Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

De Toadplaza Hongerspelen: Deel 4

Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Volgende

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 9]

1 De Toadplaza Hongerspelen: Deel 4 op zo 11 nov 2012, 16:17

Tosti

avatar
Benjamin Falkenburg
Benjamin Falkenburg
HONGERSPELEN YEYEYEYEYE

Gegroet koene ridders, op weg naar de volgende Hongerspelen! Dit keer hebben we weer een nieuw thema, de Riddertijd! De hele Hongerspelen proberen we het zo veel mogelijk op de Middeleeuwen te laten lijken. De Hoorn is weer zoals gewoonlijk, maar er zitten nu ook malienkolders. harnassen, kruisbogen, lansen en speren bij! Wapens genoeg dus, en ook andere handige dingen zijn er in overvloed, maar uiteraard geen technische snufjes. Ook zul je hier geen kruimel eten vinden. Dit jaar proberen we de naam Hongerdspelen wat meer eer aan te brenegn, er zijn over de hele arena slechts 20 voedselpakketen aanwezig! Hiervan kan 1 tribuut maar 1 dag goed van leven. (Dit houdt in dat je met 2 personen een halve dag vooruit kan. Ook kun je minde dan ene pakket per dag eten, maar dan eet je minder dan je eigenlijk zou moeten.) Knokken om eten dus! Om nog eens lekker in Middeleeuwse stijl te blijven, staat er midden in de arena een groot kasteel. Hierin zul je verrassingen vinden, zowel fijna als minder fijne. Hier starten 12 tributen. De andere 12 starten bij de Hoorn. De vorige Spelen zijn teams geintroduceerd, wat erg in de smaak viel. Daarom hebben we deze editie niet 2, maar wel 4 Teams!


Regels:
Spoiler:
Para schreef: De Toadplaza Hongerspelen is basically een doorschrijfverhaal. Dat wil zeggen dat mensen om de beurt een stukje van dit verhaal schrijven. Het verhaal gaat over 24 personages die meedoen aan de Hongerspelen, oftewel: ze moeten elkaar vermoorden totdat er nog maar 1 over is. Hoe lang je verhaaltje is maakt neit uit, maar je wordt beperkt in je inhoud. In je verhaaltje mag slechts 1 grote gebeurtenis plaatsvinden, dat wil zeggen:
-De dood van 1 personage
-1 bondgenootschap wordt gevormd
-1 wapen wordt verkregen/kwijt geraakt
Daarnaast moet ieder verhaaltje eindigen met een cliffhanger, waarna de volgende persoon verdergaat waar jou verhaal ophield. Dit is dus bijvoorbeeld:
Persoon 1
Citaat:
...Plots hoorde Para een geluid achter zich.

Persoon 2
Citaat:
Hij draaide zich om en zag dat Wm kwam aanrijden op een mooie pony....

Alleen dan iets wat wél ergens op slaat.

Het feit dat ik ara ben, betekend niet dat Para in mijn verhaaltje moet voorkomen. Ik mag gewoon omschrijven hoe Tuffie vermoord wordt door SM64 zonder dat 1 van de 2 daar iets aan kan doen.

Ik, als spelleider, zal zelf geen stukken verhaal posten, maar kan wel af en toe het spel een nieuwe wending geven. Dit kan bijv. betekenen dat ik er een nieuw personage bij gooi, of juist iemand vermoord, maar ik kan bijvoorbeeld ook een bepaald doel aan een bepaald personage geven. Het is vervolgens aan jullie om dit in het verhaal te verwerken.


Team Rood

Team Rood staat weer onder leiding van de succesvolle Tosti die maarliefst 2 edities heeft gewonnen! (en een keer de arena heeft opgeblazen maar ok). In zijn team vinden we ook Adje, die het de vorige keer erg ver schopte, maar helaas door Tosti zelf is vermoord. Ook Adje's batsmaatje goede vriend Christhoperz is weer van de partij. Verder zit hier ook Goomuin, een van de walrusrijders van de vorige keer, raceneus, die een sponsorgift ontving in de 2de editie en Hitomi, die de vorige keer helaas snel gestikt was in de sneeuw.


Team Groen

Watermeloentje heeft de leiding over team Groen. Hij is ver gekomen, maar heeft nooit de echte finale kunnen meespelen. Misschien komt hij er nu wel in. WM wordt vergeSeld door Selletje, maar niemand weet waarom zei in hetzelfde team zitten. Verder hebben we Tuffie, die best sterk is, maar dat ook moet benutten, Windowsfan, die geluk heeft dat ze in de Middeleeuwen geen ramen hadden, Lazerstraal, die ook wel een nieuwe kans verdient en Lennard, die ongetwijfeld vele talenten heeft, maar pas 1 keer heeft meegedaan.


Team Blauw

Ook Team blauw heeft weer een oude bekende, hier zit namelijk T.G, die ook een editie gewonnen heeft. Ook de vorige keer kwam hij erg ver, samen met SMF, die weliswaar de vorige keer een soort van vijand was, maar nu gewoon bij hem in het team zit. In team blauw zitten ook Fisico, die helaas de vorige editie weinig heeft kunnen doen, omdat hij vrij snel doodgeschoten was, Indiaantje/Hiawatha/Pocahontas, die als indiaan erg goed is met bijlen, Sushi, want dat is grappig en Koopalingsfan, want hij is een oven.


Team Geel

Para is de leider van team Geel. Para is een erg goede zwaardvechter die keer op keer weer ver weet te komen. Hij zit gezellig in het team met zijn broertje Oshi, al hebben ze elkaar allebei al wel eens vermoord. Verder zitten Para's grote vrienden Jeffrey en Dark Lisa ook bij hem in het team. Om het nog een beetje dragelijk te maken zit ook Roosjuh bij hem in het team, die toch meestal de eerste dag wel doorkomt, en Bandaka, die op de een of andere manier toch altijd snel doodgaat.

Dussss:

Team Rood
Tosti (Hoorn) (Doodgeschoten met een pijl door Oshi)
Adje (Kasteel) (Vermoord door Koops met een bijl)
Christhoperz (Kasteel) (Vermoord door Lucoshi met een zwaard)
Goomuin (Hoorn) (Vermoord door T.G met een mes)
Raceneus (Kasteel) (Zelfmoord door van een toren te vallen)
Hitomi (Hoorn) (Vermoord door Tuffie met een speer)


Team Groen
Watermeloentje (Hoorn) (Uit elkaar gespat ofzo)
Selletje (Kasteel) (Vermoord door Koopalingsfan met een bijl)
Tuffie (Hoorn) (In zijn nek gebeten door een faun)
Windowsfan100 (Kasteel) (Doogeschoten door Lucoshi)
Lazerstraal (Kasteel) (Grote beenwond, maar verbonden, Pijl en Boog, mes)
Lennard (Hoorn) (Doodgeschoten door Lucoshi)


Team Blauw
T.G (Hoorn) {Opgegeten door de draak)
Super Mariofan64 (Kasteel) (Levend verbrand in een toren aangestoken door een draak)
Fisico (Kasteel) (2 Zwaarden, Wond in achterhoofd, Voedselpakket)
Indiaantje (Hoorn) (Vermoord door Para met een kruisboog)
Sushi (Hoorn) (Leven verbrand door vuur van de draak)
Koopalingsfan (Kasteel)Team Geel LOL DIT IS NIET GEEL LOL
Para (Hoorn) (Uit zijn lijden verlost door Lucoshi met een zwaard)
Lucoshi (Kasteel) (Vermoord door T.G met een zwaard)
Jeffrey (Hoorn) (Vermoord door WM met een pijl)
Dark Lisa (Hoorn) (Vermoord door Lennard met een zwaard)
Roosjuh (Kasteel) (Vermoord door T.G met een sabel)
Bandaka (Kasteel) (Vermoord door WM met een zwaard)Laatst aangepast door Tosti op za 08 dec 2012, 12:22; in totaal 35 keer bewerkt

Profiel bekijken http://google.nl

2 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 4 op zo 11 nov 2012, 18:04

Lucoshi

avatar
Super Mario
Super Mario
OUDE BEROEPS-ACHTIGE MOORDENAAR OSHI IS BACK, WOOT!!!

Lucoshi komt uit zijn buis omhoog. Daglicht eindelijk! Hij heeft bijna 2 dagen in die hovercraft moeten zitten om naar deze arena te vliegen. Daarna hebben ze ook nog een een halve dag in dat kleine kamertje hier onder de buis moeten zitten. Maar iets klopt niet, nee, geen daglicht. Hij staat middenin een hal van een kasteel. Naast hem staat Christopherz. Jammer, niet iemand uit zijn team. De spelen gaan starten. 5. Hij zal alles op alles zetten om samen met zijn broer en hopelijk de rest van zijn team terug te keren. 4. Dat had hij belooft aan zijn ouders. 3. En ook zijn vrienden en zijn broer. 2. Er was een plan gemaakt met de andere teamgenoten, als we een boog of kruisboog kregen, kreeg Lucoshi die. 1. Ow, opletten, we gaan beginnen. Een hoge toon: de spelen zijn begonnen! Lucoshi ziet Christopherz, die ook verward is door de omgeving. "We moeten samenwerken totdat we teamgenoten vinden." zegt Christopherz. Oja, alsof hij niet weet dat Christopherz hem meteen gaat vermoorden als het lukt. "Ja is goed" andtwoord Lucoshi. Ze kijken rond, geen rugzak te zien. Een kanonschot klinkt. Lucoshi kijkt naar Christopherz, hij leeft nog, oké. Lucoshi kijkt naar de muren. Alleen maar van die opgezetten dierenhoofden en andere decoratie. Niet eens een raam ofzo. Wel een deur, maar die lijkt op slot. "Probeer anders die deur open te maken." zegt Lucoshi tegen Christopherz. Christopherz knikt als antwoord en loopt op de deur af, en begint er tegenaan te beuken. Lucoshi blijft rondzoeken. Dierenhoofden, een standbeed met een helm, en andere cliché kasteel dingen. Wacht eens even, cliché kasteeldingen! Lucoshi ziet het al hangen, boven het standbeeld: Het zwaard met het schild. Hij rent er naartoe en pakt ze. Zwaarder dan verwacht. Ook pakt hij de helm van de pop. Extra bescherming, altijd handig. Hij loopt naar Christopherz toe, want rennen kan niet vanwege het zware zwaard. Het schild en de helm vallen wel mee. Hij heft zijn zwaard en laat hem neerkomen. Kanonschot. Christopherz is vermoord.

Profiel bekijken

3 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 4 op zo 11 nov 2012, 22:26

Prins Para Vanilla

avatar
Zijne koninklijke hoogheid Prins Para Mustafa Pinguïn andy Geweldig Bartholomeus III ofzoiets
Zijne koninklijke hoogheid Prins Para Mustafa Pinguïn andy Geweldig Bartholomeus III ofzoiets
....Lucoshi en Bandaka zitten in hetzelfde team idioot. Ik heb Bandaka nu maar ff vervangen door Chris. Vorige versie werden op de eerste pagina ook al tot 3 keer toe zo'n fout gemaakt (+ nog enkele andere fouten die door niet opletten kwamen), en daar heb ik geen zin in.

Tosti: Lennard zat in deel 2 Wink
_____________________________________________

Op het moment dat Para de arena binnen kwam, merkte hij al dat van de plannen die hij en zijn teamgenoten tijdens de voorbereiding gemaakt hadden, niet veel terecht zou komen. Hij stond aan de voet van een heuvel, en bovenop die heuvel stond de Hoorn. Aan zijn rechterkant zag hij Lennard, en even verderop Hitomi. Aan zijn linkerkant stond Hiawatha, en eventjes verderop stond Tosti. Zijn teamgenoten waren nergens te bekennen, maar als hij keek naar de grootte van de heuvel, en de afstand die de tributen van elkaar af stonden, was het wel duidelijk dat er, evenals bij de vorige editie, enkele tributen ontbraken rondom de Hoorn. Er klonk een hoge toon: de spelen waren begonnen. Zo snel hij kon, rende Para de heuvel op. De tributen om hem heen deden hetzelfde. Onderweg zag hij hoe Hitomi getackeld werd door Lennard en van de berg afrolde, maar daar besteedde hij geen aandacht aan. Hij was boven aan gekomen. Daar zag hij direct dat zijn vermoeden klopte: slechts 9 andere tributen waren boven te vinden. Para rende naar de Hoorn; hij had een kruisboog zien liggen, en met Lucoshi in zijn team was dat een geschenk uit de hemel. Links van hem sprong Hiawatha echter op dezelfde kruisboog af. Para greep Hiawatha bij zijn kraag, trok hem achteruit en greep de kruisboog. Hiawatha stond op om Para aan te vallen, maar nog voordat hij daartoe de kans kreeg, had Para al een pijl afgevuurd, die Hiawatha in zijn keel raakte. Terwijl Hiawatha stierf aan zijn verwonding, rende Para langs de vechtende tributen, op zoek naar zijn teamgenoten. Al snel vond hij Jeffrey, die in gevecht was met Sushi. Para legde een nieuwe pijl op de boog, maar het was niet nodig: Jeffrey had Sushi een klap op zijn hoofd gegeven, waardoor die bewusteloos raakte. Zonder zelfs maar 1 woord te zeggen, trok Para Jeffrey mee naar beneden, weg van het bloedbad. Zij werden al snel gevolgd door een kleine gedaante de zich uit de menigte los wrong: Dark Lisa. Fijn, dacht Para. Uitgerekend Jeffrey en Dark Lisa zijn hier aanwezig, terwijl Lucoshi, Roosjuh en Bandaka weet ik veel waar zijn, misschien wel ergens in een zak zoals in de vorige editie. Zijn ergernis verdween echter als sneeuw voor de zon toen Dark Lisa hem het zwaard overhandigde dat zij uit de Hoorn gehaald had. Het was een schitterend zwaard, met een gouden handvat dat belegd was met robijnen. Met zijn drieën renden ze weg van de heuvel, richting het bos dat even verderop lag, terwijl er voortdurend kanonschoten door de lucht knalden om alweer een dode tribuut aan te duiden. De vierde editie van de Hongerspelen was begonnen!

Profiel bekijken http://www.xnxx.com/c/Lesbian-26

4 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 4 op ma 12 nov 2012, 07:45

Tosti

avatar
Benjamin Falkenburg
Benjamin Falkenburg
Dat van Bandaka zag ik idd ook al, maar ik dacht dat het gewoon tactiek van Oshi was Razz Btw de kleur van team geel veranderd, zodat het wat zichtbaarder is.

Profiel bekijken http://google.nl

5 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 4 op ma 12 nov 2012, 15:39

Gast


Gast
Ik heb Bandaka nu maar ff vervangen door Chris.

HACKS.

6 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 4 op ma 12 nov 2012, 17:15

Tosti

avatar
Benjamin Falkenburg
Benjamin Falkenburg
ik gefe toestemming

Profiel bekijken http://google.nl

7 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 4 op ma 12 nov 2012, 17:34

T.G

avatar
Bowser Jr
Bowser Jr
T.G is er klaar voor: als hij via de lift de arena binnenkomt, denkt hij alles nog eens goed over. Hij heeft vertrouwen in het plan. Iedereen in zijn team heeft tenminste één sterke kant, en bovendien kunnen ze allemaal, op Hiawatha na, goed samenwerken. Tijdens hun tijd in het Kapitool had T.G niet eens de moeite genomen om Hiawatha bij het teamoverleg te betrekken, omdat hij van tevoren al wist dat die ego zich toch niet aan het plan zou gaan houden, en het leek hem zelf ook niks te kunnen schelen. Koopalingsfan daarentegen, is in principe iemand die zijn team zo veel mogelijk van dienst probeert te zijn, maar vanwege zijn ernstige zwakbegaafdheid koste het nogal veel moeite om het plan aan hem duidelijk te maken. Als hij maar een bijl te pakken krijgt, dan is het goed, denkt T.G. Dan durft niemand meer bij hem in de buurt te komen.

Vlak voordat de spelen van start gaan, merkt T.G de spelers om zich heen op: één blok naar links staat Goomuin, op het blok daarnaast staat Hitomi. Rechts van hem staat Dark Lisa, direct daarnaast staat WM. Een hoge toon weerklinkt door de arena: het teken dat de spelen zijn begonnen. Zo snel als hij kan rent T.G de heuvel op. De spelmakers hadden verteld dat maar 12 van de 24 spelers bij de hoorn zouden starten, en hij weet dus niet welke teamgenoten zich samen met hem bij de hoorn bevinden. Zodra hij de top van de heuvel bereikt, neemt hij het hele wapenarsenaal in een oogwenk in zich op. Hij spot al gauw een aantrekkelijk zwaard met een gouden handvat dat belegd is met robijnen. Hij stapt erop af, en zodra zijn vingers zich om het handvat sluiten, voelt hij zich net een koning die zojuist gekroond is. Maar dan grijpt Dark Lisa ineens hetzelfde handvat. Woedend staart ze T.G aan. 'Wat mot je van me?' vraagt ze op een bijna komisch aggresieve toon. 'Dit zwaard pakken, misschien?' antwoord T.G. Ze beginnen allebei als een razende aan het handvat te trekken. T.G is zelf niet bepaald slap, maar toch heeft hij moeite om de overhand te houden. Dark Lisa is veel sterker dan haar grootte zou doen vermoeden.

Vanuit zijn ooghoek ziet T.G hoe Hiawatha door Para wordt neergeschoten. Sukkel, denkt T.G. Dit leidt hem echter af van zijn worsteling met Dark Lisa, waardoor zij het zwaard los weet te trekken, en T.G op de grond duwt. Nog voordat Dark Lisa haar zwaard kan heffen, springt een roekeloze Lennard tussen haar en T.G door, om o.a. een gekromd mes en een zakje buskruit bij elkaar te grijpen. Dark Lisa laat zich hier echter niet door van de kaart brengen, en hakt dwars door Lennard's uitgestrekte arm heen, waarna zijn hand op de grond valt. Kermend van de pijn zakt hij in elkaar, en vanzelfsprekend laat hij zijn bij elkaar verzamelde buit vallen. Zo snel als hij kan, grist T.G het mes en het buskruit van de grond, voordat Dark Lisa nog een zwaai met haar zwaard kan maken. Onhandig draagt T.G al deze spullen weer met zich mee, de heuvel af. Dark Lisa komt hem gelukkig niet achterna.

Dan ziet T.G hoe Jeffrey Sushi neerslaat met een ijzeren schop. 'Nee!' roept T.G hardop. Sushi is zeker een teamgenoot die T.G er wat langer bij wil houden, aangezien hij redelijk handig is met (werp)messen en andere wapens die niet te zwaar voor hem zijn om te dragen. Het gekromde mes zal hij daarom voor hem bewaren. Terwijl Jeffrey wordt meegetrokken door Para, loopt Goomuin inmiddels op Sushi af om hem de genadeklap te geven. Hij houdt zijn sabel al boven zijn hoofd. Mooi niet, denkt T.G. Omdat hij nog steeds heuvelafwaart gaat, maakt hij gebruik van de zwaartekracht om snelheid te winnen, en springt in de lucht. Goomuin merkt nu T.G op, maar te laat: het mes van T.G doorboort zijn keel, en een opnieuw vult een kanonschot de arena. Zo snel als hij kan, trekt hij Sushi van de grond, die nog maar nauwelijks bij bewustzijn is. Tegelijkertijd raapt hij Goomuin's sabel op van de grond. Die is nu mooi voor hem. T.G is geen beste, maar toch wel een redelijk goede zwaardvechter. Bij de trainingen was hij immers een van de weinigen die het de echte toppers (Para, Dark Lisa, WM) nog een beetje moeilijk kon maken.

Hij slaat Sushi's arm om zijn schouder, en samen komen ze langzaammaarzeker weer vooruit. Weg bij de chaos van de Hoorn. 'Deze is voor jou, Sushi.' zegt T.G, en hij geeft hem het gekromde mes waarmee hij Goomuin heeft gedood. 'D... Dank je.' zegt Sushi. 'Ik zal 'm goed gebruiken.' T.G glimlacht, en samen lopen ze onopvallend een verlaten Middeleeuwse nederzetting in. Links van de heuvel ziet hij Para samen met zijn teamgenoten een bos in rennen. SMF64, Fisico en Koopalingsfan moeten zich dus ergens anders bevinden, denkt T.G bij zichzelf. Als hij en Sushi ze maar snel genoeg zouden kunnen vinden, dan zouden de kansen wel degelijk in hun voordeel zijn.

Profiel bekijken

8 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 4 op ma 12 nov 2012, 18:35

Sushi

avatar
GameDonut
Dit keer zal ik zowel voor als na mijn dood proberen mee te doen.

Een tijdje later gaat het steeds beter met Sushi, hij kon op eigen kracht lopen. Nog steeds was hij nog zwak, maar hij herstelde langzaam.
Opeens kwam er een man. Rennen sushi! Zei t.g. Tg rende harder dan sushi, en sushi struikelde. De man had een bijl in zijn hand en sloeg hem omhoog, klaar om hem te vermoorden. Plotseling greep t.g. hem. Wie ben jij? Waarom probeerde je hem te vermoorden? De man was bang en zei: Ik ben.... Koopalingsfan.... T.g liet hem snel los, hij had een teamgenoot gevonden! Luister, wij zijn teamgenoten. Je moet iedereen vermoorden die je ziet, behalve fisico, die je kan herkennen aan zijn grijze baard en smf64, die je kan herkennen aan zien ietwat dikke neus en zijn blonde haar. Ik begrijp het, zei koops. ze gingen slapen. Een van hen zou omstebeurt de wacht houden. in de avond gingen tg en sushi nog even praten: Tg zei dat het niet het slimste tactiek was, maar koops is nu eenmaal groot en sterk.

Toen werd het weer ochtend.....Laatst aangepast door Sushi op di 13 nov 2012, 18:28; in totaal 1 keer bewerkt

Profiel bekijken

9 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 4 op ma 12 nov 2012, 18:47

Tosti

avatar
Benjamin Falkenburg
Benjamin Falkenburg
Fijn dat je weer meeschrijft Razz Toch even ene vraagje, hoe komt T.g/Sushi/Koopalingsfan aan eten?

Profiel bekijken http://google.nl

10 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 4 op ma 12 nov 2012, 18:59

Sushi

avatar
GameDonut
het was toch een bos? Daar groeit vast fruit enzo Razz

Profiel bekijken

11 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 4 op ma 12 nov 2012, 19:02

Prins Para Vanilla

avatar
Zijne koninklijke hoogheid Prins Para Mustafa Pinguïn andy Geweldig Bartholomeus III ofzoiets
Zijne koninklijke hoogheid Prins Para Mustafa Pinguïn andy Geweldig Bartholomeus III ofzoiets
WM had 2 messen, een speer en een helm weten te bemachtigen, geen verkeerde buit. Hij was samen met Lennard naar boven gerend, terwijl Tuffie beneden op hen zou wachten, zodat er minstens 1 lid van team Groen de Hoorn levend zou verlaten. Nu liepen ze met zijn drieën door het bos, napratend over de gebeurtenissen bij de Hoorn en discussiërend over de mogelijke verblijfplaats van hun teamgenoten. Ze hadden vooraf al afgesproken om bij de Hoorn geen tijd te verspillen aan moordpogingen, maar gewoon zo snel mogelijk met zoveel mogelijk wapens weg te komen. Dat was Wm goed gelukt, maar bij Lennard liep het iets minder soepel: zijn rechterhand was eraf gehakt door Dark Lisa. Hierdoor had hij veel bloedverlies geleden, en was hij verzwakt geraakt. Tuffie had een stuk stof van zijn eigen gewaad gehaald en om het stompje aan het uiteinde van Lennard's hand gebonden, maar veel meer konden ze niet doen. Het feit dat ze nog niets eetbaars tegen waren gekomen, hielp ook niet bepaald. Plotseling stak Wm zijn arm uit, om Tuffie en Lennard tegen te houden. Hij legde zijn vinger op zijn mond, en wees naar een open plek iets verderop. Daar zaten Para, Jeffrey en Dark Lisa rond een kampvuur. Zwijgend pakte hij de speer en zette de helm op, terwijl Lennard en Tuffie beiden een mes in handen namen. Fluisterend zei WM: "Drie... Twee... Een... NU!" Terwijl hij die laatste woorden schreeuwde, renden de drie leden van team Groen op team Geel af. Nog voor Para, DL en Jeffrey het goed en wel beseft hadden, waren de drie jongens echter weer verdwenen. Met een kreet van woede ontdekte Para dat zijn gouden zwaard gestolen was. Met een nog grotere vlaag van woede zag hij vervolgens Jeffrey. Zijn keel was doorboord door de pijl van WM. Dood.

Profiel bekijken http://www.xnxx.com/c/Lesbian-26

12 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 4 op ma 12 nov 2012, 19:02

Prins Para Vanilla

avatar
Zijne koninklijke hoogheid Prins Para Mustafa Pinguïn andy Geweldig Bartholomeus III ofzoiets
Zijne koninklijke hoogheid Prins Para Mustafa Pinguïn andy Geweldig Bartholomeus III ofzoiets
@ Sushi: lees de openingspost nog maar eens goed door.

Profiel bekijken http://www.xnxx.com/c/Lesbian-26

13 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 4 op ma 12 nov 2012, 19:04

Adje Vanilla

avatar
Administrator
Administrator
Ook Adje's batsmaatje goede vriend Christhoperz is weer van de partij.

:'D


_________________

Para ik eis een leukere opmerking hier verdomme

ADJE IS EEN FLADJE o god why

ik zei leuker
Profiel bekijken

14 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 4 op ma 12 nov 2012, 19:08

Sushi

avatar
GameDonut
Oh faal van mij dan.

Profiel bekijken

15 Re: De Toadplaza Hongerspelen: Deel 4 op ma 12 nov 2012, 20:10

Lucoshi

avatar
Super Mario
Super Mario
Windowsfan stond daar maar. Bovenop een van de torens van het kasteel. In de 3 andere torens kon hij 3 andere gevangene zien: Raceneus, SM64 en Roosjuh. De gevangene hadden een goed uitzicht over de arena. De Hoorn, Het bos ernaast, de hoge berg aan een andere kant, een grot tussen de berg en het bos in en een grote open vlakte met een meer en een dorpje. Hij zag verschillende teams lopen. Hij zag dat zijn eigen team net het bos in gerent was achter team geel aan. Ook zag hij hoe team blauw nog bij de hoorn staat. Team rood was naar het dorp gerent en zit daar momenteel ook in. Windowsfan keek naar beneden, naar het kasteel zelf. Het was een groot, mooi kasteel met deze 4 torens, 2 grote hallen en een troonkamer met een fantastisch feestmaal opgezet. Windowsfan kijkt naar zijn team, in het bos. Hij kan ze zien aangezien het bos niet zo heel dicht beplant is. Het lijkt erop dat ze een mooi aantal wapens hebben.

Plotseling hoort hij een brul. Een oorverdovend geluid dat de hele arena vult. Hij kijkt naar de berg. Daar, bovenop de berg staat iets dat hij allerminst had verwacht. Het Kapitool moet hier een fortuin aan hebben uit gegeven om dit te kunnen creëren. Boven op de berg, staat een rode, vuurspuwende, met zijn vleugels wapperende draak en hij komt op het kasteel af. Windowsfan ziet het beest steeds dichterbij komen. Ook Roosjuh merkt het nu op en begint te schreeuwen. Nu raken ook Raceneus en SM64 in paniek. De draak richt zich op SM64. Hij gaat bovenop zijn toren zitten en voor SM64 er ook maar iets aan kan doen, spuwt de draak al zijn hele toren onder vuur. SM64 sterft een uiterst pijnlijke en warme dood en de draak vliegt weer terug naar de berg maar maakt nog snel een stop bij het dorp...Laatst aangepast door Lucoshi op di 13 nov 2012, 10:26; in totaal 1 keer bewerkt

Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 9]

Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Volgende

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum