Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

De Toadplaza Hongerspelen: Deel 5 (post wordt nog bijgewerkt in komende dagen!)

Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Volgende

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 6]

Olivier Vanilla

avatar
Praeses Watermeloen, Blauwe Bes en Red Bull Wodka (MAAR NIET FRISTI) van 2009 t/m 2019
Praeses Watermeloen, Blauwe Bes en Red Bull Wodka (MAAR NIET FRISTI) van 2009 t/m 2019
24 spelers, 1 winnaar.

32 spelers, 2 winnaars. Het idee van het Kapitool voor dit jaar is duidelijk. Deel 4 is één van de populairste spellen ooit geworden. Het nieuwste spel van de Hongerspelen, deel 5, speelt daar op in. Er zijn 16 duo's gevormd. Waarom 16?

Het verschil met de vorige keren is dat je aan elkaar verbonden bent. Wanneer de één sterft, sterft de ander automatisch ook. Wanneer één in een team van 2 sterft, heeft de ander nog een halfuur te leven. In dit halfuur móét hij een nieuwe partner vinden, door iemand te vermoorden. Dit is ook de enige manier om van team te wisselen. Je kan dus met iemand anders afspreken om allebei je eigen teamgenoot te vermoorden en voortaan verder samen te werken. Vindt je geen nieuwe partner, dan sterf je.

Arena

De Arena is dit keer een ondergronds gangenstelsel. Er zijn meerdere geheime kamers te vinden, door middel van het volgen van ondergrondse gangen. Hoe groot deze gangen zijn hangt er van af. In sommige gangen heb je alle ruimte om rond te lopen, door andere gangen moet je kruipen. In de verborgen kamers is er onder andere voedsel te vinden. Er is een klein bovengronds gedeelte, in de bossen, waar veel dieren leven en waar ook eten beschikbaar is. Dit gedeelte is heel moeizaam bereikbaar en ook heel gevaarlijk, alleen overdag is het verstandig om hier rond te wandelen.

Wapens

BOMMEN ZIJN VERBODEN DIT SPEL IVM INSTORTINGSKANS
Nu dit gezegd is, er zijn dit spel genoeg wapens beschikbaar. Voor het eerst is het mogelijk om geweren in de Hongerspelen te gebruiken. Om het eerlijk te houden is de ammunitie zeer beperkt; er zijn maar enkele kogels beschikbaar. Het krachtigste wapen is het teruggekeerde Diamanten Zwaard.

Arena
De grote vraag: Wie zijn de spelers deze keer?
De teams, helaas zonder tekstbeschrijving omdat ik zometeen naar Londen moet.

Watermeloentje en Tosti

In alle peilingen de favorieten van de Hunger Games. Eerdere winnaar Tosti en Watermeloentje, die haast altijd de laatste 5 haalt. Niet alleen zijn het sterke spelers, het zijn ook nog eens goede maten, die zeer makkelijk kunnen samenwerken. Buiten dit hebben ze allebei een hoge intelligentie, maar het ontbreekt ze in spierkracht om gevechten te kunnen winnen. Het wordt belangrijk voor deze spelers om op wapens te vertrouwen.
Score training: 10/12.

Para en Sushi

Een andere favoriet is het duo van Sushi en Para. Ondanks dat beide spelers nooit echt ver komen in de Hunger Games, verwacht iedereen dat zij een mooie combi zijn.
Score training: 7/12.

Goomuin en Fisico 2

Goomuin was tevreden met de loting; Fisico 2 niet. Er wordt voorspeld door de kenners dat hier verraad gaat plaatsvinden. Allebei de spelers zijn niet heel sterk te noemen. De kans dat dit koppel wint is nihil, zeggen de fans.
Score training: 7/12.

Tuffie en Hitomi

Het koppeltje, volgens de fans. Tuffie en Hitomi waren als koppel direct al publiekslievelingen. In interviews onthulden de twee al direct dat zij een relatie met elkaar hebben, dat ze samen de Arena gaan verlaten. Toch klopt er iets niet, volgens sommige mensen faken ze het, om de populariteit van Lazerstraal en Fisico te herhalen. In ieder geval is dit team een gevaarlijke outsider te noemen.
Score training: 5/12.

Adje en UNF

Slachtmateriaal. Iedereen weet al dat dit team niet goed gaat aflopen. De twee hebben veel ruzie met elkaar gehad, als team hebben ze bij de training een score van 2/12 gehaald. De vraag is niet of ze winnen, maar wie er als eerste de ander gaat verraden.
Score training: 2/12

Chris en Windowsfan100

Wegens het weinige gebruik van computers in de arena is Windowsfan100 haast nutteloos in het potje. Chris heeft nog nooit een belangrijke rol gehad. Het gebrek aan wetenschap van hun vaardigheden kan zowel hun grootste zwakheid als hun belangrijkste kracht zijn. Hun hoge trainingsscore kan zomaar een indicatie zijn van hun kracht.
Score training: 10/12.

T.G. en Hiawatha

T.G. en de indiaan. In eerdere tijden mochten ze elkaar nooit. Voorafgaande de Hunger Games had niemand hoge verwachtingen van dit team (ondanks de eerdere overwinning van T.G), maar bij de training haalden ze een van de hoogste scores. Niemand weet hoe.
Score training: 11/12

Dark Lisa en Jeffrey

Het vervelendste duo. De verwachting is dat dit team alleen maar gaat lopen rotten, totdat de een de ander gaat verraden. De trainingsscore was vij dit team bizar laag. Mensen verwachten veel kills van dit team, winnen zullen ze niet,
Score training: 3/12

Fisico en JSS
De winnaar wordt gekoppeld met nieuwkomer JSS. Uiteraard een van de favorieten bij de fans. Het gerucht gaat rond dat JSS geweldig is met messen.
Score training: 9/12

SMF64 en Lennard
Niemand had aandacht voor dit team, aangezien het twee random spelers in een team waren. Toch hebben ze briljant gescord bij de training. Ook dit team is hierdoor een van de favorieten.
Score training: 11/12

Sander Koopa en Oshi
Nee

Raceneus en DJ Reina
Lazerstraal en Bandaka
Roosjuh en Selletje
Princes Baby en Ulysses
Lyne en Dobbelsteen

Paar extra regels:
-Zet grote gebeurtenissen onder in je post;
-Als je een verhaal wil posten, zet dan eerst een korte post neer met *ik ben bezig*. Bewerk deze post hierna. Dan loop je niet het risico dat je tussendoor vertelt Laatst aangepast door Watermeloentje op za 22 dec 2012, 00:08; in totaal 1 keer bewerkt


_________________
Hitomi keer Nalyd Rats ofzo je was met afstand mijn favoriete forumlid  Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad 

En Necro Bandaka Lennard Toady02 Poké-Fanaticus HenkSpermatank Nickmariourbanus Rinus999  STNF Coolboy Neuz en Uly moeten ook Nalyd Rats
Profiel bekijken http://www.toadplaza.com

Prins Para Vanilla

avatar
Zijne koninklijke hoogheid Prins Para Mustafa Pinguïn andy Geweldig Bartholomeus III ofzoiets
Zijne koninklijke hoogheid Prins Para Mustafa Pinguïn andy Geweldig Bartholomeus III ofzoiets
Nog eventjes een paar kleine tips voor mijn medeschrijvers, gewoon om het verhaal eens echt lekker te laten lopen:

Tosti
Lees aub de andere verhaaltjes goed door voor je gaat schrijven, bij eerdere versies maakte jij regelmatig fouten (Dode personages gebruiken, niet doorhebben dat een personage al gebruikt was etc.)

T.G
Probeer niet om vorige versies na te bootsen. Op het moment dat een personage op een andere manier gebruikt wordt, is het niet logisch om dat persoange ineens de eigenschappen uit een eerdere versie te geven. En daarnaast proberen iets minder op het personage T.G te focussen, er zijn tenslotte nog 31 andere personages om over te schrijven Razz

Lucoshi
Houd personages bij hun karakter. Wanneer een personage constant van persoonlijkheid wisselt klopt het verhaal niet meer. En niet in ieder verhaaltje hoeft iemand dood te gaan, je kunt de mogelijkheid ook gebruiken om de personages/het verhaal meer diepgang te geven.

En mochten ze meedoen:
Tuffie
Probeer in dezelfde stijl als de rest te blijven. Als iedereen een serieus, 3e persoon verhaal schrijft, is het niet fijn als jij een random bullshit verhaal in 1e persoon schrijft.

Sushi
Schrijf vééél uitgebreider. In 3 zinnen een volledige dag beschrijven zorgt niet alleen voor ontzettend veel onduidelijkheden omdat alles te haastig beschreven wordt, het zorgt er ook voor dat de andere schrijvers, die wel korte periodes beschrijven, hun verhaal niet fatsoenlijk kunnen schrijven zonder direct 5 pagina's vol te schrijven.

Deze tips zijn uiteraard ook voor de rest, ik richt ze nu gewoon op de persoon bij wie ik dit het meeste gezien heb. Dit is btw niet om jullie af te zeiken ofzo, ik wil gewoon dat het verhaal lekker loopt.

Profiel bekijken http://www.xnxx.com/c/Lesbian-26

Gast


Gast
Kritiek is nodig voor dingen, verontschuldigen is niet nodig ofzo.

Lucoshi

avatar
Super Mario
Super Mario
Lucoshi voelt zijn plaat omhoog gaan en bereid zich voor op de felle lichtflitsen van de arena die hem tegemoet staat. Wat voor iets zou het zijn? Weer een bos? Misschien weer zo'n ijzige vlakte, of misschien wel een woestijn of iets in de bergen? Hij voelt zijn plaat afremmen. Hij is er, maar hij ziet niets. Dan hoort hij ook nog andere stemmen die verbaasd klinken. Dit is de arena! Dan merkt hij iets: hij kan wel iets zien, maar heel weinig. Hij zit contouren van de andere tributen en iets wat wel de hoorn moet zijn tussen ze in. Dan galmt er een stem door de arena heen: "Beste tributen, vrolijke Hongerspelen! Deze spelen zijn iets anders. Zoals jullie misschien al wel gemerkt hebben, zitten jullie onder de grond. Ook hebben jullie allemaal een lichtgevend bandje om. Zodra de spelen starten, gaan de lichten van de bandjes aan en moeten jullie zo snel mogelijk je partner vinden. Zodra jouw partner sterft, heb jij precies 30 minuten om een nieuwe te vinden, anders sterf je zelf. Let wel op: er mogen alleen maar tweetallen zijn." Daarna hoort Lucoshi de klok aftellen. Hij kijkt omhoog. Hij ziet boven zich een grote klok hangen met het getal 20 erop. Nog 20 seconden. Hij voelt aan zijn rechter arm, waar het bandje aan zit. Nog 10 seconden. Wie zou zijn partner zijn? Nog 8 seconden. Hopelijk een goede vechter... Nog 6 seconden. Iemand die niet snel dood gaat... Nog 4 seconden. Iemand die hem niet zou verraden, dat zou ook fijn zijn. Nog 2 seconden. Oké Oshi, Focus! We gaan zo beginnen en als je nu niet klaar staat dan... START. Lucoshi kijkt snel naar zijn bandje. Paars. Oké, wie heeft er ook zo een? Hij kijkt in het rond. Maar dan dringt het pas tot hem door: Iedereen is al naar de hoorn natuurlijk! Hij rent er snel ook naartoe en grist een rugzak mee. Hij rent weg en ziet Dobbelsteen op hem af rennen met een geweer in zijn handen. Wat?! Geweren! Dobbelsteen halt het geweer over en schiet. Niets. Er gebeurt niets. Hij is niet geladen! Lucoshi maakt snel dat hij weg komt en schiet een gang in. Hij begint te kruipen. Hij ziet in de verte een licht schijnen. Een lichtgroen licht. Hij kruipt er naartoe en ziet dan Lazerstraal staan. Zonder wapens. Lucoshi grijpt snel naar zijn rugzak en pakt er iets uit. Een mes? Mooizo. Hij wil hem gooien, maar dan komt er nog iemand door de gang naar binnen. Sander Koopa, met 2 rugzakken. Sander haalt uit een van de rugzakken een geweer en richt hem op Lazerstraal. "Nee alsjeblieft! Ik wil weer naar huis toe kunnen! Alsjeblie-hieft!" snikt Lazerstraal. Lucoshi kijkt naar Sander Koopa. Paars bandje. Dus hij zit bij hem? Dan hoort hij een geweer afgaan. Hij kijkt snel naar Lazerstraal die ook verbaasd kijkt. Dan valt Sander Koopa in elkaar en komt Bandaka door de gang naar binnen. Lucoshi weet niet wat hij moet denken. Dan voelt hij een verschrikkelijke pijn in zijn maag. Hij kijkt naar zijn bandje dat uit gaat. Shit! Hij moet een nieuwe partner zoeken, en snel! Hij wil de tunnel weer in schieten maar Bandaka is sneller en pakt hem vast. Hij sleurt hem terug en pakt Lucoshi's rugzak, scheurt hem open, waardoor er verschillende dingen uit vallen, en bind Lucoshi vast. "Zo, dit is ons kamp voorlopig" zegt Bandaka lachend.

Profiel bekijken

T.G

avatar
Bowser Jr
Bowser Jr
Oh, ik wist niet dat de spelen al begonnen waren Razz .

Profiel bekijken

Lucoshi

avatar
Super Mario
Super Mario
Is dat nog niet dan? Ugh, ik let ook zo lekker goed op >_<

Profiel bekijken

Prins Para Vanilla

avatar
Zijne koninklijke hoogheid Prins Para Mustafa Pinguïn andy Geweldig Bartholomeus III ofzoiets
Zijne koninklijke hoogheid Prins Para Mustafa Pinguïn andy Geweldig Bartholomeus III ofzoiets
Hoezo zouden ze nog niet begonnen zijn?
Je moet btw wel grote gebeurtenissen onder je post zetten Oshi, kwestie van de openingspost doorlezen

Profiel bekijken http://www.xnxx.com/c/Lesbian-26

T.G

avatar
Bowser Jr
Bowser Jr
Ik bedoelde alleen maar dat ik van tevoren dacht dat we niet begonnen waren, maar toen Lucoshi zijn stukje verhaal postte, ging ik er vanuit dat we toch begonnen waren. Dus Lucoshi's stukje telt gewoon mee, denk ik Razz .

Profiel bekijken

Tosti

avatar
Benjamin Falkenburg
Benjamin Falkenburg
Tosti voelde dat zijn plaat omhoog kwam. Eindelijk wbegon het dan. Nou ja, eindelijk... Het is en blijft niet echt leuk, maar eindeloos wachten in het donker gaat uiteindelijk ook wel vervelen. Hij vindt wel dat het erg lang duurt; zijn ze er nou nog niet? Hij zou ondehand daglicht moeten zien... Dan merkt hij dat de plaat al lang stil staat. Vastgelopen ofzo? Net toen hij om zich heen wilde kijken, hoorde hij een stem bulderen. Beste tributen, vrolijke Hongerspelen! Deze spelen zijn iets anders. Zoals jullie misschien al wel gemerkt hebben, zitten jullie onder de grond. Ook hebben jullie allemaal een lichtgevend bandje om. Zodra de spelen starten, gaan de lichten van de bandjes aan en moeten jullie zo snel mogelijk je partner vinden. Zodra jouw partner sterft, heb jij precies 30 minuten om een nieuwe te vinden, anders sterf je zelf. Let wel op: er mogen alleen maar tweetallen zijn." Wacht, betekent dit dat ze er al zijn? Hij kijkt eens goed om zich heen, en inderdaad, jij ziet wat vage lampen en schimmen. Zouden anderen meer zien? Bij wie zou hij zitten? Zou hij te vertrouwen zijn? Het aftellen ging schrikbarend snel. Hij had zich niet eens kunnen voorbereiden... Waar is de Hoorn eigenlijk? Voor hij het weet is het startsein al gegaan, het galtm na in de grot. Enegszins verwart loopt Tosti uit zijn cabine, om meteen omvergelopen te worden door Sushi. Met een dreun komt hij op de grond terecht. Slecht begin; hij heeft nog geen enkel idee bij wie hij zit, en kans op mooie wapens heeft hij ook niet echt meer. Nou ja, zo kwam hij nergens. Meteen sprong hij weer overeind en rende in een of andere richting. Omdat hij niets kon zien, botste hij tegen Sander Koopa aan, die er ook niet best uitzag. Fuck, een paars bandje. Hij had een groene, had hij tijdens het rennen kunnen zien. Door de botsing kwamen ze allebei op de grond terecht. Sander Koopa bewoog niet meer. Had hij dit gedaan?! Vast niet, maar dara ging het niet om. Waar het wel om ging is dat de lichtgevende bandjes nu uit zijn gegaan, en er nu dus nog minder licht was. Strompelend kwam Tosti weer overeind, het leek hem geen slim idee hier te blijven. Terwijl hij opstond gritste hij nog snel iets mee uit Sander Koopa's handen. Hij had geen idee wat het was, maar rende gewoon zo snel mogelijk van hem vandaan. Hoe moest hij nou zijn teamgenoot vinden in het donker.... Na een paar seconden te zijn gerend, liep hij snel een zijgang in om uit te rusten. Snel onderzocht hij zijn wapen. Een geweer?! Waar waren de vertrouwde bogen? Nou ja, iets was beter dan niets. Hij checkte snel even de munitie, en schrok toen; er zat niets in! Teruggaan om te zoeken was te gevaarlijk. Hij moest het maar doen met wat hij had...


*Tosti heeft Wm nog niet gevonden.
*Tosti heeft een geweer zonder munitie.
*Tosti heeft een Groen bandje.

Profiel bekijken http://google.nl

Gast


Gast
Oshi gaat het waarschijnlijk niet doen want hij is Oshi.

*Oshi en Sander Koopa hebben een paars bandje.
*Lazerstraal en Bandaka hebben een lichtgroen bandje.
*Sander Koopa is dood, Bandaka heeft een geladen geweer.

Moet er btw niet een limiet wapens zijn?

T.G

avatar
Bowser Jr
Bowser Jr
Terwijl T.G met zijn plaat omhoog rijst, vraagt hij zich af hoe de arena er deze keer uit zal zien. Bos, woestijn, bergen? Allemaal onbeantwoorde vragen, totdat hij het met zijn eigen ogen zou zien. Plotseling stopt de lift, terwijl hij nog niks kan zien. Is dit soms de arena? In deze duisternis zouden ze toch niks kunnen zien? Misschien is dat dit jaar juist wel de bedoeling, denkt T.G bij zichzelf. Dan volgt het volgende bericht:

''Beste tributen, vrolijke Hongerspelen! Deze spelen zijn iets anders. Zoals jullie misschien al wel gemerkt hebben, zitten jullie onder de grond. Ook hebben jullie allemaal een lichtgevend bandje om. Zodra de spelen starten, gaan de lichten van de bandjes aan en moeten jullie zo snel mogelijk je partner vinden. Zodra jouw partner sterft, heb jij precies 30 minuten om een nieuwe te vinden, anders sterf je zelf. Let wel op: er mogen alleen maar tweetallen zijn."

Oke, dat verandert de zaak een beetje, denkt T.G. Hij kijkt onmiddellijk de ruimte rond om te kijken of hij silhouetten van andere tributen kan herkennen, maar dat lukt niet. Daar is de ruimte simpelweg te donker voor. Pas als het veel te laat is, merkt hij de teller op het plafond op. Er staan nog maar vijf seconden op. Oh nee, nu heeft hij zich helemaal niet kunnen voorbereiden op de aanloop naar de Hoorn, die nu niet eens zichtbaar is! Hij zet zich schrap, hopend om nog een goed wapen bij de Hoorn te kunnen bemachtigen. Maar als hij die niet kan zien, dan heeft dat natuurlijk ook weinig zin. Misschien had hij nog een silhouet van de Hoorn kunnen zien als hij zich iets beter had gefocust. Maar dan weerklinkt het startsignaal: onmiddellijk maakt T.G dat hij van zijn plaats komt, en rent op volle snelheid naar waar hij denkt dat de Hoorn zich bevindt. Zodra hij een paar seconden gerend heeft, merkt hij dat de meeste andere tributen in een andere richting rennen. Verbaasd draait hij zijn hoofd om de richting waarin ze rennen beter te observeren, en dan botst hij tegen iemand op. De ander valt met een zwiep achterover, terwijl T.G nog even doorwankelt voordat hij valt. Met een stompe pijn bij in zijn linkerbovenarm draait hij zich om, en ziet hij Adje liggen. Zijn polsbandje brandt in een feloranje licht. 'Wat doe jij nou?' zegt Adje. 'De Hoorn is die kant op, sul.' T.G draait zich in de richting die Adje aanwijst, en ziet daar inderdaad de grootste concentratie van lichtjes. Shit, nu is de beste kans op een goed wapen aan zijn neus voorbij gegaan. Zo snel als hij kan katapulteert hij zich overeind, en merkt daarbij de kleur van zijn eigen polsbandje op: cyaan. Stom dat hij dat nog niet eerder had ontdekt.

Terwijl hij richting de Hoorn rent, merkt hij een vrij lange gedaante met een rood polsbandje op. Deze genaante lijkt op het punt te staan een tribuut met een wit polsbandje te vermoorden, en dan krijgt T.G ineens een plan. Hij neemt een aanloop, schuift over de nu nog gladde ondergrond, en haalt de rode gedaante van achteren onderuit. Nu heeft hij nagenoeg een open weg richting de Hoorn. Al vanaf zijn huidige positie ziet hij een volle pijlenkoker met een middelgrote boog in het licht van zijn armband glinsteren. T.G is eigenlijk helemaal geen goede boogschutter, maar momenteel heeft hij niets anders om het mee te doen. Hij pakt de boog, maar als hij de pijlenkoker wil pakken, wordt deze voor zijn neus weggegrist. 'He!' roept T.G hardop uit. T.G kan in het licht van zijn polsbandje zijn gezicht nog net zien: het is Hiawatha. Maar wacht eens... hij heeft ook een cyaankleurig polsbandje! 'Hiawatha, wat doe je?!' roept T.G. 'We zitten in het zelfde team! Die pijlenkoker heb ik nodig!' 'Nee, geef jouw boog maar aan mij.' antwoordt Hiawatha. 'Ik heb 'm vast harder nodig dan jij.' Pas dan ziet T.G dat Hiawatha wordt achtervolgt door een woedende UNF, die met zijn twee gekromde messen zijn vizier op Hiawatha heeft gezet. Zijn polsbandje is feloranje, dus hij is kennelijk het teamgenoot van Adje.

T.G wil achter hem aan gaan, maar dan wordt hij bij zijn voet vastgepakt en valt voorover. Hij draait zich om, en ziet dat DJ Reina de oorzaak is. Ze draagt een wit licht, dus zij was degene die T.G daarnet had gered, denkt T.G. Dan hoort hij ineens een kanonschot: de gedaante met het rode licht, die T.G daarnet nog gemeen onderuit had gehaald, heeft zijn bijl in Reina's hoofd geboord, waardoor T.G weer los kan komen. Maar dat beseft T.G dat hij zelf ook gevaar loopt: degene met het rode licht zal nu wel wraak willen. Rood licht dringt niet goed door in het donker, dus T.G kan zijn gezicht niet helder krijgen. Maar hij ziet wel dat de gedaante zijn bijl heft en op hem richt. T.G springt snel weer overeind, en de verwoestende klap komt net achter hem neer. Hij rent in de richting waar hij het feloranje licht van UNF ziet verwijnen, omdat hij weet dat Hiawatha, zijn teamgenoot, ook die kant opgaat. T.G weet dat het waarschijnlijk een 'Pain in the ass' is om met een ego als Hiawatha een duo te vormen, maar nu heeft hij geen andere keus. Als hij sterft, dan gebeurd er immers uiteindelijk hetzelfde met hem. Hij zet dus de achtervolging in, en hoopt dat hij Hiawatha en UNF weer in kan halen. Ondertussen komt de gedaante met het rode licht op zijn beurt weer achter T.G aan, waardoor T.G nog meer tempo moet maken. Hij heeft een bijl, en T.G zelf alleen maar een boog zonder pijlen. Hij achtervolgt en vlucht dus tegelijkertijd.

Gebeurtenissen:

*T.G en Hiawatha dragen een cyaan polsbandje.
*T.G en Hiawatha hebben elkaar min of meer gevonden, maar zijn daarna weer uit elkaar gegaan.
*T.G heeft een boog zonder pijlen
*Hiawatha heeft een pijlenkoker zonder boog
*Hiawatha wordt achtervolgt door UNF.
*T.G wordt achtervolgt door iemand die nog niet bekend is, maar wel een rood polsbandje draagt.
*DJ Reina is dood, en Raceneus heeft dus geen partner meer.

Profiel bekijken

Tosti

avatar
Benjamin Falkenburg
Benjamin Falkenburg
En nu was het blijkbaar zover. De lift ging open en knipperde verwoed, alsof hij zelf wilde dat Dobbelsteen erin zou stappen. Hij had geen keus, maar vond dat niet erg. Tja, als hij dan toch dood moest... Met een schok begon de lift te bewegen. Het was behoorlijk donker. Dobbelsteen hield wel van donker. In zijn district zocht hij ook altijd de donkerste plekjes op, zoadat zijn vader hem niet kon vinden als hij weer eens boos op hem was. Dat was zijn vader vaak. Hij was alcoholist, en kwam vaak dronken thuis, om dan iedereen neer te meppen. Dobbelsteen vond zijn vader niet aardig, maarja, wat kon hij ertegen doen, behalve verstoppen? Dobbelsteen was niet echt sterk, maar gelukkig kon hij wel iets. Hij was erg slim, zoals zijn vrienden zeiden. Dobbelsteen vond steeds dat het wel meeviel, maar toch, hij wist veel. Kon van pas komen, aangezien hij niet echt met wapens overweg kon. MAargoed, de lift. Hij was ondertussen gestopt, en hij zag nu dat hij een polsbandje had. Het gaf een gele kleur. Wat was dit voor ding? Hij gaf wel mooi licht. Toen werd hij in zijn gedachten gestoord door een bulderende stem. Het bracht hem uit zijn concentratie.

"Beste tributen, vrolijke Hongerspelen! Deze spelen zijn iets anders. Zoals jullie misschien al wel gemerkt hebben, zitten jullie onder de grond. Ook hebben jullie allemaal een lichtgevend bandje om. Zodra de spelen starten, gaan de lichten van de bandjes aan en moeten jullie zo snel mogelijk je partner vinden. Zodra jouw partner sterft, heb jij precies 30 minuten om een nieuwe te vinden, anders sterf je zelf. Let wel op: er mogen alleen maar tweetallen zijn."

Wat, nog meer regels? Hij snapte dit hele gedoe niet. De helft van die regels van de Hongerspelen snapte hij niet, en was hij vergeten. Normaal vergat hij nooit iets, maar als hij zenuwachtig werd ontglipte er nog wel eens wat. Wat had die stem ook alwwer gezegd? Iets van partners ofzo? Opeens ging de lift open en zag Dobbelsteen de grot. Grotten waren fijn, ze waren lekker donker. Je kon je er goed in verstoppen. Hij zag duidelijk de silhouetten van tientallen tribunen. Dobbelsteen kreeg het benauwd; hoe kon hij hen allemaal verslaan?! Maar wacht, zei zouden vast niet zo gewend zijn aan het donker. Hoopte hij. Hij keek even omhoog om te zien hoe hoog de grot ongeveer was, en schrikte; over 10 seconden begonnen de Spelen al! Snel probeerde hij zich in een startpositie te zetten, al was hij helemaal niet goed in rennen. En daar hoorde hij het startsignaal; enorme dreunen galmden door de grot. Dobbelsteen spurte weg, naar de Hoorn die hij duidelijk zag. De anderen blijkbaar niet, slechts de helft rende een beetje richting de Hoorn. Was hij dus toch in het voordeel! Ondanks zijn conditie kwam hij toch redelijk snel aan bij de Hoorn. Welk wapen moest hij nou pakken? Hij had zoveel keus... Met een enorme dreun botste er iemand tegen Dobbelsteen aan. "Kun je niet uitkijken ofzo?!" riep Dobbelsteen. Wacht, dit was geen plek om beleefd te zijn... Snel rolde hij weg, en voorkwam daarmee een klap van de gedaante met een glimmend paars polsbandje. Nou ja, gedaante, Dobbelsteen kon hem redelijk goed zien, al had hij geen idee wie het was. Snel gritste Dobbelsteen twee messen van de stapel en kwam struikelend overeind. Hier wilde hij geen minuut langer blijven!

Zo snel als hij kon rende hij richting een zijgrot. Wacht, wat lag daar? Zonder te stoppen pakte Dobbelsteen het ding, wat een rugzak bleek te zijn, en wierp het over zijn schouder. alleen waren er meer mensen die dit van plan waren; Dobelsteen botste volop tegen iemand op. De ander was snel bekomen van de schrik en deed een uithaal naar Dobbelsteens rugzak. Vol paniek greep Dobbelsteen een van zijn messen en gooide het naar hem. Het raakte hem half op zijn schouder, en hij verzwakte even. daarna zag Dobbelsteen pas de kleur van zijn polsbandje; geel! Net als de zijne!. Snel gooide hij zijn mes en rugzak op de grond en liep naar zijn teamgenoot, die Lyne bleek te heten. "Sorry! Ik wist niet wie je was, en gooide het mes voor ik er erg in had!" zei Dobbelsteen met paniek in zijn stem. "Kijk fisicoverpara voortaan naar wie je iets gooit." gromde Lyne. "Ik had wel dood kunnen zijn! Maar goed, het is donker, en de spelen zijn net begonnen. Ik snap het wel. Het voordeel is dat we tenminste wat wapens enzo hebben." Dobbelsteen hielp Lyneovereind en snel probeerden ze een zijgang in te lopen.

*Dobbelsteen en Lyne hebben een geel bandje. Ze hebben elkaar gevonden.
*Dobbelsteen en Lyne hebben een rugzak en twee messen.
*Dobbelsteen heeft niet veel hinder van het donker.Laatst aangepast door Tosti op di 18 dec 2012, 15:53; in totaal 1 keer bewerkt

Profiel bekijken http://google.nl

Adje Vanilla

avatar
Administrator
Administrator
Watermeloentje schreef:Adje en UNF

:\


_________________

Para ik eis een leukere opmerking hier verdomme

ADJE IS EEN FLADJE o god why

ik zei leuker
Profiel bekijken

Tosti

avatar
Benjamin Falkenburg
Benjamin Falkenburg
Bump? happy

Profiel bekijken http://google.nl

Prins Para Vanilla

avatar
Zijne koninklijke hoogheid Prins Para Mustafa Pinguïn andy Geweldig Bartholomeus III ofzoiets
Zijne koninklijke hoogheid Prins Para Mustafa Pinguïn andy Geweldig Bartholomeus III ofzoiets
Bij die beschrijvingen vraag ik me toch af hoe goed je hebt opgelet bij vorige edities. Para die nooit ver komt in de Spelen? Lennard & SM64 die random spelers zijn?

Ik zal trouwens proberen een verhaaltje te schrijven vandaag, maar... Ik heb werkelijk géén idee hoe ik met dit concept iets kan doen. Een arena waarin je niets kan zien, aangevuld met duo's die elkaar eerst nog moeten zoeken, en blijkbaar niet weten met wie ze een duo vormen ondanks dat ze blijkbaar al wel samen getraind hebben... Ik heb werkelijk geen idee hoe we hier een fatsoenlijk verhaal van kunnen maken, maar goed.

Profiel bekijken http://www.xnxx.com/c/Lesbian-26

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 6]

Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Volgende

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum