Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

De Toadplaza Hongerspelen: Deel 4

Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Volgende

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 6 van 9]

76 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 4 op do 22 nov 2012, 07:48

Tosti


Benjamin Falkenburg
Benjamin Falkenburg
Kijk, nu komt alles bij elkaar happy Wat ik even wil zeggen is dat er geen (eetbaar) eten meer ligt op de tafel, de tributen hebben het allemaal meegenomen. Wel liggen er nog zo'n 15 pakketen in de arena.
Sushi is dus verbrand. Dit betekent dat zijn gekromde mes is gesmolten. Niet dat iemand dat boeit maar 'k.
Bij dode tributen staat achter hun naam schuingedrukt wat ze bij zich hadden. Dit ligt dus nog op de grond, en is nog te gebruiken.

Profiel bekijken http://google.nl

77 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 4 op za 24 nov 2012, 13:04

Prins Para Vanilla


Zijne koninklijke hoogheid Prins Para Mustafa Pinguïn andy Geweldig Bartholomeus III ofzoiets
Zijne koninklijke hoogheid Prins Para Mustafa Pinguïn andy Geweldig Bartholomeus III ofzoiets
In de openingspost staat dat Tosti het Gouden Zwaard heeft, maar deze is nog in het bezit van WM, zoals je kunt lezen in het stuk waarin Bandaka vermoord wordt.

Zowel Watermeloentje als Lennard waren van hun rooftocht teruggekeerd met voedsel van team Geel. Ze waren net bezig met eten, toen ze ineens het kanonschot van Para hoorden. Op datzelfde moment stond Tosti ineens voor hun neus. Hij zag er uitgehongerd uit. WM schreeuwde en trok zijn zwaard, maar Tosti was hem sneller af en sloeg hem neer met een knuppel. WM viel bewusteloos op de grond. Op het moment dat Tosti ook Lennard wilde uitschakelen, hoorden ze ineens Lucoshi en DL aankomen. Lennard ontfermde zich over WM; de klap had hem bewusteloos geslagen, maar hij leefde nog wel. Plotseling hoorde Lennard achter zich het geluid van een pijl die van zijn boog raast, gevolgd door een doffe dreun en een kanonschot: Tosti was doodgeschoten door Lucoshi. Lennard besefte direct dat hij en WM waarschijnlijk de volgende slachtoffers van Lucoshi en DL zouden worden, dus pakte hij het Gouden Zwaard en rende naar de laatste overgebleven leden van team Geel. Dit hadden Lucoshi en DL niet verwacht, en tegen de tijd dat Lucoshi een pijl had kunnen spannen, was DL al in gevecht met Lennard. Het Gouden Zwaard en het Kristallen Zwaard kletterden tegen elkaar aan. DL was eigenlijk in het voordeel: niet alleen was ze een betere zwaardvechter dan Lennard, ook had zij allebei haar handen nog. Maar er speelde iets anders mee: wraak. Het was DL geweest die in het begin van de Hongerspelen Lennard's hand eraf had gehakt, met het Gouden Zwaard wat hij nu notabene in zijn handen had. Met een kracht die zowel Lucoshi als DL nooit van hem verwacht hadden, haalde Lennard uit. Het Gouden Zwaard boorde zich door de nek van DL, sneed haar luchtpijp en slokdarm door en kwam uiteindelijk aan de andere kant er weer uit. DL's hoofd viel van haar romp, direct gevolgd door haar levenloze lichaam. Een kanonschot. Lucoshi stond er alleen voor.

Profiel bekijken http://www.xnxx.com/c/Lesbian-26

78 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 4 op za 24 nov 2012, 16:48

T.G

avatar
Bowser Jr
Bowser Jr
Fisico en Lazerstraal lopen samen door de laagste verdiepingen van het kasteel. Ze komen voornamelijk spinnenwebben tegen, maar ook een paar lege harnassen, die statig op een voetstuk geplaatst zijn. Ze proberen zo'n beetje alle deuren uit die ze tegenkomen, maar achter geen enkele lijkt iets waardevols te zitten. 'Weet je zeker dat we wel goed zoeken?' vraagt Lazerstraal. Fisico kijkt in het rond, en ziet, helemaal aan het einde van de gang, ineens een deur met de tekst 'wapenvoorraad' erop. 'Ik denk van wel.' zegt Fisico dan ineens met een glimlach. 'Buskruid is immers ook een wapen. Laten we eens een kijkje nemen.' Samen duwen ze tegen de deur aan, en met een piepend en krakend geluid gaat de deur open.

Ondertussen is T.G actief op zoek naar kruid in de hogere verdiepingen van het kasteel. Maar hij is met zijn gedachten niet helemaal bij het zoeken. Hij kan het nog steeds niet geloven dat Fisico, zijn eigen teamgenoot, nota bene degene die tijdens het teamoverleg van voor de Spelen min of meer de rol innam van zijn 'second-in-command' en erg enthousiast was over hun kansen in de strijd, het er nu ineens zo bij laat zitten. Hij kwam met het concept van hun plan, en T.G kon zich er meteen goed in vinden. Hij stelde zich toen erg loyaal op, maar nu is hij van plan om uiteindelijk te sterven, simpelweg omdat hij niet samen met Lazerstraal kan winnen. 'Ongelofelijk om te zien hoe erg liefde een mens kan beïnvloeden,' zegt hij zachtjes in zichzelf.

Plotseling hoort hij een stem door het kasteel galmen. 'T.G!' hoort hij. Even schrikt hij ervan. Even gaat hij er vanuit dat het een truc van het Kapitool is. 'T.G! Waar ben je? We hebben wat we zoeken!' Pas dan herkent hij de stem. Het is Fisico. Hij probeert wat terug te zoeken. 'Hebben jullie wat we zoeken?! Goed, ik kom zo snel mogelijk naar jullie toe!' Hij rent de richting in waar de roep vandaan lijkt te komen, en komt uiteindelijk in een van de buitenste torens van het kasteel uit, waar hij toevallig Fisico en Lazerstraal tegenkomt. Allebei dragen ze een ton met buskruid op hun rug. Hij kan het wel bijna uitjuichen, nu er eindelijk iets van het plan terecht komt. 'Mooi zo!' zegt hij. 'We hebben nog veel meer tonnen gevonden.' zegt Fisico. 'Maar we kunnen er maar een tegelijk vervoeren, dus dit zijn alvast de eerste twee. Er liggen nog meer wapens dan alleen buskruid, maar die zijn bijna allemaal verroest of afgebroken, dus daar hebben we waarschijnlijk niks meer aan.' 'Ik help wel mee met de rest.' zegt T.G. 'Waar hebben jullie de voorraad gevonden?' 'Dat zal wel even zoeken zijn, maar we vinden het uiteindelijk wel weer.' zegt Fisico. Fisico verlaat de toren, en T.G loopt hem achterna, door een deur heen die naar buiten leidt, naar iets wat lijkt op een wachtpost van de omheining van een binnenplaats van het kasteel. Die herkent T.G wel: daar was hij in gevallen toen Sushi hem probeerde te redden. Meteen denkt hij weer aan Sushi's verkoolde lichaam, dat aan de buitenkant van de muur ligt. Een pijnlijke streekt trekt door zijn hard. De zon is inmiddels alweer wat lager aan de hemel is komen te staan. Het zal niet heel lang meer duren voordat de tweede nacht zal aanvangen.

T.G en Fisico loopt door richting de trap naar de kasteelhal, maar Lazerstraal blijft verstijfd staan, terwijl ze naar de lucht kijkt. 'Wat doe je?' vraagt Fisico. 'De wapenvoorraad is deze kant op.' Lazerstraal lijkt hen niet door te hebben. 'Lazerstraal, is er iets?' zegt T.G nu ook. 'Jongens...' stamelt Lazerstraal opeens. 'Ik denk dat het ontstekingsmechanisme van onze val eerder in werking treedt dan wanneer we zouden willen.' Fisico begrijpt haar niet helemaal. 'Wat bedoel je daarm...' maar T.G weet meteen wat ze bedoelt. 'Wegwezen daar! Je gaat zodadelijk in vlammen op!' Hij rent onmiddellijk op haar af, en duwt haar omver. De draak is het kasteel inmiddels dicht genadert, maar spuwt nog geen vuur. In plaats daarvan vliegt hij in volle vaart op T.G en Lazerstraal af. 'Zoek dekking!' roept T.G, en hij drukt haar tegen de grond, terwijl hij zijn sabel trekt. Als de draakt rakelings over de muur van het kasteel scheert, haalt hij met zijn sabel uit langs de hardstreek van de draak. Maar in plaats van dat de draak als een stokje uit de lucht valt, hoort T.G iets afbreken. Hij kijkt op, en ziet hoe zijn sabel tot op de handvat afgebroken is. 'Is een drakenhuid nou echt zo taai?!' zegt hij gechoqueert. 'Kennelijk.' antwoordt Lazerstraal. 'Het Kapitool maakt zijn creaties immers het liefst zo sterk mogelijk.'

De draak vliegt op volle vaart door en botst half op de kleine toren waar hun tonnen met buskruid liggen. Hij lijkt er echter weinig hinder van te ondervinden, terwijl de impact van de klap één groot gat in het dak en de muur van de toren slaat, en het dak komt ook helemaal scheef te hangen. 'Shit, daar liggen onze explosieven!' roept Fisico. 'Het is maar goed dat hij nog geen vuur heeft gespuwd.' antwoordt T.G. Ondertussen keert de draak zich weer om in de richting van de groep van T.G. 'Kijk uit!' roept Fisico. De draak opent zijn bek, en Fisico trekt Lazerstraal net op tijd weg wanneer de draak zijn tanden in de muur van het kasteel zet. Pas als de draak het steen tussen zijn kaken helemaal verpulvert, realiseert T.G zich dat de bek van de draak hem op hooguit een halve meter na gemist heeft. Hij voelt de warmte en ruikt de geur van zijn adem, hij ziet de kleur van zijn tandvlees, en hij zou hem nu makkelijk kunnen aanraken. Met het ijzeren stompje dat eerst zijn sabel was probeert T.G in het tandvlees van de draak te steken, en tot zijn verrassing reageert hij erop: hij laat de muur los, en probeert hoger te gaan vliegen: alsof hij een zwakke plek probeert te verdedigen. De grote hap die het wezen uit de muur heeft genomen jaagt T.G opnieuw angst aan. Dan schiet Lazerstraal uit het niets een pijl af met haar boog, en slaagt er wonderbaarlijk genoeg in om de draak recht in zijn bek te raken. Hij stoot een pijnlijk gekrijs uit, en vliegt snel bij het trio weg.

'Hebben we hem nu weggejaagd?' vraagt Fisico. T.G ziet dat de draak zich verderop omkeert, en een oorverdovende brul galmt door de hele omgeving. 'Nee...' zegt T.G. We hebben hem alleen maar kwaad gemaakt. Hij komt weer op ons af.' Hij heeft er geen goed gevoel bij. 'We moeten rennen voor ons leven, hij gaat nu vast vuur spuwen! Ga vast vooruit, ik dek jullie wel!' Maar Fisico reageert niet. 'Weet je nog wat ik je gezegd heb, T.G?' zegt hij. 'Als Lazerstraal en ik hier niet samen weg mogen, dan sterven we hier. Ga jij maar vooruit. Je mag een van mijn zwaarden hebben.' Stomverbaasd kijkt T.G Fisico aan. 'Ben je gek geworden? Hoe kun je nou...' opnieuw laat de draak de trommelvliezen van iedereen in de buurt gevaarlijk hard trillen, en T.G onderbreekt zijn zin. 'Oke, ga dan maar lekker dood, in vredesnaam!' schreeuwt hij. Hij rent Fisico en Lazerstraal voorbij, en grist een van Fisico's zwaarden uit zijn rugzak. 'We weten wat we doen, T.G.' zegt Lazerstraal. 'Maak je maar geen zorgen om ons.' Maar T.G hoort dat niet meer. Hij maakt zich nu eerder zorgen om zichzelf.

Als T.G naar de kasteelhal wil ontsnappen, merkt hij dat de uitweg geblokkeerd is door puin. Dat is waarschijnlijk gebeurd toen de draak voor het eerst op hen afvloog, toen schampte hij met zijn vleugel langs deze toren. Maar dat betekent wel dat hij nu niet meer weg kan. Haastig kijkt hij om, en hij ziet Fisico en Lazerstraal naast elkaar zitten, met hun ogen gesloten. De draak opent zijn bek, en de vlammen schieten eruit. T.G raakt in paniek, en ziet geen andere keuze dan van de muur af te springen. Hij duikt bijna over de buitenkant van de kasteel muur heen als het vuur van de draak net over zijn hoofd schiet. Hij was net op tijd. De tonnen buskruid in de toren die de draak eerder had verwoest vallen ook ten prooi aan de vlammen, en daarmee komt eern groot spektakel op gang: door vrijwel de hele arena kninkt een knal van jewelse. De kleine toren explodeert in zijn geheel en een deel van de kasteelmuur stort in. Een van de vier hoge torens, die zich daar vlak naast bevindt, wordt ernstig gedestabiliseerd door de explosie en valt langzaam om naar de buitenkant toe. Brokstukken vliegen alle kanten op. Terwijl de explosie nog nagalmt, klinkt er een kanonschot... wie is er dood?

Profiel bekijken

79 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 4 op ma 03 dec 2012, 07:38

Tosti

avatar
Benjamin Falkenburg
Benjamin Falkenburg
Bump.

Profiel bekijken http://google.nl

80 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 4 op ma 03 dec 2012, 08:29

Prins Para Vanilla

avatar
Zijne koninklijke hoogheid Prins Para Mustafa Pinguïn andy Geweldig Bartholomeus III ofzoiets
Zijne koninklijke hoogheid Prins Para Mustafa Pinguïn andy Geweldig Bartholomeus III ofzoiets
Oja

Profiel bekijken http://www.xnxx.com/c/Lesbian-26

81 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 4 op ma 03 dec 2012, 08:47

Prins Para Vanilla

avatar
Zijne koninklijke hoogheid Prins Para Mustafa Pinguïn andy Geweldig Bartholomeus III ofzoiets
Zijne koninklijke hoogheid Prins Para Mustafa Pinguïn andy Geweldig Bartholomeus III ofzoiets
Wat T.g., Fisico en Lazerstraal niet wisten, was dat zij inmiddels niet meer alleen waren in het kasteel. Nadat Lennard Dark Lisa vermoord had, voelde hij direct een stekende pijn in zijn nek: Lucoshi had hem neergeschoten met een pijl. Nadat het kanonschot voor Lennard geklonken had, pakte Lucoshi zowel het Kristallen Zwaard v an Dark Lisa als het Gouden Zwaard dat Lennard vast had en dat WM ooit van Para gestolen had, en met deze twee extra wapens vertrok hij, als laatste van team Geel, naar het kasteel, de laatste plaats waar hij iemand van team Blauw gezien had. Wat hij niet wist, was dat WM de aanval van Tosti overleefd had, en dat hij net ontwaakte op het moment dat Lucoshi wegrende. Zodra WM het levenloze lichaam van Lennard zag, greep hij de messen die Lennard en Tuffie eerder gebruikt hadden en de speer waarmee hij, helemaal in het begin, Jeffrey gedood had, en liep hij zachtjes achter Lucoshi aan. Op het moment dat Lucoshi het Kasteel binnenging door het gat dat Koopalingsfan gemaakt had, wist WM Lucoshi in te halen. Zonder maar 1 woord te zeggen, begonnen de twee te vechten. Lucoshi gebruikte het Gouden Zwaard; WM had slechts de speer waarmee hij de klappen van Lucoshi zoveel mogelijk probeerde af te weren. Net op het moment dat Lucoshi de speer in tweeën brak en het er op leek dat WM's leven voorbij was, ontplofte het kasteel.

Profiel bekijken http://www.xnxx.com/c/Lesbian-26

82 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 4 op ma 03 dec 2012, 13:27

Olivier Vanilla

avatar
Praeses Watermeloen, Blauwe Bes en Red Bull Wodka (MAAR NIET FRISTI) van 2009 t/m 2019
Praeses Watermeloen, Blauwe Bes en Red Bull Wodka (MAAR NIET FRISTI) van 2009 t/m 2019
Weer een beetje bijgelezen, ik ga proberen weer een verhaal te maken binnenkort happy


_________________
Hitomi keer Nalyd Rats ofzo je was met afstand mijn favoriete forumlid  Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad 

En Necro Bandaka Lennard Toady02 Poké-Fanaticus HenkSpermatank Nickmariourbanus Rinus999  STNF Coolboy Neuz en Uly moeten ook Nalyd Rats
Profiel bekijken http://www.toadplaza.com

83 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 4 op ma 03 dec 2012, 15:55

Prins Para Vanilla

avatar
Zijne koninklijke hoogheid Prins Para Mustafa Pinguïn andy Geweldig Bartholomeus III ofzoiets
Zijne koninklijke hoogheid Prins Para Mustafa Pinguïn andy Geweldig Bartholomeus III ofzoiets
Er zijn nog 5 tributen over, nu kun je beter wachten tot de volgende lijkt me...

Profiel bekijken http://www.xnxx.com/c/Lesbian-26

84 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 4 op ma 03 dec 2012, 19:59

Olivier Vanilla

avatar
Praeses Watermeloen, Blauwe Bes en Red Bull Wodka (MAAR NIET FRISTI) van 2009 t/m 2019
Praeses Watermeloen, Blauwe Bes en Red Bull Wodka (MAAR NIET FRISTI) van 2009 t/m 2019
volgende host ik


_________________
Hitomi keer Nalyd Rats ofzo je was met afstand mijn favoriete forumlid  Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad 

En Necro Bandaka Lennard Toady02 Poké-Fanaticus HenkSpermatank Nickmariourbanus Rinus999  STNF Coolboy Neuz en Uly moeten ook Nalyd Rats
Profiel bekijken http://www.toadplaza.com

85 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 4 op ma 03 dec 2012, 20:37

Tosti

avatar
Benjamin Falkenburg
Benjamin Falkenburg
Broosje2

Profiel bekijken http://google.nl

86 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 4 op di 04 dec 2012, 08:29

Lucoshi

avatar
Super Mario
Super Mario
Lucoshi lag op de grond. Een verschrikkelijke pijn in zijn hele lichaam. De steken van brandwonden en schaafwonden, de geur van verbrand vlees, en nog veel meer. Hij probeerde op te staan door te leunen op zijn linker arm. Maar dit lukte niet en hij zakte in gevolgd door een helse pijn. Hij deed zijn ogen open. Hij lag net buiten het kasteel in het gras, naast het gat waardoor hij een paar minuten geleden nog naar binnen was gekomen. Hij keek naar het gat. Daar zag hij iets wat hij niet had verwacht: zijn linker arm. Zijn linker arm was eraf gerukt door een puntige steen van het gat! Lucoshi keek voor bevestiging naar de plek waar oit zijn arm zat. En ja, er zat niets. het bloed stroomde eruit en er zaten hier en daar nog stukken spier en bot: geen smakelijk gezicht dus. Maar toen kwam een andere vreselijke pijn op zijn hoofd. Hij greep naar zijn hoofd maar werd al snel verrast door de hitte van vuur. Vuur! Zijn haar staat in brand! Hij rende zo snel hij kon naar de gracht en sprong erin. Dom idee. Alle brandwonden begonnen tegelijk de ergste pijn te geven dat het ondragelijk was. Hij klauwterde het water uit en ging op het gras liggen. Na een tijdje was de pijn gezakt en bedacht hij dat hij iets moet vinden om het bloeden van zijn "arm" te stoppen. Dus ging hij maar weer het kasteel in. Daar zag hij nog een veel onsmakelijker iets. Watermeloentje was overal. Letterlijk. Hier en daar een stuk arm. Dan weer een stuk been. ergens zag hij zelfs een uit elkaar gerekte darm liggen. Dit was de druppel. Lucoshi gaf over, misschien wel 5 keer totdat er bloed bij kwam. Shit! Dit moest hij niet hebben. Hij liep naar het tapijt dat op de grond lag en trok er een stuk van af. dit gebruikte hij om het bloeden van zijn arm te stoppen. Maar goed dat hij dit geleerd had bij de trainingen in het Kapitool. Hij liep verder op zoek naar eten. Hij vond ergens een compleet verbrand stuk brood. Ach, iets is beter dan niets, hij at het op en liep verder. Hij bekeek de schade van zijn lichaam nog eens. Zijn shirt en zijn rechter schoen waren compleet verwoest en er waren ook stukken van zijn broekspijpen weg. Fijn, was hij ook nog eens half naakt, nouja, niet het grootste probleem dus. Hij was een arm kwijt, dat was duidelijk. Hij is heel veel bloed kwijt en kan dus minder goed vechten, jammer, maar er zijn toch nog maar 5 mensen. Wacht, 5 mensen? Zijn hele team is dus vermoord! Shit, hij staat er alleen voor! Een van de jongste, misschien wel de jongste, speler van deze spelen, staat er alleen voor! Nouja, zo gaat dat hier. Hij keek nog even naar de rest van zijn lichaam. Hij was kaal geworden, ziet er niet erg mooi uit met half afgebrande kleren en één arm. En er zitten overal schaafwonden en vooral brandwonden. Ook was het gouden zwaard gesmolten maar het diamanten zwaard had het overleefd. Hij pakt het zwaard op en gaat weer op pad...

Profiel bekijken

87 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 4 op di 04 dec 2012, 10:09

Prins Para Vanilla

avatar
Zijne koninklijke hoogheid Prins Para Mustafa Pinguïn andy Geweldig Bartholomeus III ofzoiets
Zijne koninklijke hoogheid Prins Para Mustafa Pinguïn andy Geweldig Bartholomeus III ofzoiets
De smelttemperatuur van Goud is 905 graden... Good luck with that Razz

Lazerstraal had pijn. Heel veel pijn. Langzaam deed ze haar ogen open en zag waar de pijn vandaan kwam: de wond in haar been was door de explosie verder opegereten. Het zag er niet bepaald smakelijk uit, maar het was de enige verwonding die ze had opgelopen bij de explosie. En toen zag ze Fisico. Hij lag naast haar op de grond, zijn ogen gesloten, een groot, gapend gat in zijn achterhoofd. Lazerstraal schreeuwde. "NEE!" Ze pakte Fisico vast en schudde hem door elkaar. "FISICO! FISICO!" Maar er kwam geen reactie. Lazerstraal sloot Fisico in haar armen en begon te huilen. Hij kon niet dood zijn. Hij mocht NIET dood zijn! Niet na alles wat ze samen hadden meegemaakt. Hij was alles wat ze had. En terwijl de tranen over Lazerstraals wangen gleden, deed Fisico eindelijk zijn ogen open. "Lazerstraal?" Lazerstraal keek op, en keek recht in de ogen van de jongen waar ze in die paar dagen tijd meer van was gaan houden dan van wie dan ook. "Fisico? Fisico!" Lazerstraal vloog Fisico om zijn nek. Die lachtte, maar keek vervolgens pijnlijk; hij had de wond in zijn achterhoofd ontdekt. Lazerstraal keek hem bezorgd aan. "Gaat het?" "Ja het gaat wel" Fisico wreef over zijn achterhoofd. "We moeten hier zo snel mogelijk weg, voordat er nog meer instort". Fisico had dit nog niet gezegd, of er viel een grote balk naar beneden, slechts een fractie van Lazerstraal vandaan. "Je hebt gelijk. Kom!" Lazerstraal wilde opstaan, maar de wond in haar been verhinderde dit. Fisico glimlachte en stond zelf op. vervolgens hielp hij Lazerstraal met opstaan. "Gaat het je lukken om te lopen?" vroeg hij bezorgd. Lazerstraal schudde haar hoofd. "Dan zal ik je moeten helpen." En zo liepen ze door de ruïne van wat ooit het kasteel was, het kasteel waar zij dagenlang opgesloten hadden gezeten, zonder eten, zonder anderen, alleen met elkaar. Fisico ondersteunde Lazerstraal bij het lopen, waardoor ze niet echt snel vooruit kwamen; voor hun gevoel duurde het uren tot ze eindelijk de rand van het kasteel bereikt hadden. Fisico tilde eerst Lazerstraal over de muur heen, en klom vervolgens zelf. Eindelijk, voor het eerst in de Hongerspelen, zagen zij de arena waar de andere tributen al dagenlang op leven en dood hadden gestreden. Zij liepen door het bos, zo snel ze konden, en kwam uiteindelijk uit bij een kamp. Zij konden niet weten dat dit het kamp was van Lazerstraal's oude teamgenoten, het kamp waar Lennard, Tuffie, Tosti en Dark Lisa gestorven waren. Zij wisten alleen dat ze hier even konden uitrusten, en konden genieten van het voedselpakket dat Fisico in het kamp ontdekt had, hetzelfde voedselpakket waar Watermeloentje en Para ooit om gevochten hadden. En nadat Fisico en Lazerstraal genoeg uitgerust waren, en genoeg gegeten hadden, liepen ze weer verder, tot de rand van het bos waar giftige paddestoelen groeide. Daar hadden ze uitzicht op de plek waar 12 tributen enkele dagen geleden begonnen waren, de plek waarvan zij gedacht hadden ook te starten: de Hoorn des Overvloeds. Fisico keek Lazerstraal aan. Ze glimlachte en knikte, en samen begonnen ze de heuvel op te klimmen. En aan het einde van de avond, terwijl Lucoshi gedood werd door T.g., bereikten Lazerstraal en Fisico de top van de heuvel. En daar, tussen de verlaten wapens en voedselpakketten, onder de mooie sterrenhemel die zij de hele Hongerspelen hadden moeten missen, vielen zij in slaap, klaar om morgen het laatste gevecht aan te gaan.

Profiel bekijken http://www.xnxx.com/c/Lesbian-26

88 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 4 op vr 07 dec 2012, 17:17

Prins Para Vanilla

avatar
Zijne koninklijke hoogheid Prins Para Mustafa Pinguïn andy Geweldig Bartholomeus III ofzoiets
Zijne koninklijke hoogheid Prins Para Mustafa Pinguïn andy Geweldig Bartholomeus III ofzoiets
Gewoon eventjes een bump in de hoop dat deze eindelijk af komt.... Nog 3 tributen over mensen, kom op!

Profiel bekijken http://www.xnxx.com/c/Lesbian-26

89 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 4 op vr 07 dec 2012, 23:23

T.G

avatar
Bowser Jr
Bowser Jr
De bakstenen en overige brokstukken vliegen T.G om zijn oren. Nadat hij van de kasteelmuur was afgesprongen, explodeerde het hele geval achter hem, waardoor hij vooruit werd geblazen en een pijnlijke smak op de grond maakte. Hij werd geraakt en gezandstraalt door vele steentjes en brokstukken achter hij, en vervolgens maakte hij ook nog een flinke smak op de grond.

En nu ligt hij, nauwelijks nog in staat om op te staan. Zijn rug zit onder de krassen en diepe schaafwonden, en in zijn linkerschouder steekt iets wat op een glasscherf lijkt. Zijn rechterbeen is gebroken door de klap die hij op de grond maakte, en iedere keer als hij die probeert te bewegen, voelt hij een helse pijn. Hij probeert uit alle macht weer op te staan, en te steunen op zijn nieuwe zwaard, maar zelfs dat gaat heel moeilijk. Hij zakt om de haverklap weer in elkaar, en kruipt dan maar verder. Uiteindelijk weet hij steun te zoeken bij een eenzame boom, en trekt zich er aan omhoog. Terwijl hij met zijn rug tegen de stam leunt, ziet hij wat er van het kasteel over is: een grote puinhoop. Iedereen die zich op dat moment nog in het kasteel bevondt, kan het niet overleeft hebben. Fisico en Lazerstraal zijn nu waarschijnlijk dood, en hij staat er alleen voor. Helemaal alleen. Maar in deze staat kan hij dat juist niet gebruiken. Hij beseft dat hij waarschijnlijk geen kans meer maakt om te winnen, ook al zit hij bij de laatste vier.

Terwijl hij hij brandende kasteel bekijkt, merkt hij ineens een zwarte schim op die bij het kasteel vandaan loopt, en recht op hem afkomt. Hij lijkt moeilijk te lopen, en T.G kan hem van deze afstand al horen hijgen en kreunen. Al gauw ziet hij wie het is: het is Lucoshi. Tot zijn grote schrik ziet T.G dat zijn linkerarm er helemaal af is, en dat zijn gewaad helemaal doorlopen is van het bloed. Een bijna onnatuurlijke gedachte komt in T.G op: zou hij nog in het kasteel hebben gezeten toen het ontlofte? Dat kan T.G zich niet voorstellen. Lucoshi lijkt bijna een zombie, denkt hij. Maar hij leeft nog, en hij kan tenminste nog lopen. Iets wat T.G nu (bijna) niet meer kan.

Lucoshi merkt T.G op, en ziet dat hij er minstens zo slecht aan toe is als hijzelf. Opmerkelijk genoeg begint hij te grijnzen. 'Mooi zo...' zucht hij moeizaam. 'Zo te zien waren wij allebei slachtoffer... van de explosie. Allebei kunnen we dit... waarschijnlijk niet meer winnen. Maar ik ben blij... dat ik nog een appeltje met jou kan schillen.' T.G fronst zijn wenkbrauwen. 'Waar heb je het over? Zoek je nog steeds wraak voor Roosjuh?' 'Als het kan, dan doe ik dat met plezier' antwoordt Lucoshi. 'Ga je gang.' zegt T.G machteloos. 'Mijn teamgenoten zijn dood, en ik ben zelf ook zo goed als uitgeteld. Het spel interesseert me niet meer.' T.G voelt zich een beetje ongemakkelijk terwijl hij die woorden uitspreekt. Het is eigenlijk niks vor hem om zoiets te zeggen. Maar hij voelt alsof hij het spel nu al verloren heeft. Hij heeft al gezegd waarom, en zodra Lucoshi zijn kristallen zwaard trekt, beseft hij dat hij zijn verlies binnen enkele luttele seconden definitief zal maken.

Maar het is nog niet voorbij: uit het wrak van het kasteel klinkt een oorverdovend geluid. Lucoshi laat van schrik zijn zwaard vallen, en T.G herwint zijn gebruikelijke alertheid. Dat geluid had hij nog geen uur eerder gehoord. Het puin van het kasteel rolt naar alle kanten opzij, en de monsterlijke draak komt eronder vandaan gekropen. Hij had de explosie dus ook wonderbaarlijk genoeg overleefd. Nogmaals slaakt het beest een oorverdovende brul uit, en komt in de richting van T.G en Lucoshi gelopen. Lucoshi staat aan de grond genageld, en de adrenaline die door T.G's aderen giert geeft hem een deel van de kracht in zijn linkerbeen terug. Lucoshi haalt zijn pijlenkoker tevooschrijn, en wil zijn laatste pijl erop leggen. 'Dat zou ik niet doen als ik jou was.' zegt T.G. 'Je kunt hem maar beter niet nog bozer maken dan dat hij al is.' Maar Lucoshi vuurt zijn pijl toch af, en raakt de draak op zijn snuit. De pijl ketst echter af alsof hij contact maakt met een metalen wand, en valt oneerbiedig op de grond. Vervolgens opent de draak zijn mond en schiet er een lans van vuur uit, die recht de twee tributen afkomt. T.G beseft dat de boom waar hij tegenaan leunt in vlammen zal opgaan, en duikt zo snel als hij kan weg. Lucoshi ziet het niet aankomen en probeert het vuur te ontwijken, maar kan niet verhinderen dat zijn broek alsnog vlamvat. Schreeuwend van de pijn rolt hij over de grond, en probeert haastig zijn broek uit te trekken, maar tervergeefs: de rest van zijn kleding kleding vat ook vlam. T.G ligt naast hem, en kan het niet aanzien om Lucoshi zo te zien lijden. Hij bedenkt zich ineens dat hij het zwaard van Fisico nog bij zich heeft. Hij twijfelt geen moment, en beëindigt Lucoshi's lijdensweg door met het zwaard met een moeizame maar lange slag hem te onthoofden. Onmiddellijk ligt zijn lichaam stil in het gras, terwijl zijn gewaad nog aan het uitbranden is. Een kanonschot galmt door de arena.

T.G ligt als verlamd in het gras. Hij probeert verwoed overeind te komen, maar zijn linkerbeen werkt niet mee. Strompelend probeert hij te vluchten voor de draak, maar dan schiet er opnieuw een fikse pijnscheut door zijn been, en valt hij languit op de grond. Hij draait zich op zijn rug, en ziet dat de draak dichter bij hem gekomen is. Pas nu merkt T.G op dat zijn vleugels beschadigd zijn. Dat was waarschijnlijk tijdens de explosie gebeurd. Hij zou nu waarschijnlijk niet meer kunnen vliegen, maar de meedogenloze blik in zijn ogen zorgt er niet bepaald voor dat T.G zich beter op zijn gemak voelt. Hij vreest nog altijd voor zijn leven. 'Kijk daar eens!' stamelt T.G. Hij wijst naar het lichaam van Lucoshi. 'Zoek je vlees? Het ligt recht voor je!' Dit is hopeloos, bedenkt T.G zich meteen. De draak kan hem toch niet verstaan, en bovendien valt hij nu waarschijnlijk meer op, omdat hij zich immers nog beweegt. Toch lijkt de draak T.G's wijsgebaar te begrijpen. Met een ietwat verbaasde knor glijdt zijn aandacht af naar het dode lichaam. Heel even ruikt hij eraan. Vervolgens opent het wezen zijn bek, en grijpt hij Lucoshi's lijk. T.G hoort het geluid van scheurend vlees en krakende botten, en ziet hoe Lucoshi's lichaam tussen de monsterlijke kaken verdolgen wordt. Onmiddellijk moet hij ervan kokhalzen, en draait zijn hoofd weg. Dat gruwelijke tafereel wil hij niet zien. Hij realiseert zich dat hij misschien weg kan komen nu de draak niet op hem let. Voor de zoveelste keer probeert hij weer op beide benen te gaan staan, en probeert hij vooruit te komen.

T.G denkt dat het hem eindelijk gaat lukken. Hij gebruikt zijn zwaard als steun, en het feit dat hij misschien nog weg kan komen geeft hem weer hoop. Als hij nog één keer achterom kijkt, ziet hij dat de draak zijn ijzige blik weer op hem heeft gericht. Langzaam maar zeker loopt hij op hem af. Op dit moment beseft T.G dat hij nog lang niet uit de problemen is. Hij draait zich om, houdt zijn zwaard voor zich uit, en probeert een intimiderende pose aan te nemen. Maar het mag niet baten. T.G kan in de ogen van de draak maar één bedoeling herkennen. De bedoeling waarvan hij net nog hoopte dat hij er aan kon ontkomen. Hij komt steeds dichterbij, maar T.G weet dat het geen zin meer heeft om nog een stap terug te doen. Hij zou toch wel ingehaald worden. Opnieuw ziet T.G het beeld van zichzelf die de Hongerspelen wint in kleine stukjes uit elkaar spatten. Hij heeft alles geprobeert, zowel individueel als samen met zijn team, maar de kansen zijn niet in zijn voordeel. Hij kan niets anders doen dan zijn lot onder ogen zien. Maar T.G zou zichzelf niet zijn als hij niet tot op het laatste moment zou doorvechten. Als hij dan toch moet sterven, dan doet hij dat op een eerbiedige manier. 'Hallo, beestje.' slispelt hij zwaarmoedig. Precies als T.G dat zegt, zet de draak zich af, en vliegt op volle snelheid in T.G's richting. T.G kan nauwelijks reageren, en slaat blindelings voor zich uit, zonder resultaat. De draak laat zijn kaak zakken, en T.G verdwijnt helemaal in zijn bek, zonder dat er ook maar iets van hem achterblijft.

Profiel bekijken

90 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 4 op za 08 dec 2012, 11:07

Lucoshi

avatar
Super Mario
Super Mario
*Laatste verhaaltje vanuit mijn oogpunt happy*

Lucoshi staat voor de gracht van het kasteel. "Ik moet er doorheen" fluistert hij zichzelf in. Hij zet een stap vooruit. Ugh, de pijn! Nog een stap. Fisicover... Nog een stap, hij raakt het water aan. Hmm, niet zo koud als verwacht, komt waarschijnlijk door de vlammenzee van wat vroeger het kasteel was. Hij ploft voorover het water in. Eerst een erge pijn steek, dan een kleine verlichting. Het water heeft de pijn wat verlicht. Lucoshi blijft even liggen alleen besluit zodra zijn pijn zo goed als verdwenen is, weer op te staan. Hij kruipt de gracht uit en gaat weer rechtop staan. Hij loopt weer vooruit. En daar is de pijn weer. Hij zakt een stukje in elkaar door de plotselinge pijn. Dan ziet hij iemand zitten tegen een boom aan, aan zijn linker kant, niet echt ver van hem vandaan. Het is T.g. De klootzak, hij had Roosjuh vermoord. Roosjuh, zijn districts genoot, zijn Vriending, dit zou geen gevecht zijn voor de spelen, maar voor wraak. Lucoshi loopt er naartoe. Stap. Auw. Stap. Auw. Enz. T.g kijkt met een pijnlijk gezicht naar Lucoshi toe. Lucoshi weet niet zeker of het komt omdat hij er zelf zo slecht uit ziet, of omdat T.g ook pijn heeft, want hij ziet er ook niet al te best met uit. 'Mooi zo...' weet Lucoshi zuchtend uit te brengen. 'Zo te zien waren wij allebei slachtoffer... van de explosie. Allebei kunnen we dit... waarschijnlijk niet meer winnen. Maar ik ben blij... dat ik nog een appeltje met jou kan schillen'. T.g fronst zijn wenkbrauwen.. 'Waar heb je het over? Zoek je nog steeds wraak voor Roosjuh?' Dat had hij niet moeten zeggen. Wat denkt hij? Dat monster. Hij moet wel een harteloos mens zijn om zo over iemand te zeggen. 'Als het kan, dan doe ik dat met plezier' antwoord Lucoshi met haat in zijn stem. 'Ga je gang' zijn verrassend genoeg zijn volgende woorden. 'Mijn teamgenoten zijn dood, en ik ben zelf ook zo goed als uitgeteld. Het spel interesseert me niet meer.'. 'Oké, wat jij wil' mompelt Lucoshi zo zacht dat T.g het waarschijnlijk niet eens heeft kunnen horen. Hij pakt zijn kristallen zwaard in zijn handen en heft het ongemakkelijk. Ongemakkelijk vanwege het feit dat hij nog steeds een wrak op poten is, en ongemakkelijk omdat T.g hem zo makkelijk de overwinning geeft. Hij moet iets van plan zijn, dat moet gewoon.
Dan hoort hij plotseling van achter hem een oorverdovend gebrul en het geluid van brokken steen klinkt door de arena. Hij kijkt verschrikt om en ziet tot zijn schrik de draak. Lucoshi weet van schrik niet meer wat te doen. Hij kijkt vragend en geschrokken naar T.g die verlamd naar de draak kijkt. De draak slaakt nog een brul, schut het puin en stof van zich af en komt dan op Lucoshi en T.g af gelopen. De draak kijkt Lucoshi recht in zijn ogen. Ogen zo groot als Lucoshi zelf met grote zwarte pupillen zo groot als zijn hoofd. Hij lijkt wel in trans te raken, alsof de draak zo in zijn gedacht in breekt. Hij denkt aan het kasteel, waar hij de verbrande toren had gezien en vervolgens Roosjuh gevonden had. Als Lucoshi er niet snel was geweest, zou de draak ook Roosjuh vermoord hebben. Dit brengt opnieuw woede in Lucoshi naar boven. Hij pakt zijn kruisboog en wil dan met zijn andere arm een pijl uit zijn pijlenkoker pakken. Oja, één arm. Hij klemt de kruisboog tussen zijn benen en pakt een pijl uit zijn pijlenkoken. Zijn laatste pijl. Hiermee zou hij de draak vermoorden. Recht in die gigantische intimiderende ogen van hem. T.g zegt iets, maar Lucoshi hoort het niet, hij is helemaal in trans. Hij schiet de pijl af. Hij gaat recht naar de draak zijn kop toe, er staat een kleine wind en dus gaat de pijl scheef naar zijn snuit. Nouja, ook goed. De pijl treft doel. Nu zou de draak neervallen, zou Lucoshi T.g vermoorden en opzoek gaan naar de laatste tributen. Hij zou gaan winnen. Hij zou weer naar huis gaan. Maar dit gebeurd niet: de pijl raakt de draak, en valt vervolgens gewoon op de grond. De draak heeft geen schrammetje. De draak kijkt weer in Lucoshi's ogen met een blik alsof hij wilde zeggen: Dat had je niet moeten doen. De draak opent zijn bek en een grote steekvlam komt recht op Lucoshi af. Hij springt weg. Nog net op tijd, anders zou de draak hem geroosterd hebben. Dan voelt hij een pijn, een pijn die omhoog kruipt. Dan komt er ongelooflijke hitte. Hij kijkt naar zijn rechter broekspijp. Hij heeft vlam gevat en de vlammen kruipen omhoog. Lucoshi valt op de grond en begint te rollen in de hoop het vuur uit te krijgen. Maar het wordt alleen maar erger. Het vuur kruipt omhoog naar zijn shirt. Hij kan het vlees gewoon voelen verbanden en weg smelten. De pijn. De helse pijn. Het brengt zijn herinneringen naar zich omhoog. Hoe hij in de trein zat, samen met Roosjuh, naar het kapitool toe. Hoe ze daar aankwamen en als helden werden ontvangen. Hoe ze samen de trainingen doorstaan hadden. Hoe Lucoshi daar na vele jaren zijn broer weer terug zag, die in een ander district woonde. Hoe ze samen met de andere van hun team al de mogelijke scenario's hadden besproken. Jeffrey wilde een plan maken voor als ze draken zouden los laten, maar dat vonden de rest niet nodig, aangezien het kapitool dat toch niet zou doen. Nou, hier ligt Lucoshi. Te smelten door de vlammen van een door het kapitool gecreëerde draak. Hij ziet T.g boven hem staan. Hij ziet medelijden in zijn ogen. Het is omgedraaid. T.g gaat winnen van Lucoshi. Het maakt niet uit, Lucoshi moet dood. Hij kan het niet langer. T.g heft zijn zwaard en slaat hem naar beneden. Alles gaat in extreme slow-motion. Het zwaard raakt zijn nek. Een gedacht schiet door zijn hersenen: Zo is Para ook gestorven. Lucoshi krijgt een blije gedachten. Ze zouden elkaar weer zien. Beide dood. Lucoshi had nooit in leven na de dood gedacht, maar nu wist hij het zeker. Dan wordt alles zwart. Het laatste wat hij hoort is een kanonschot en het klapperen van gigantische vleugels...

Profiel bekijken

91 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 4 op za 08 dec 2012, 11:51

Prins Para Vanilla

avatar
Zijne koninklijke hoogheid Prins Para Mustafa Pinguïn andy Geweldig Bartholomeus III ofzoiets
Zijne koninklijke hoogheid Prins Para Mustafa Pinguïn andy Geweldig Bartholomeus III ofzoiets
Ook ik wil nog ff een klein verhaaltje schrijven voordat de Grand Finale begint (waarvan ik btw geen idee heb hoe Tosti dat gaat oplossen, maar goed Razz)


Het publiek staat in spanning te wachten langs de kant. Komen ze er al aan? De vierde Hongerspelen zouden alweer gaan beginnen. 4 teams met ieder 6 tributen zouden in een middeleeuwse Arena een strijd om leven en dood aangaan. En daar kwam de eerste!

6 tributen, allen gekleed in het rood, stonden op de eerste praalwagen. Adje en Christopherz, twee beste vrienden, keken grijnzend en zwaaiend naar het publiek langs de kanten. Raceneus, een beetje bang voor wat ging komen, flitste nerveus met zijn ogen langs de mensenmassa. Goomuin, de grootste van allemaal, torende met een zelfverzekerde grijns boven de rest uit. Hitomi, niet erg sterk maar ontzettend slim en behendig, zwaaide lachend naar de mensen. En bovenaan stond Tosti, hun leider, die de gehele tactiek voor zijn team al had uitgedacht. Team Rood, een team dat klaar was om de strijd aan te gaan, en met z'n allen te winnen. Hoe konden ze weten dat de meesten van hen elkaar nooit in levende lijven zouden tegenkomen?

De volgende wagen bestond uit mensen gekleed in Groen. Selletje, strijdlustig, klaar om vele doden te veroorzaken. Windowsfan, de jongste tribuut, niet goed wetend wat hij moest verwachten en vertrouwend op de steun van haar team. Lazerstraal, een geweldige vechtster die door haar onschuldige uiterlijk snel onderschat zou worden. Maar de aandacht op deze wagen werd vooral getrokken door de drie jongens in het midden: Watermeloentje, de leider en een van de beste zwaardvechters, met aan zijn weerszijden zijn vrienden Tuffie en Lennard. Drie van de sterkste deelnemers, vrijwel verzekerd van een finaleplaats.

De wagen van team Blauw viel direct op door de jongen die om de wagen heen sprong: Koopalingsfan, een jonge hond die geestelijk niet helemaal in orde was. Vanaf de wagen keek Hiawatha hem afkeurend aan. Supermariofan 64, een jongen die getekend was door een moeilijke jeugd, stond een beetje afzijdig van de rest, met een vastberaden uitdrukking op zijn gezicht. Sushi zwaaide opgetogen naar het publiek, alsof hij meedeed aan een carnavalsoptocht. Fisico, het meesterbrein van team Blauw, hield zich niet bezig met het publiek, maar leek zelfs nu bezig te zijn met bedenken hoe hij zijn team naar de overwinning kon loodsen. En dan hun leider, T.g. Wetend dat Hiawatha een blok aan zijn been zou worden, maar ook wetend dat zijn team ontzettend sterk was. En het enige team zonder meisjes, wat, daar waren T.g. en Fisico het over eens, een groot pluspunt was.

En daar was het laatste team. 6 tributen gekleed in geel keken het publiek aan. Niemand van hen zwaaide. Dit team werd getipt voor de overwinning. Jeffrey, lelijk en chagerijnig; Bandaka, gespierd en goed getraind; Dark Lisa, platpratend en een goede zwaardvechtster; Roosjuh, onschuldig maar sterk+; Lucoshi, meedogenloos en een beoefenaar van vrijwel ieder wapen; en Para, hun leider, onverslaanbaar, en evenals zijn broertje goed met ieder wapen. Hij zou uiteindelijk de enige van 24 tributen zijn die al zijn teamgenoten daadwerkelijk zou tegenkomen in de Arena.

De Hongerspelen begonnen. 12 Tributen stonden in een cirkel rondom de heuvel waarop de Hoorn te vinden was; in een kasteel verderop zaten de 12 andere tributen, sommige in torens, anderen in de kerker en 2 paren zaten opgesloten in de hallen van het kasteel. Een hoge toon klonk: de Spelen waren begonnen!

Lucoshi vermoord Christopherz met het zwaard aan de muur; Para schiet Hiawatha neer met een kruisboog; T.g. en Dark Lisa vechten om een Gouden Zwaard; Dark Lisa hakt de rechterhand van Lennard eraf; Goomuin wordt vermoord door T.g.; SM64 wordt geroosterd door de draak; Koopalingsfan breekt vrij, vermoord Selletje en ontvlucht het kasteel; WM, Tuffie en Lennard doden Jeffrey en stelen het Gouden Zwaard; Tosti en Hitomi vinden het eerste voedselpakket; Fisio en Lazerstraal houden een wapenstilstand en leren elkaar kennen; Koopalingsfan leidt T.g. e Sushi naar het kasteel; Adje wordt vermoord; Lucoshi bevrijd zichzelf, red Roosjuh en vermoord Windowsfan; Para en Dark Lisa bevrijden Bandaka; Para vermoord Koopalingsfan; T.g. vermoord Roosjuh; Raceneus pleegt zelfmoord; team Geel ontvlucht het kasteel, met het eten van Lucoshi en een Kristallen Zwaard op zak; T.g. en Sushi vluchtten via het dak; Fisico wordt ziek; Tuffie vermoord Hitomi; Tosti sluit zich aan bij team Groen; Sushi wordt geroosterd door de draak; Para verdeelt het eten onder zijn teamgenoten zonder zelf iets te eten; Tuffie wordt doodgebeten door een faun; Tosti krijgt de schuld van Tuffie's dood en vlucht voor Wm en Lennard; Para is verzwakt en kan niet verhinderen dat WM Bandaka vermoord; Lennard plundert het kamp van team Geel; Para krijgt hallucinaties en eet een giftige paddestoel; Lucoshi dood Para om hem uit zijn lijden te verlossen; Fisico en Lazerstraal weten eindelijk vrij te breken uit hun gevangenis; Lazerstraal's been wordt opengereten; Tosti slaat WM neer met een knuppel; Lucoshi schiet Tosti dood; Fisico en Lazerstraal komen T.g. tegen; Lazerstraal sluit zich aan bij team Blauw; Lennard dood Dark Lisa met het Gouden Zwaard; Lucoshi dood Lennard met het Kristallen Zwaard; T.g., Fisico en Lazerstraal bedenken een plan om het kasteel op te blazen; Lucoshi vertrekt richting het kasteel, gevolgd door WM; het Kasteel ontploft te vroeg; WM overlijdt; Lazerstraal en Fisico vluchten weg uit het kasteel; Lucoshi confronteerd T.g.; Lazerstraal en Fisico rusten uit in het kamp van team Groen; de Draak laat Lucoshi levend verbranden; T.g. besluit Lucoshi uit zijn lijden te verlossen; Fisico en Lazerstraal bereiken de Hoorn des Overvloeds; T.g. gaat de strijd aan met de draak en sterft; Fisico en Lazerstraal vallen hand in hand in slaap op de top van de heuvel

Op dat moment zet Caesar Flickerman de band stil. Het publiek klapt en joelt. Caesar draait zich naar de gedaante naast hem. "Ben je er klaar voor?" De winnaar knikt. Caesar richt zich weer tot het publiek. "Dames en heren, de finale van de vierde Hongerspelen!" Op dat moment begint de film op het scherm achter hem weer te lopen.

Profiel bekijken http://www.xnxx.com/c/Lesbian-26

92 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 4 op za 08 dec 2012, 12:25

Tosti

avatar
Benjamin Falkenburg
Benjamin Falkenburg
En ja, het is alweer de finale, mensen! 22 tributen zijn niet sterk genoeg geweest, en zijn gestorven. Een draak, een kasteel, honger, gevechten, allemaal hebben ze doden op hun naam staan. Nog maar 2 tributen over! Ze zouden liever samen blijven, maar ze zitten niet in hetzelfde team en dat zouden ze ook nnooit kunnen worden. De liefde moet nu gebroken worden, want er kan er maar een naar huis. Ja, Lazerstraal en Fisico, we hebben het tegen jullie. Een van jullie moet uit het leven stappen, vrijwillig of onvrijwillig. Wat zal sterker zijn, de liefde of het leven?

Profiel bekijken http://google.nl

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 6 van 9]

Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Volgende

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum