gebeurd is?". "Iemand heeft Chris vermoord, Nick" zei Sushi. "Daar weet ik natuurlijk alles van hé mensen" zei NickMarioUrbanus "We hebben met eigen ogen gezien hoe JiHawk Chris heeft verdronken. Hij vond hem te zwak". "Kom Nick" zei Sushi "breng me naar JiHawk".

Zo kwam het dat Sushi in Nicks boot stapte en ze samen koers zetten naar Palmeiland, waar JiHawk waarschijnlijk was naar teruggekeerd. "Sushi is sterk bewapend" zei Nick "Het zou slim zijn om zijn teamgenoot ook een wapen te geven. Zo staan ze sterker tegen JiHawk". Sushi keek hem eens aan, en gaf hem toen aarzelend zijn drietand. "Sushi is een echte teamspeler" zei NickMarioUrbanus. Sushi voelde zich gevleid. "Jammer dat hij niet de slimste is" Toen voelde Sushi hoe de drietand zijn lichaam doorboorde.

Er klonk een kanonschot. Niet veel later spoelde Sushi's lichaam aan op Palmeiland.

Profiel bekijken

101 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 8 op wo 31 jul 2013, 13:23

Olivier Vanilla

avatar
Praeses Watermeloen, Blauwe Bes en Red Bull Wodka (MAAR NIET FRISTI) van 2009 t/m 2019
Praeses Watermeloen, Blauwe Bes en Red Bull Wodka (MAAR NIET FRISTI) van 2009 t/m 2019
Ja ik schrijf nu verhaal over Hitomi, maar ik ga geen andere personages gebruiken. Blijf van haar af dus :")


_________________
Hitomi keer Nalyd Rats ofzo je was met afstand mijn favoriete forumlid  Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad 

En Necro Bandaka Lennard Toady02 Poké-Fanaticus HenkSpermatank Nickmariourbanus Rinus999  STNF Coolboy Neuz en Uly moeten ook Nalyd Rats
Profiel bekijken http://www.toadplaza.com

102 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 8 op wo 31 jul 2013, 13:28

Plz maak er geen dramatische 2-geliefden-zelfmoordactie van.

Profiel bekijken

103 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 8 op wo 31 jul 2013, 13:30

Olivier Vanilla

avatar
Praeses Watermeloen, Blauwe Bes en Red Bull Wodka (MAAR NIET FRISTI) van 2009 t/m 2019
Praeses Watermeloen, Blauwe Bes en Red Bull Wodka (MAAR NIET FRISTI) van 2009 t/m 2019
Hitomi werd wakker. Aaargh... Die kloothommel van een Nickmariourbanus! Hij was het! Hij had haar bijna vermoord! Net voordat Hitomi verder ging met haar doodswensen merkte Hitomi dat er een omroep was:

"WIJ WILLEN JIHAWK, HITOMI, NICKMARIOURBANUS EN SUSHI FELICITEREN MET HET BEHALEN VAN DE LAATSTE VIER. UW BELONING LIGT OP DE HOORN. VEEL SUCCES"

Hitomi moest het even laten bekomen... Goomuin, Ulysses en WM waren dus dood. Goomuin was ze klaar mee, maar Ulysses dus ook. Hij was dood. Afgemaakt door WM? Het zou haar niks verbazen. Alhoewel, WM was ook dood. Een gelijkspel? Het zal wel een heftig gevecht zijn geweest. Met pijn in haar hart besloot ze te winnen. KOM OP! Laatste vier! Het moet lukken! Sushi had ze nog geen moment gezien in dit spel. Jihawk en Nick wel. Nick zéker.

Kanonschot.

Sushi's dood werd direct bekendgemaakt. Nick en Jihawk zullen het wel op elkaar munten. Als ik die twee ontwijk... Dan is de finale binnen. Maar hoe wint ze die? Ze had alleen een boog.

Verdomme. Er was een zwaard. Op het schipwrak. Hitomi herinnerde het weer van toen ze dronken was. Ze had een zwaard gezien. Als ze naar het schipwrak zou gaan om het zwaard op te halen, zou ze een kans maken! Ze zwom. Ze zwom voor haar leven. Ze zag Jihawk nergens. Ze zag Nick nergens. Ze bleef veilig, en zo kwam zij aan op het wrak. Het wrak waar ze mooie herinneringen aan heeft, met Jolien, Ulysses en Goomuin.

Ze voelde zich slecht toen ze naar binnen ging. Het was naar. Vroeger had Hitomi het zo mooi met Goomuin en Ulysses, en nu zijn ze dood. Maar hoe? Was het WM? Jihawk? Nick? Iemand anders? Ze moest het weten. En zo zocht ze naar het zwaard. Ze vond het achter alle flessen drank. Dat was het. Het zwaard. Erg mooi was hij niet, maar wel effectief.

Hitomi had het zwaard bemachtigd.

Ze wilde weg van het Wrak, en zo ging ze naar de Hoorn. Om te wachten. Om Jihawk of Nick te confronteren. Of allebei. Ze moest winnen. Ze moest het lot weten van de vrienden die het leven verlaten hadden. Alleen daarom.


_________________
Hitomi keer Nalyd Rats ofzo je was met afstand mijn favoriete forumlid  Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad 

En Necro Bandaka Lennard Toady02 Poké-Fanaticus HenkSpermatank Nickmariourbanus Rinus999  STNF Coolboy Neuz en Uly moeten ook Nalyd Rats
Profiel bekijken http://www.toadplaza.com

104 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 8 op wo 31 jul 2013, 13:43

Lucoshi

avatar
Super Mario
Super Mario
Jihawk liep vloekend over het strand van palmeiland. Hij was alles kwijt. Allemaal door Sushi. Chris had de boot laten zinken, alle wapens waren weg. Hij hoorde een kanonschot. Zou Chris Sushi hebben vermoord? Of andersom? Of zou misschien een van hen zwak genoeg zijn geweest om NickMarioUrbanus te vermoorden? hij wist het niet.
Hij zag de boot van NickMarioUrbanus aan komen, de boot die eigenlijk van hem was. "Dames en Heren, we zien hier JiHawk staan, nog steeds woedend op de actie van Chris". "Nick, wie is er dood?" JiHawk was niet langer kwaad op NickMarioUrbanus omdat hij zijn boot had gestolen. Hij had er toch niets aan, Chris zou die boot ook hebben vernield. NickMarioUrbanus zuchtte. "Sushi heeft Chris aangevallen". NickMarioUrbanus stapt uit zijn boot en loop het bos in. JiHawk keek hem aan, hij had geen idee wat hij zou gaan doen. JiHawk besteedde er geen aandacht aan, en ging in het zand zitten. Hij doezelde langzaam weg in slaap. Later die nacht werd hij wakker door een pijn, een verschrikkelijke pijn. Het geluid van vuur raasde om hem heen. Hij wilde weg, maar hij zat vastgebonden op een stoel, de stoel die Fisico had gemaakt eerder deze spelen. JiHawk voelde zijn kleren verbranden en hij rook de geur van verbrand vlees. Hij keek voor zich uit, daar zag hij NickMarioUrbanus staan, met een fakkel. "U ziet het, mensen. JiHawk wordt levend verbrand, de finale zal binnen enkele seconden beginnen".
JiHawk voelde zijn haar wegschroeien, zijn vlees smelten. Hoe had NickMarioUrbanus dit kunnen doen. Hij had zich de hele spelen voorgedaan als de zielige gestoorde presentator, niemand durfde hem iets aan te doen. Niets was minder waar, hij was een moordenaar. Een slimme, sluwe moordenaar. Hij had waarschijnlijk ook Chris vermoord, en Sushi. Hij had het hele bos in brand gezet.
JiHawk stierf een langzame pijnlijke dood en NickMarioUrbanus vertrok in zijn boot weer naar de hoorn des overvloeds.

Klaar voor de finale.

Profiel bekijken

105 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 8 op wo 31 jul 2013, 13:51

Olivier Vanilla

avatar
Praeses Watermeloen, Blauwe Bes en Red Bull Wodka (MAAR NIET FRISTI) van 2009 t/m 2019
Praeses Watermeloen, Blauwe Bes en Red Bull Wodka (MAAR NIET FRISTI) van 2009 t/m 2019
Ik wil het liefste een pre-stukje schrijven, maar liever niet de finale zelf. Daar bak ik niks van want ik ben niet goed in gevechten beschrijving. Maar spanning opbouwen... Graag Razz


_________________
Hitomi keer Nalyd Rats ofzo je was met afstand mijn favoriete forumlid  Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad 

En Necro Bandaka Lennard Toady02 Poké-Fanaticus HenkSpermatank Nickmariourbanus Rinus999  STNF Coolboy Neuz en Uly moeten ook Nalyd Rats
Profiel bekijken http://www.toadplaza.com

106 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 8 op wo 31 jul 2013, 13:52

Olivier Vanilla

avatar
Praeses Watermeloen, Blauwe Bes en Red Bull Wodka (MAAR NIET FRISTI) van 2009 t/m 2019
Praeses Watermeloen, Blauwe Bes en Red Bull Wodka (MAAR NIET FRISTI) van 2009 t/m 2019
Ok, ik start wel pre-stuk, dan vechten jullie (Oshi en Necro dus) uit wie het einde schrijft Razz


_________________
Hitomi keer Nalyd Rats ofzo je was met afstand mijn favoriete forumlid  Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad 

En Necro Bandaka Lennard Toady02 Poké-Fanaticus HenkSpermatank Nickmariourbanus Rinus999  STNF Coolboy Neuz en Uly moeten ook Nalyd Rats
Profiel bekijken http://www.toadplaza.com

107 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 8 op wo 31 jul 2013, 13:56

Bwa, dan zitten we al vast aan jouw scenario, terwijl ik al iets in gedachten had

Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 7 van 8]

Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Volgende

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum