Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

De Toadplaza Honger Spelen Deel 7

Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Volgende

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 3 van 7]

31 Re: De Toadplaza Honger Spelen Deel 7 op zo 24 maa 2013, 20:06

Hitomi liep door het donker wordende landschap. Ze was alleen. Ze had geen eten, geen drinken, geen wapens. Ze was enorm bang. Ze keek op haar kaart. Als alles goed was, was ze nu op weg naar het meer. Ze had namelijk dorst.

T.G. had eventjes genoeg van het gezelschap van zijn ietwat moordlustige maatjes en ging dan maar een avondwandeling rond het meer maken. En onderweg kon hij misschien nog iets nuttigs vinden, nog zo handig. Hij dacht na over zijn vrienden. Ze waren wel sterk, maar als het op het bedenken van plannen aankwam of het zelf initiatief nemen, was het niet zo goed met hen gesteld. Plots zag hij iemand door het schemerduister lopen. Dat kwam omdat hij Tuffie's bril eventjes geleend had, veiligheid voor alles. Hij liep haar achterna.

Hitomi raakte in paniek. Ze werd achtervolgd! Ze hoorde iemand met snelle passen dichterbij komen, veel sneller dan zij kon lopen. Ze begon hevig adem te halen, en toen struikelde ze. Ze kon zich nog net omdraaien om te zien hou T.G. zich op haar stortte.

Ze kreeg een harde klap tegen haar hoofd. Ze probeerde onder T.G. vandaan te geraken, maar hij was te sterk voor haar. Nog zo'n klap. Ze bleef stil liggen en zag sterretjes voor haar ogen. Toen voelde ze dat hij zijn handen rond haar keel sloot. Het enige wat zijn nog kon doen was eenbeetje spartelen terwijl de wereld langzaam zwart werd. Dit was het einde...

Plots voelde ze T.G.'s greep verzwakken en zijn lichaam op haar neerkomen. Pieperig haalde ze weer adem, en met haar nog resterende krachten krabbelde ze eenbeetje van onder T.G. vandaan. Terwijl ze zo op adem zat te komen, keek ze op en zag daar Dark Lisa staan. Ze keek naar T.G.. Een bijl stak uit zijn achterhoofd. Ze slikte en wachtte bang af wat Dark Lisa nu zou doen, maar die trok gewoon de bijl uit T.G. hoofd. Er vielen wat stukjes hersenen op Hitomi. Zonder nog naar haar om te kijken verdween Dark Lisa weer.

Hitomi bleef van de shock nog eventjes zitten, maar herstelde zich toen weer en stond op. Ze zag iets naast T.G. liggen. Een soort bril? Ze zette die op, en kon plots veel beter zien in het donker. Ze kreeg weer moed en keek op haar kaart. De grotten leken haar nu wel een gunstige plek om naartoe te gaan. Ze ging op weg.

Terug in het kamp van de "sterkemannen" werd de vriendengroep onrustig. T.G. was nog steeds niet terug. Moesten ze hem gaan zoeken? Of zou het zijn bedoeling zijn zo lang weg te blijven, en zou hij boos worden als ze het kamp verlaatten? Radeloos bleven ze zitten. Zonder leider waren ze stuurloos geworden...

Profiel bekijken

32 Re: De Toadplaza Honger Spelen Deel 7 op zo 24 maa 2013, 20:21

Olivier Vanilla


Praeses Watermeloen, Blauwe Bes en Red Bull Wodka (MAAR NIET FRISTI) van 2009 t/m 2019
Praeses Watermeloen, Blauwe Bes en Red Bull Wodka (MAAR NIET FRISTI) van 2009 t/m 2019
UPDATE!!!

Status Deelnemers:

Watermeloentje: Met de Careers (Tosti, Tuffie, T.G.) bij de Hoorn, In het bezit van een Boog met minimaal 2 pijlen.:
Tosti: Met de Careers (Tuffie, WM, T.G.) bij de hoorn.

District 2 (CAREER):
Para: In het zuiden, in de buurt van Modderpoel. In bezit van het Houten Zwaard
Oshi: In het zuiden, bij de moddervelden. In bezit van een helm, een schild en een lege literfles.

District 3:
Adje: Haast gewond beland in de buurt van de Neushoornvelden, in bezit van een speer en een roze koek.
SMF64: Overleden, vertrappeld door Neushoorns.

District 4: (CAREER)
Tuffie: Bij de Hoorn, samen met de andere careers. In bezit van een nachtbril en een pikhouweel.
T.G.: Bij de Hoorn, waar hij de leiding heeft over de andere Careers in hun alliantie.

District 5:
Necrodeus: Ontsnapt in de buurt van de neushoornvelden, in bezit van 5 pijlen en een doos Roze Koeken
Hitomi: Onbekend, naar verluid in de buurt van de Toren. Dit is echter onbevestigd.

District 6:
Fisico: Onbekend, naar verluid is hij het fruit aan het uitproberen. Dit is echter onbevestigd.
Dark Lisa: Gewond geslagen door Para in de buurt van de Hoorn

District 7:
Sander Koopa: Onbekend
Ulysses: Ontsnapt bij de Neushoornvelden, in het bezit van een literfles en een pantser

District 8:
Jolien: Met Steven ontsnapt bij de modderpoel
Steven: Met Jolien ontsnapt bij de modderpoel

District 9:
Jihawk: Gewond geraakt na een gevecht met WM
Bandaka: Gestorven na 20 luttele secondes door een rare actie van Oshi.

District 10:
Roosjuh99: Onbekend
Fisico 2: Uit krankzinnigheid verminkt door de Careers, is hierdoor gestorven.

District 11:
Lennard: Onbekend
Lazerstraal: Onbekend

District 12:
UltimateNintendoFan: Bij de Hoorn neergeslagen door Tuffie pikhouweel
Leticia: In de buurt van de Hoorn, is er kapot van dat ze geen Twitter heeft.

Bekende informatie over het fruit:

Blauw fruit zorgt voor hallucinaties.
Geel fruit zorgt voor blindheid

Rood, oranje, groen, indigo, violet en roze zijn vooralsnog veilig.

Populariteitpolls van de kijkers thuis (deze spelers hebben meer kansen op sponsors dan andere deelnemers) :

1. Ulysses, na zijn briljante deelname van vorig jaar.
2. Adje, wegens zijn parachutelanding aan het begin van het spel, deze spectaculaire opening heeft hem beroemd gemaakt.
3. Tuffie, wegens zijn overwinning en het binnenhalen van twee kills.
4. Oshi, wegens zijn bizar snelle moordactie op Bandaka
5. Jolien, wegens haar schoonheid

Op het moment zijn Sander Koopa (wegens krankzinnigheid) en T.G. (wegens zijn gemopper) totáál niet populair bij de kijkers thuis.

Nacht 1 begint en de eerste mutanten zijn gespot bij de volgende regio's:

Het eiland met de toren
De moddervelden
Het poeltje

Succes tributen!

Tevens is het verhaal van Necrodeus geldig, maar nog niet opgenomen in deze post.

Profiel bekijken http://www.toadplaza.com

33 Re: De Toadplaza Honger Spelen Deel 7 op ma 25 maa 2013, 14:37

Prins Para Vanilla

avatar
Zijne koninklijke hoogheid Prins Para Mustafa Pinguïn andy Geweldig Bartholomeus III ofzoiets
Zijne koninklijke hoogheid Prins Para Mustafa Pinguïn andy Geweldig Bartholomeus III ofzoiets
Fisico was als een van de eersten bij de Hoorn beland. Hij had zijn zinnen gezet op een van de rugzakken, maar hij bleek niet de enige te zijn: tegelijk met hem begonnen ook Sander Koopa en Lazerstraal aan het pakket te trekken. Plotseling dook ook zijn districtpartner Dark Lisa op, die zich ook in het gevecht begon te mengen. Hierdoor bezweek de rugzak: verschillende soorten fruit rolden over de grond, maar ook een helm en een bijl. Terwijl Sander en Lazerstraal direct op het fruit afdoken, wist Fisico de helm en de bijl te pakken te krijgen. Hij besefte dat hij dit aan Dark Lisa te danken had, en gaf haar de bijl. Dit bleek een slimme zet te zijn, aangezien op datzelfde moment JiHawk een mes naar haar gooide, die ze met de bijl wist te pareren. Zonder Fisico zelfs maar te bedanken, rende DL weer weg. Fisico wist echter dat DL zou weten dat ze nu bij hem in het krijt stond, en dat ze dit vroeg of laat wel terug zou betalen. Hij besloot zelf ook de commotie bij de Hoorn te ontvluchten. Hij bekeek de plattegrond die hij had gekregen. Deze was niet erg duidelijk, maar in het westen stonden appels getekend, dus daar moest haast wel fruit zijn. Fisico rende in de richting van het veld. Ondertussen bekeek hij het andere briefje wat hij mee had gekregen. Het was een indigo-kleurig briefje. Op het briefje stond ook een tekst geschreven: "Indigo vruchten zorgen voor ernstige uitdroging en maagkrampen. Het is ten sterkste af te raden deze te eten." "Goed om te weten" dacht Fisico. Hij had inmiddels al ontdekt dat er verschillende kleuren fruit te vinden was op het veld waar hij zich nu bevond, maar hij vermoedde dat de Indigo-kleurigen niet de enige gevaarlijke zouden zijn. Daarom besloot hij voorlopig nog maar niets te eten. Niet dat hij daar tijd voor had gehad, want nog voordat hij de briefjes terug in zijn broekzak had kunnen stoppen, hoorde hij achter zich iets kraken. Vliegensvlug draaide Fisico zich om, en wist nog net op tijd te bukken om het mes te ontwijken dat JiHawk naar hem gooide. Het mes kwam terecht in een fruitboom, slechts zo'n meter van Fisico vandaan. Fisico liep snel naar de boom, trok het mes eruit en rende ermee naar JiHawk. Die had dit blijkbaar al verwacht, en zette het op een lopen. Fisico vloekte, en rende achter hem aan.

Profiel bekijken http://www.xnxx.com/c/Lesbian-26

34 Re: De Toadplaza Honger Spelen Deel 7 op ma 25 maa 2013, 17:25

Adje Vanilla

avatar
Administrator
Administrator
Ulysses keek nog even naar zijn kaart. Damn, het was veel te snel nacht te worden, en hij had het meer nog steeds niet bereikt. Hij was even de richting kwijt. Door dat de zon niet meer zichtbaar was, begon hij zich te oriënteren met behulp van de poolster. Goed, daar was dus het noorden. Hij bepaalde waar het zuidoosten was, en ging verder. Makkelijk was het zeker niet. Had hij nou maar een lichtbron. Een fakkel, of een lucifer. Eender wat, als het maar licht gaf. Gelukkig had hij nog het maanlicht.

Eindelijk had hij de oceaan bereikt. Hij was minder groot dan verwacht. Al viel Ulysses wel direct iets op. Een toren. Gigantisch. Het deed hem denken aan het verhaal van de toren van Babel. Een bevolkingsgroep, die maar 1 taal sprak, en probeerde de hemel te bereiken door een gigantische toren te bouwen, die ook moest dienen als herkenningspunt in het landschap. Ulysses was verbaasd dat hij dat eigenlijk nog wist. Blijkbaar had er hem toch wel wat bijgebleven uit de Geschiedenisles van meneer Bert. Maar vreemd, die stond toch niet op de kaart? Ulysses nam zijn kaart er terug bij. Ah, hij zag het al. Er zat een plooi aan de rechterrand van de kaart. Nu is hij zichtbaar.

Computer Hope

Dit moest hij zeker onthouden. Enkel, wat deed deze toren hier?

Owja, de oceaan. Tijd om te controleren of het zout of zoet water is. Argh, balen. Zout water. Ulysses had behoorlijk veel dorst gekregen van al dat wandelen hierheen. Waarom is hij hier naartoe gekomen in de eerste plaats? Er was hier niet echt iets bijzonders. Buiten de toren. Maar daar had hij niet echt veel aan.
"Dan overnacht ik hier wel." dacht Ulysses.
Want wat kon hij anders? Te gevaarlijk om nu nog op tocht te gaan. Bovendien leek het hem niet echt dat er hier iemand in de buurt was. Hij besloot een vuurtje te maken met wat hout. Gelukkig had hij droog hout genoeg. Door twee houten stokjes tegen elkaar te wrijven, had hij zo een vuurtje. Hij verzamelde nog wat takken om het vuur brandende te houden, en te gaan slapen. Op weg naar het land het dromen. Of nachtmerries...


_________________

Para ik eis een leukere opmerking hier verdomme

ADJE IS EEN FLADJE o god why

ik zei leuker
Profiel bekijken

35 Re: De Toadplaza Honger Spelen Deel 7 op ma 25 maa 2013, 18:04

De careers hadden het lijk van T.G. gevonden. Ze waren uitzinnig van woede. Ze zouden hun wraak wel krijgen op wie hem ook had vermoord, let maar op. De andere careers zagen dat tosti het lijk van T.G. wou verminken, aangezien hij toch al dood was, maar de andere careers weerhielden hem daarvan. Ze gingen uiteen om wraak te nemen op degene die T.G. had vermoord, en iedereen die ze evt. nog tegenkwamen. Zonder T.G. om hun bij elkaar te houden vielen ze, misschien tijdelijk, uiteen.

Hitomi liep door de nacht. Goed dat ze die bril had gevonden, daar voelde ze zich veel veiliger door. Ze was op weg naar de grot, maar was eerst compleet de verkeerde richting uit gegaan en had daardoor een hele omweg genomen. Maar normaal gezien moest ze er nu bijna zijn. En inderdaad, niet heel veel later zag ze in de verte de ingang van de grot opdoemen. Ze glimlachte. Daar zou ze wel veilig zijn. En in het voordeel met haar bril.

Maar toen ze bij de ingang van de grot aankwam, zag ze plots Tosti vanuit de bosjes voor de ingang komen staan. Met half toegeknepen ogen keek hij haar eventjes aan, en toen slaakte hij een brul van woede. "Die bril!" riep hij, "Jij hebt T.G. vermoord."

Necrodeus zat vanuit de struiken te kijken naar het tweetal. Hij beet op zijn lip. Hitomi maakte geen schijn van kans tegen iemand als Tosti. Hij was sterker en sneller dan zij. En Necrodeus had Hitomi nog gekend van thuis, hij kon haar toch niet zomaar laten sterven terwijl hij er maar wat naar zat te koekeloeren? Omdat hij zich ook in een bijzonder heroïsche en eervolle bui voelde (hij had namelijk in het afgelopen jaar na de vorige hongerspelen een paar romans van Ulysses gelezen) liep hij naar voren en stortte zich op Tosti.

Tosti wist niet wat hem overkwam. Werkten al die kleine onderkruipsels nu ook al tezamen? Terwijl hij probeerde Necrodeus van zich af te schudden, voelde hij plots een stekende pijn in zijn schouder. Necrodeus had er een pijl in gestoken. Hij probeerde nog harder Necrodeus van zich af te werken. Toen zag hij Hitomi in de grot verdwijnen. Nee! Ze mocht niet ontsnappen! Met een brul wierp hij Necrodeus van zich af, die verderop tegen een boom terecht kwam en buiten westen neerkwam. Tuffie keek naar de grot. Hij zag Hitomi nog verdwijnen. Om Necrodeus af te maken was er later nog tijd, hij moest achter haar aan gaan om T.G. te wreken. Hij stormde de grot in.

Profiel bekijken

36 Re: De Toadplaza Honger Spelen Deel 7 op di 26 maa 2013, 11:41

Prins Para Vanilla

avatar
Zijne koninklijke hoogheid Prins Para Mustafa Pinguïn andy Geweldig Bartholomeus III ofzoiets
Zijne koninklijke hoogheid Prins Para Mustafa Pinguïn andy Geweldig Bartholomeus III ofzoiets
Lennard was direct na het startsein weggerend. Zonder te kijken was hij blindelings begonnen met rennen. Hij was bij een grot aangekomen, en was naar binnen gegaan. Het was ontzettend donker in de grot, en toen de nacht viel werd het ook koud. Daarom was Lennard naar buiten gegaan, waar hij takken had verzameld. Lennard wist veel van survivallen af, en kon dus binnen no-time een kampvuur maken. Met wat bladeren maakte hij vervolgens een geïmproviseerd bed, waar hij de eerste nacht in sliep.

De volgende ochtend werd hij wakker door rumoer bij de ingang van de Grot. Hij hoorde een mannenstem schreeuwen. "Die bril! Jij hebt T.G vermoord!" T.G? Lennard herkende de naam als een van de beroepstributen. Dat betekende waarschijnlijk dat de stem die hij hoorde ook van een beroepstribuut was. Terwijl Lennard zich probeerde te bedenken wie de andere beroepstributen ook alweer waren, kwam er plotseling iemand de grot binnengelopen. Door het donker kon hij niet goed zien wie het was, maar hij of zij zag er niet uit als een beroepstribuut. Op datzelfde moment hoorde Lennard buiten de stem die hij eerder had gehoord brullen, gevolgd door luide voetstappen. De beroepstribuut kwam ook de grot ingelopen. Stel dat ze hem ontdekten! Lennard probeerde zich stil te houden in zijn bed van bladeren, terwijl de twee tributen begonnen te vechten. Hoe zou dit aflopen?

Profiel bekijken http://www.xnxx.com/c/Lesbian-26

37 Re: De Toadplaza Honger Spelen Deel 7 op di 26 maa 2013, 13:58

Prins Para Vanilla

avatar
Zijne koninklijke hoogheid Prins Para Mustafa Pinguïn andy Geweldig Bartholomeus III ofzoiets
Zijne koninklijke hoogheid Prins Para Mustafa Pinguïn andy Geweldig Bartholomeus III ofzoiets
Is iedereen de Hongerspelen ineens alweer beu ofzo? Van het ene op het andere moment is dit topic ineens hartstikke inactief geworden...

Profiel bekijken http://www.xnxx.com/c/Lesbian-26

38 Re: De Toadplaza Honger Spelen Deel 7 op di 26 maa 2013, 15:22

Adje Vanilla

avatar
Administrator
Administrator
Para schreef:Is iedereen de Hongerspelen ineens alweer beu ofzo? Van het ene op het andere moment is dit topic ineens hartstikke inactief geworden...

Just saying, maar we zijn nog maar een aantal dagen bezig en we zitten al aan drie pagina's. Razz Verder had ik ook nog ene verhala, maar er werd gewerkt aan het internet waardoor ik het in Kladblok had opgeslagen. Ik werk het nu wel af.


_________________

Para ik eis een leukere opmerking hier verdomme

ADJE IS EEN FLADJE o god why

ik zei leuker
Profiel bekijken

39 Re: De Toadplaza Honger Spelen Deel 7 op di 26 maa 2013, 15:38

Tosti

avatar
Benjamin Falkenburg
Benjamin Falkenburg
School enzo Razz

Profiel bekijken http://google.nl

40 Re: De Toadplaza Honger Spelen Deel 7 op di 26 maa 2013, 15:39

Adje Vanilla

avatar
Administrator
Administrator
Adje besloot om te stoppen met wandelen. Hij was al aardig op weg. Van het noordoosten ging hij eerst naar de Hoorn. Dit was vrij makkelijk, alhoewel het pikdonker was en hij werkelijk geen hand voor zijn ogen kon zien. Het enige dat hem toch iets van verlichting bood, was het zachte schijnsel van de maan.

Hij vroeg zich af of er misschien nog wat in de Hoorn zou te vinden zijn. Maar nee. Of wacht, toch wel. Hij hoorde wat. Een eng geluid. Het kwam van de Hoorn vandaan. Een mutilant? Een of ander wild, gruwelijk, vleesetend dier dat hem wel graag zou willen opeten als aperitiefhapje? Adje durfde niet echt. Sommige mutilanten konden echt ontzettend gevaarlijk zijn. Hij had ooit op televisie eens een vijfkoppige eekhoorn gezien, met maar liefst drie staarten, walrustanden, en minstens 10x zo groot als een echte eekhoorn. Dat was zowat de engste. Maar de creativiteit van het Capitool was oneindig. Ze zouden zo wat engers kunnen bedenken. Toch won Adje's nieuwsgierigheid het van zijn angst, en naderde hij. Langzaam. Het gegrom werd steeds luider. Toen zag hij het. Het was Sander Koopa. Wat doet hij hier? Het geluid moest zijn gesnurk geweest zijn. En ja hoor, dat was het inderdaad. Zou Adje Sander Koopa nu vermoorden? Het was werkelijk het ideale moment. Hij sliep. Niet gewapend. Een kans zoals deze zou Adje vast niet meer krijgen. Het was laf, en dat wist hij ook wel. Maar vroeg of laat zou hij deze krankzinnige gast toch wel eens tegen het lijf komen. Net op het moment dat Adje zijn speer richt naar Sander Koopa's keel, word hij wakker.

"WRAAAAAAAAAAAH WAT GEBEURT ER WIE WAAGT HET MIJ WAKKER TE MAKEN."
Adje schrok, en sprong nog net voor Sander Koopa het kon zien achter de Hoorn. Hij herhaalde zijn vraag.
"WELKE GOZER WAAGT HET MIJ WAKKER TE MAKEN. IK SLA HEM DOOD MET EEN FICTIEVE BIJL. WIE IS HIER."
"Niemand." zei Adje.
"BEN JE ZEKER?" Sander Koopa dacht even na. Zou er hier nou echt niemand zijn? Had hij zich echt vergist?
"Zeker. Hier is niemand." zei Adje.
"Ah, dan is het goed." zei hij terug, en hij hervatte zijn slaap.
Adje kon zich haast niet inhouden. Dit was té hilarisch. Hij had dit genoeg gezien in stripverhalen of tekenfilms, maar dat dit echt werkte in de realiteit... Sander Koopa had ze zeker niet allemaal op een rijtje, dat was wel duidelijk.
Zo'n gek liet hij beter in leven. Hij mocht wel een bedreiging vormen voor Adje, maar zijn krankzinnigheid vormde ook een bedreiging voor anderen. En zijn gesnurk hield de wilde beesten weg.

Ok, dit was het moment, dacht hij. Tijd om een geschikte slaapplaats te zoeken. Best in een boom, dus. Met een dikke tak, zodat hij er niet uitvalt. Een 100-tal meter ver van de Hoorn stond een geschikte boom. Hij klom er in. Net hoog genoeg om niet gezien te worden, en toch van het schitterende uitzicht te kunnen genieten. De jungle zag er echt prachtig uit van uit de hoogte. Miljoenen sterren vulden de hemel. Het was volle maan. Dit had iets... magisch. Het tijdstip was aangebroken dat het bekende volkslied van Panem werd afgespeeld, gevolgd door de opsomming van de doden. Adje zag door de takken heen het embleem van het Capitool, dat in de hemel leek te zweven. In werkelijkheid was het gewoon een scherm dat aan hun hovercrafts hing, waarop de gezichten van de overleden tributen worden geprojecteerd. Het volkslied stierf weg.

Vijf gezichten werden zichtbaar. De eerste was Bandaka. Hij kende Bandaka niet enorm goed, maar enorm sterk was hij niet, dat wist hij wel. Vervolgens Fisico 2, waarvoor ongeveer hetzelfde geldde als Bandaka. UNF. Hij had ooit nog samengewerkt met UNF in teamverband, dat wist ie nog wel. Ooit goede vrienden geweest, en nu elkaar niet kunnen uitstaan. Zucht. Adje dacht terug aan hoe het vroeger was. Mooie tijden. En dan T.G. Hij wist dat T.G een grote bedreiging vormde. Het was niet voor niets een Beroeps. Maar het was ook de enige Beroeps die niet de hersenen van een garnaal had. Nu hij eraan dacht, was er een grote kans dat T.G de leiding had. Tenminste, als hij ze onder controle kreeg. Zonder een leider zijn de beroeps al een stuk zwakker.

En toen SMF64. Adje dacht nog even diep na. Het was mogelijk dat SMF64 niet kon ontsnappen aan een neushoorn. Ok, tot daar. Maar er was iets met die wonde... De hoorn kwam in SMF64's lijk via zijn buik, niet via zijn rug. Dit wilt dus zeggen dat hij niet eens zijn best had gedaan om weg te lopen. Maar waarom? Of was er wat anders aan de hand? Argh, hij wist het gewoon niet. Maar hij zou het uitvinden. Ooit...


_________________

Para ik eis een leukere opmerking hier verdomme

ADJE IS EEN FLADJE o god why

ik zei leuker
Profiel bekijken

41 Re: De Toadplaza Honger Spelen Deel 7 op di 26 maa 2013, 18:06

Lucoshi

avatar
Super Mario
Super Mario
Roosjuh liep door het regenwoud, net naast het water. Ze zocht eigenlijk een brug, of iets om het water over te kunnen steken naar de toren toe. De toren zag er interessant uit. Ze had de toren al verschillende keren zien groeien, maar dat kon ook haar gedachten zijn, die weer eens op de loop waren. Dat zou haar niets verbazen. Ze was altijd al een artistiek type, en het gebeurde wel vaker dat ze dingen zag gebeuren, omdat ze dan te ver in haar fantasieën was verzopen.
Ze merkte op dat het donker aan het worden was. Ze schrok van het volkslied, dat door de arena heen galmde. Ze keek de lucht in.

Hij liep door het regenwoud, op zoek naar eten. Hij had zijn "speer", die hij net zelf had gemaakt van een lange tak, in zijn handen en sloop door de struiken. Hij had echt honger, hij had al een tijdje niets gegeten. Dat was wel anders bij de trainingen, in het Kapitool. Toen was er eten in overvloed. Of anders thuis wel, hij had geen erg rijke familie, maar rijk genoeg om fatsoenlijk eten te kunnen betalen. Ach, dat viel ook wel te verwachten in een van de rijkere districten. De stilte van het regenwoud werd onderbroken door het volkslied, en de eerste tribuut kwam tevoorschijn aan de lucht.

Bandaka. Het gezicht van Bandaka kwam tevoorschijn in de lucht. Roosjuh had medelijden met hem. Hij was een erg zwakke jongen, waarschijnlijk nooit veel gesport of getraint thuis in zijn district. Hij was dus als aller eerste dood gegaan, waarschijnlijk slachtoffer geworden bij het grote gevecht van de hoorn. Het tweede gezicht kwam aan de hemel te staan: Fisico 2. NEE! Niet Fisico 2! Haar districtspartner! Met wie ze de hele trainingen had doorgebracht. Fisico 2 was erg aardig tegen haar geweest. Hopelijk had hij niet een pijnlijke dood gehad. Het volgende gezicht. UNF, dit keer. Ze had UNF niet veel gezien tijdens de trainingen, maar was niet enorm verbaasd om hem ook al te zien sterven op de eerste dag. Toen werd ze verrast: T.G werd geprojecteerd.

T.G? Wat? De hoofdberoeps? Het meesterbrein? De moordenaar van hem zou wel een geniale tribuut moeten zijn, want T.g had alles al doordacht van tevoren. Hij schrok op uit zijn gedachten door een geluid voor zich. "Moet je daar eens kijken!" fluisterde hij. "Ik weet het, Plan T?" antwoordde zijn bondgenoot. "Natuurlijk". Ze gingen in positie staan.

T.G was dood? Een van de beroeps, op de eerste dag? Hoe is dat mogelijk? Roosjuh wist het niet. De vragen raasden door haar hoofd. Toen hoorde ze iets achter haar. Ze draaide zich om en zag een jongen staan. Ze herkende hem wel, een van de tributen die ze absoluut niet wilde tegenkomen, zeker niet midden in de nacht. "Hallo, Roosjuh" zei hij met een aardige glimlach op zijn gezicht. Dit had ze niet verwacht. Hij was nog wel de minste van wie ze een glimlach had verwacht. "H-hallo?" antwoordde ze aarzelend. "Mooi he, de maan?" zei de jongen terwijl hij naar de maan wees, hoog in de lucht. Ze keek omhoog, en zag de maan. Een prachtige, bijna volle maan. Een fantastische witte gloei omhulde hem en Roosjuh kreeg bijna tranen in haar ogen van het beeld. "Ja, echt... echt prachtig" zei ze. Toen voelde ze een klap tegen haar achterhoofd en alles werd zwart.

"Auch, mooi gedaan!" zei zijn bondgenoot. Hij keek zelf naar Roosjuh, die bewusteloos op de grond lag. "Ze is wel snel afgeleid". Hij knikte en pakte zijn speer. Hij liep naar het levenloze lichaam van Roosjuh en liet de speer neerkomen in haar rug. De speer ging recht door haar heen en een kanonschot vulde de arena. Hij haalde de speer weer uit haar en keek naar het bloed dat vanuit Roosjuh naar het water ging. "Handel jij het maar af" zei hij tegen zijn bondgenoot, die Roosjuh bij haar armen pakte en haar het water in dreef. Ze keken naar hoe ze werd meegenomen door de stroom en uiteindelijk naar de bodem zakte, waarna het water rood kleurde. "Het water in?" vroeg hij vragend aan zijn handlanger. "Ja, ik heb grote snoeken gezien, die handelen het wel af". "Ah, dan gaan we maar verder".

Lucoshi en Para liepen verder, na hun eerste moord als een team, op zoek naar de andere beroeps. Die hadden waarschijnlijk wel wat hulp nodig.

Profiel bekijken

42 Re: De Toadplaza Honger Spelen Deel 7 op di 26 maa 2013, 21:07

Ulysses had alles gezien. De moord op Roosjuh, de manier waarop de beroeps hun tegenstanders verminkten. Hij walgde ervan. Dit was dan wel een gevecht op leven en dood, maar desondanks was het nog steeds belangrijk je tegenstander te respecteren. Daar bovenop werkten ze nog eens op smerige wijze samen ook, een schaamteloos verbond in het geheim gesloten! Hij kon dit niet toestaan; hij zou dit kwaad uitroeien.

Hij was nu Oshi en Para op het spoor. Hoewel dat niet moeilijk was geweest. Ze hadden Roosjuhs lijk wel in het water gedumpt, maar dat was helemaal rood gekleurd en ze lag gewoon weer op de oever. Nogal zinloos om ze dan in het water te dumpen in de eerste plaat, maar bon. Hij moest gewoon wachten tot één van de twee eventjes alleen was, en dan toeslaan. Of ze gewoon allebei in eens vermoorden als hij daar de kans toe kreeg.

Lang moest hij niet wachten. Al snel kregen de wandelende spierbundels honger, en één van hen ging dus jagen en één van hen bleef achter om een vuur te maken, respectievelijk Para en Lucoshi. Para suggereerde eerst nog dat ze toch misschien beter bij elkaar beleven, maar Lucoshi wimpelde dat voorstel meteen af. "Denk je dat ik misschien niet voor mezelf kan zorgen?" bromde hij "Ik kan wel 2 minuutjes overleven zonder jou!". Para zei dat hij het begreep en ging gaan jagen. Ulysses glimlachte. Lucoshi had het grondig fout.

Toen Para buiten gehoorsafstand was, kwam Ulysses tevoorschijn. "Gij daar, gij schurftig hondsvot!" Lucoshi keek om. "Ja, ik heb het tegen u, gij vermaledijde schavuit, ik daag u uit tot een duel!" Lucoshi stond hem met open mond aan te kijken, nogal van slag. Blijkbaar wist hij voor geen meter waarover hij het had. "Vecht gewoon met me" zei Ulysses "of durft gij mij niet aan zonder uw al even schandelijke metgezel?" Lucoshi werd rood van woede dat laatste had hij wel verstaan. "Ik zal je eens wat laten zien, Ulysses. Het volk denkt dat je zo fantastisch bent, maar daar zal verandering in komen als ik je vanavond voor hun ogen tot moes sla!" Hij liep op Ulysses toe.

Het gevecht begon. Er vogde een uitwisseling van slagen en pareringen. Ulysses was zelf ook vrij goed thuis in de "Martial Arts", dus hij kon er ook wel wat van. Hij zag dat Lucoshi dat niet direct had verwacht. "Nu gaat het niet zo makkelijk hé, in een eerlijk gevecht tegen een deftige tegenstander" schamperde hij. Maar hij moest beter opletten. Plots deelde Lucoshi een kopstoot uit, die in combinatie met zijn helm bijzonder pijnlijk aankwam. Ulysses deinsde achteruit.

Hij zag sterretjes voor zijn ogen, en zag hij Lucoshi zijn vuist ophief en hem een keiharde dreun in zijn buik gaf... Tegen zijn pantser. Ulysses' lichaam trilde nog na van de schok, terwijl Lucoshi het uitschreeuwde en naar zijn gebroken, bloedende knokkels keek. Toen draaide hij zich weer naar Ulysses en deed nog maar eens een kopstoot in zijn richting.

Ulysses herinnerde zich zijn lessen van De Meester. "Je moet niet enkel sterk zijn om gevechten te winnen, mijn leerling, gezond verstand is minstens zo belangrijk... Hij die hersenloos met brute kracht aanvalt, zal die kracht in tweevoud terugkrijgen. Ja, Ulysses. Ik heb het over de kracht van je tegenstander tegen hem gebruiken". Ulysses sloot zijn ogen. "Ja, Meester".

Hij bewoog lichtjes maar snel opzij en liet het hoofd van Lucoshi rakelings langs hem bewegen. Terwijl het langs hem heen schoot, pakte hij het van, gaf het een draai en trok het toen in de tegenovergestelde richting weer naar hem toe. Het hoofd knakte achterover, en er ging eer rilling door Lucoshi's lichaam. Toen viel het slap neer op de grond, zijn nek in een rare bocht gewrongen. Er klonk een kanonschot.

Ulysses pakte zijn helm van zijn hoofd en zette die zelf op. Ook lag er nog een schild naast het vuur dat hij begonnen was, dus hij bukte zich en raapte dat ook op. Toen ging hij weer rechtop staan, rechtte trots zijn rug draafde weg, in de richting van de grotten.

Profiel bekijken

43 Re: De Toadplaza Honger Spelen Deel 7 op wo 27 maa 2013, 08:49

Adje Vanilla

avatar
Administrator
Administrator
Wachtwat, het ene moment ligt Ulysses te slapen en het andere moment heeft hij een moord gezien en heeft hij een schild. Eh... OK ! Ulysses is ondertussen ook best al OP aan het worden. Razz

Ik schrijf zo nog wel wat.


_________________

Para ik eis een leukere opmerking hier verdomme

ADJE IS EEN FLADJE o god why

ik zei leuker
Profiel bekijken

44 Re: De Toadplaza Honger Spelen Deel 7 op wo 27 maa 2013, 09:18

Adje Vanilla

avatar
Administrator
Administrator
Lang bleef Para niet weg. Hij had al gauw een konijntje geschoten. Wat een mazzel. Hij wist dat hij er goed aan gedaan had Lucoshi niet mee te nemen. Die zou toch maar in de weg lopen. Al maakte hij zich toch wel zorgen over hem...

Tien minuten later kwam Para aan bij het vuur. Geen spoor van Lucoshi te bekennen.
"Hallo?" zei Para. "Is hier iemand?"
Hij liep wat rond het vuur, om te kijken waar Lucoshi was. Waar kon die toch zijn? Toen zag hij het. Hij stond al minstens twee minuten... op het lijk van zijn bloedeigen broertje. Para schrok, sprong meteen van het lijk af en ging Lucoshi's lijk onderzoeken.
"Lucoshi, wat is er gebeurd!"
Maar daar hoefde hij niet lang naar te raden. Hij was dood. Wie hem had gedood was ook een raadsel. De manier waarop hij lag, was ook maar vreemd. Geen diepe wonde, dus zeker niet met een zwaard, speer of ander wapen. Vooral zijn nek viel op. Die was helemaal gebroken en verwrongen. Para had maar voor de zoveelste keer weer gelijk. Er waren maar twee regels bij hem thuis.
1. Para heeft altijd gelijk. 2. Zie regel 1.
"Ik had hem nooit mogen alleen laten." dacht Para. Hij probeerde zich hard te houden, maar toen vloeide er toch 1 traan over zijn wang. Meer kwam er niet. Er was slechts nog maar 1 vraag: wie heeft Lucoshi dit aangedaan? Para kon gerust zonder Lucoshi in de arena, maar miste hem toch wel. Hij zou wraak nemen op degene die Lucoshi heeft vermoord.

Para werd uit zijn gedachten gehaald door het alom bekende volkslied dat door de arena schalde. De doden. Niks verbaasde hem echt. Enkel... T.G! Hoezo is die al dood? Hij kon nu gaan kiezen om zich bij de andere Beroeps te gaan aanvullen, of om Jolien te gaan opzoeken. Hij was al vrij lang op zoek naar het ideale moment hiervoor. En dat leek nu. Jolien moest bij de modderpoel zijn, samen met Steven. Steven... Hij had hem in leven gelaten omdat hij geen andere keuze had. Alleen redde Jolien het niet. Of tenminste, dat dacht ie. Sommige meiden konden hun mannetje wel staan tegen de mannelijke tributen, maar dat was lang niet van ieder meisje zo.

Zijn besluit stond vast. Bestemming: modderpoel...


_________________

Para ik eis een leukere opmerking hier verdomme

ADJE IS EEN FLADJE o god why

ik zei leuker
Profiel bekijken

45 Re: De Toadplaza Honger Spelen Deel 7 op wo 27 maa 2013, 17:23

Adje schreef:Wachtwat, het ene moment ligt Ulysses te slapen en het andere moment heeft hij een moord gezien en heeft hij een schild.
Pfff, er zit veel tijd tussen. Je weet niet wat hij ondertussen nog gedaan heeft. Ik moet toch geen post maken elke keer Ulysses een flatulentieprobleem laat ofzo hé Razz

Edit: ow dafuq, "flatulentieprobleem"? Wtf is er gebeurd :'''''''''''''''''''')

Profiel bekijken

46 Re: De Toadplaza Honger Spelen Deel 7 op wo 27 maa 2013, 18:06

Adje Vanilla

avatar
Administrator
Administrator
Woordfilters. Geen idee waarom hiervoor een woordfilter is, maar ok. :')

Welkom op TP!


_________________

Para ik eis een leukere opmerking hier verdomme

ADJE IS EEN FLADJE o god why

ik zei leuker
Profiel bekijken

47 Re: De Toadplaza Honger Spelen Deel 7 op wo 27 maa 2013, 18:11

TP is een grote vage woordfilter.

Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 3 van 7]

Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Volgende

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum