Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

De Toadplaza Hongerspelen

Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Volgende

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 4 van 7]

46 Re: De Toadplaza Hongerspelen op di 04 sep 2012, 14:46

Lucoshi


Super Mario
Super Mario
Lucoshi gaat terug naar zijn boom, pakt zijn spullen die nog over zijn op en loopt verder. hij weet dat hem maar één ding te doen staat: Jagen. Niet op Mensen, maar op dieren. Aangezien de Mulitant al zijn eten heeft meegenomen. Na een uur jagen heeft hij een goede buit: 2 konijnen, een fazant en een hele hoop vissen. Het is misschien niet heel veel, maar genoeg om de Honger Spelen nog een paar dagen mee te overleven. Hij besluit het nog niet te eten, want zo'n honger heeft hij nog niet. Hij plukt wel zijn konijnen kaal. Als hij net zijn 2e konijn klaar heeft hoort hij mensen in de verte en ze komen zijn kant op. Lucoshi besluit snel in een boom te klimmen en net als hij naar boven geklommen is ziet hij ze voorbij komen: de 3 tributen. Aller eerst wil Lucoshi niets doen, maar dan ziet hij iets: Een van hen, een blonde jongen, loopt erg mank en ongemakkelijk, en hij loopt ook achteraan. Lucoshi pakt zijn boog en schiet de blonde jongen zonder pardon door zijn hoofd. Zo, dat is 3. De twee andere jongens draaien zich om en zien het lijk liggen. Een van de twee wil hem helpen, maar de andere trekt hem mee en ze rennen samen weg. Maar goed ook, denkt Lucoshi. Ik had ze anders toch wel vermoord.

Profiel bekijken

47 Re: De Toadplaza Hongerspelen op di 04 sep 2012, 16:00

Tosti


Benjamin Falkenburg
Benjamin Falkenburg
Sander Koopa was gek in zijn hoofd. Altijd al geweest. Zijn ouders lieten hem in de steek. De psychiaters konden niks met hem. Uiteindelijk kwam hij in een weeshuis. Ook daar wilden ze niets van hem weten. Toen kwam voor hen de oplossing: De Hongerspelen. Zonder pardon hebben ze hem mee laten doen. Sander Koopa verzette zich niet. meestal wist hij niet eens dat de wereld bestond. Soms kreeg hij een woedeaanval. Dan was hij agressief en moesten ze hem apat in een kamer stoppen. Maar wat je nooit, maar dna ook nooit moest doen is een bijl in zijn buurt leggen. Dan werd hij woedend en viel iedereen aan in zijn buurt. Niemand weet waarom. Dat was dan ook de enige reden dat hij nog niet dood was. Op de stapel wapens bij de start lag een bijl. Een luze, grote bijl. Dit had Sanders aandacht getrokken. Meteen had hij hem gegrepen. Hij kon zich niet meer herinneren wat er toen was gebeurd. Want soms, als hij een bijl had, kon hij wel helder denken. Meestal helaas niet. Toch had iedereen hem vanaf het begin gemeden. Hij was gevaarlijk. Maar ook gestoord. Alleen was zijn agressie nu wel wat minder. Nu had hij vooral honger. Veel honger. Hij had nog niets gegeten vanaf het begin., Het drong nu pas tot hem door dat hij honger had. Hoe kwam hij aan eten? Hij had geen idee. Hij kon dieren en mensen in mootjes hakken. Maar hij zag geen dieren of mensen. Alhoewel... hij hoorde geluiden. Boven hem. Hij keek omhoog. Daar was iemand. Zeker weten. In die boom. Hij at konijn. Konijn kon je eten. En dat was vast wel lekker. Hij zou dat mens ook vermoorden, dan ahd hij nog meer eten. Meteen klom hij in de boom, toen opeens....

Profiel bekijken http://google.nl

48 Re: De Toadplaza Hongerspelen op di 04 sep 2012, 17:24

Lucoshi

avatar
Super Mario
Super Mario
Lucoshi zat rustig in de boom, een van zijn konijnen te eten, rouw, maar toch best lekker. Hij bleef maar denken aan zijn slachtoffers: Roosjuh, die onherkenbare jongen en de blonde jongen. De blonde jongen heette waarschijnlijk Sushi, want dat riep een van de 2 andere jongens naar hem toen hij dood neer viel (wat hij, als ik niets had gedaan, ook wel had gedaan na een tijdje). Plotseling hoort Lucoshi een geluid, een bekend geluid. Het is de mulitant. Hij komt naar de boom gerend en Lucoshi duikt geschrokken naar achteren, maar de mulitant komt niet voor hem. Daar, beneden op de grond. Word Sander Koopa aan stukken gescheurd. De jongen die helemaal gestoord werd tijdens het bijlen werpen bij de eerste trainingen, waar hij nog zo bang voor was. De Mulitant gaat anders tewerk dan tevoren, de jongen word niet meteen vermoord, nee, hij word leven opgegeten met zoveel pijn als maar mogelijk is. Lucoshi kan het niet langer aan zien en schiet met een pijl Sander Koopa neer. De mulitant kijkt geschrokken op, maar ziet Lucoshi niet. de mulitant rent weg met het lijk om hem vervolgens verderop neer te leggen, waarschijnlijk zodat hij door een hovercraft kan worden opgehaald. Zo, dat maakt dan dus 4, denk Lucoshi. Dit is al de 2e keer dat hij werd opgejaagd, maar dat de mulitanten hem hebben geholpen. Hij kan maar een ding denken: Het Capitool is voor mij.. Dan komt plotseling een parachute uit de lucht vallen met een bril. Niet zomaar een bril: een nachtkijker. Deze moet een vermogen hebben gekost, maar hij heeft dan ook nog helemaal geen spullen gekregen van sponsors. Hij kijkt in de lucht en bedankt fluisterend de sponsors terwijl hij niet kan wachten totdat het nacht word: Hij gaat jagen. Deze keer niet op dieren, maar op de mens.

Profiel bekijken

49 Re: De Toadplaza Hongerspelen op di 04 sep 2012, 17:36

Prins Para Vanilla

avatar
Zijne koninklijke hoogheid Prins Para Mustafa Pinguïn andy Geweldig Bartholomeus III ofzoiets
Zijne koninklijke hoogheid Prins Para Mustafa Pinguïn andy Geweldig Bartholomeus III ofzoiets
Jeuj, er zijn inmiddels 5 posts geweest sinds mijn vorige aankondiging (als je Sushi's verwijderde post meeteld), wat wil zeggen dat nickmariourbanus weer sterfelijk is.

En er is meer! Zoals bij iedere Hongerspelen, wordt er een feestmaal georganiseerd. Alle tributen moeten hier verplicht naartoe. En bij een feestmaal, horen natuurlijk doden. Daarom mag de eerstvolgende persoon in zijn verhaal niet 1, maar 2 personages vermoroden. Let op: dit mogen NIET 2 personages uit hetzelfde bondgenootschap zijn (maw: niet Selletje én Hiawatha/T.g én SM64). Good luck and may the odds be with you.

Profiel bekijken http://www.xnxx.com/c/Lesbian-26

50 Re: De Toadplaza Hongerspelen op wo 05 sep 2012, 19:29

Tosti

avatar
Benjamin Falkenburg
Benjamin Falkenburg
Tosti leefde nog. Leefde hij echt nog? Ja, hij leefde nog. Ongelofelijk, na wat hij had meegemaakt. Allereerst dat gevecht met WM en Parar. Dat ging niet helemaal zoals gepland. Hij wilde een bondgenootschap met hen sluiten, zodat ze een erg sterk team zouden worden. Maar ze gingen meteen in de aanval over. Tot overmaat van de ramp vluchtte Tuffie ook nog eens. De lafaard. Het was maar goed dat hij dood was. Gelukkig hoefde hij geen moeite te doen voor Para en ook MW ging vrij gemakkelijk. Maar toen kwam Sander Koopa ook nog eens. Gelukkig was hij niet echt gefocused op Tosti. Tosti kon zo vrij makkelijk wegkomen met alle spullen van WM, Para, Tuffie en hemzelf. Dat waren veel spullen. Hij had kostbare dingen moeten lossen. Toen vond hij Tuffie. De verrader. En dan probeerde hij hem ook nog eens te vergiftigen... Echt niet te vertrouwen. Maar hij stond er dus nu weer alleen voor, met aardig wat voedsel, messen, een boog en een zwaard. Niet slecht. Hij had kans. Best veel eigenlijk. Nu moest hij doorzetten. Toch zaten er nog gevaren tussen, de mutialtn bijvoorbeeld. Die moest je niet tegenkomen. Hij had al verschillende tributen vermoord zonder ook maar een schrammetje te krijgen. Maar als hij het bos uit zou gaan zou dat toch niet gebeuren. En dat was ook de kortste weg naar het feestmaal. Het feestmaal, dat een paar uur geleden was aangekondigd. Hij wilde er als eerste zijn. Hij was er tenslotte niet ver vanaf, en hij had die extra pijlen toch echt hard nodig. Hij was allang door zijn voorraad heen. Bovendien zat er misschien water bij. Zijn voorraad was bijna op Hoe zou het feestmaal verlopen? Flitste er door zijn hoofd. Ik denk niet dat ik er zonder wonden vanaf kom... Maarja, dat hoorde erbij, het vechten. Hij had er tijdens de Hongerspelen steeds minder last van gehad andere mensen te doden. Het was tenslotte voor hem goed.
Het feestmaal kwam al in zicht. Hij zag duidelijk de contouren van de hoorn, waar nauwelijks nog spullen inzaten. Hij ging niet de moeite doen die te doorzoeken. Veel te gevaarlijk. Hij was nog honder meter van de tafel. Zou hij het erop wagen? Hij zag geen tributen... Alhoewel, daar was er een! Hij zou vast niet zo waakzaam zijn. Hij zou hem van achteren kunnen besluipen en dan... Voor hij het wist had hij zijn zwaard en messen gepakt, zijn rugzakken van zijn rug gehaald en door het gras gekropen. Dit zou een mooie gelegenheid zijn. De dood van die tribuut zou wat lawaai opleveren, mensen zullen gedesoriënteerd zijn en zo kon hij de rugzak pakken. Of misschien wel meer... Hij was ernu heel dichtbij. Hij kon zijn ademhaling horen. Volgens mij is het Ulysses, dacht hij. Dat was gunstig. Hij was gevaarlijk. Hij was nnu heel dichtbij. Tosti hief zijn mes op en... Opeens hoorde hij de mutilant. Hij schrok zich dood; wat deed die hier? In de verwarring en schrik die was ontstan kon hij zien dat er minstens 4 tributen hier waren. Maar goed dat hij niet de gok had gewaagd! Nadat hij weer een beetje bij positieven was, zag hij dat de mutilant nog wel wat verder weg was dan hij dacht. Maar ook zag hij dat Ulysses hem had opgemerkt. Hij stak zijn hand uit om zijn messen te pakken... Tosti handelde snel en stak meteen toe. Na een korte worsteling zaten ze allebei onder het bloed. Ulysses' bloed. Zijn gespartel werd minder. Maar hij moest snel zijn, de rugzakken lagen er nog en de mutilant kwam steeds sneller op hem af. Tosti schoot overeind en sprinte naar de tafel. Toen kreeg de rest hem in het oog. Een van hen had een boog, zag hij tot zijn schrik. Hij kon nog net zijn rugzak pakken toen hij de boog hoorde spannen. Vliegensvlug dook hij weg. Net op tijd. De mutilant had ondertussen de tafel bereikt, waar nog twee andere tributen stonden. Hij rende weg, en kon dus niet zien hoe T.G bloederig werd vermoord...

Profiel bekijken http://google.nl

51 Re: De Toadplaza Hongerspelen op wo 05 sep 2012, 20:02

Lucoshi

avatar
Super Mario
Super Mario
Lucoshi komt aanrennen bij de Hoorn. Met zijn Boog in de ene hand en een zwaard in de andere. Je weet maar nooit. Hij ziet iemand op de grond liggen, dood. En Tosti, de gevaarlijkste tegenstander (zoals hij al had verwacht), bij de Hoorn samen met twee andere, waaronder Nickmariourbanus. Hè? Denkt Lucoshi. Die was to dood? De spelmakers zullen wel een of ander trucje hebben uitgehaald en hem weer tot leven gebracht. Lucoshi probeert er niet bij na te denken en schiet een pijl op Tosti af, hij moet eerst dood. De pijl raakt hem op een haar afstand en komt in het lijf van SM64 terecht, die naar T.g toe rende. T.g lag op de grond, werd aan stukken gereten door de Mulitant. Wow, 3 doden bij dit feestmaal, tot nu toe dan. Lucoshi ziet Tosti het bos in vluchten, de andere kant op. Dan valt Lucoshi's oog op de rugzakken bij de hoorn: Spullen. Er zijn geen tributen meer, maar nog wel een mulitant. Lucoshi pakt een Pijl en schiet die de kant in waar tosti heen is gerend. De mulitant draait zich geschrokken om en rent ernaartoe. Dit was zijn kans. Lucoshi rent nar het midden, pakt de over gebleven 3 rugzakken en rent er mee weg. Ze zijn loodzwaar en Lucoshi's Arm begint pijn te doen. Hij huisvest zich in een boom dicht bij de hoorn: Zo kan hij mensen neerschieten die een poging op de hoorn wagen. Hij is van buiten niet te zien, maar van binnen ziet hij alles. Hij kijkt in de Rugzakken en ziet wat hij al hoopte: Een hele hoop voedsel. En erg luxe voedsel ook. Ook zitten er vele medicijnen in. Hij denkt aan wat er aan het begin van de Honger Spelen werd gezegd: Mogen de kansen immer in je voordeel zijn. En hij denkt: Ja, de kansen zijn in mijn voordeel.

Profiel bekijken

52 Re: De Toadplaza Hongerspelen op wo 05 sep 2012, 20:19

Tosti

avatar
Benjamin Falkenburg
Benjamin Falkenburg
Selletje was te laat. Natuurlijk was ze te laat. Hiawatha had maar staan zeiken dat ze niet moesten gaan, maar iuiteindelijk had ze hem gedwongen te gaan. Maar de rest had dat probleem niet. Toen ze aankwamen lagen er alleen nog maar 3 lijken. De rugzakken waren weg. Terwijl ze dat eten heel hard nodig hadden. Dit was niet eerlijk. Maar niest was eerlijk. Nickmariourbanus bijvoorbeeld. Hij was weer tot leven gewekt. Dat mag toch helemaal niet? Hoe kun je dan nog winnen? En hij had ook nog Dark lisa vermoord. Niet dat Selletje haar mocht, maar toch, ze kon vechten. Nu zat ze met die indiaan opgescheept. Hij kon niks. Misschien was dit dan het moment. Hiawatha koos precies dit moment uit om te gaan zeiken. "Ik zei toch dat we niet moesten gaan" klaagde hij.
"Ik weet niet of het je is opgevallen, maar dit komt allemaal door jou", knarstande Selletje.
"Niet waar!"
"Ontken het niet, sukkel"
"Doe normaal Sel, we moeten juist samenwerken", wierp Hiawatha tegen.
"Also jij iets toevoegt. Je probeert gewoon bij mij te slijmen. Ik heb het wel door. Maar nu is het genoeg geweest. ik denk dat ik klaar ben met jou. Over en uit."
"Nee, alsjeblieft Sel! Wat moet ik zonder je? Ik kan niet in mijn eentje overleven!"
"Hoeft ook niet", zei Selletje, en voor hij nog meer kon zeggen stak zij haar mes diep in zijn hart.

Profiel bekijken http://google.nl

53 Re: De Toadplaza Hongerspelen op wo 05 sep 2012, 20:27

Lucoshi

avatar
Super Mario
Super Mario
Lucoshi zit in de boom, hoort hoe twee tributen met elkaar in discussie zijn over dat de rugzakken weg zijn. Die heb ik, denkt hij. Lucoshi hoort hoe Selletje haar mes in Hiawatha steekt. Nog een dode. Dit gaat als een speer, nog maar een paar tributen over. Speer. Hij moet weer aan Roosjuh denken, zijn eerste slachtoffer, zijn beste Vriending, zijn buurmeisje en nog veel meer. Hij probeert het van zich af te schudden en ziet Selletje tegen zijn boom aan leunen. Nu, denkt Lucoshi. Hij pakt zijn zwaard (want een pijl is niet nodig, hij zit niet hoog) en slaat onhandig Selletje door haar hoofd. Hij krijgt met moeite het zwaard er nog uit en zie dat de hovercrafts bij de Hoorn des Overvloeds de lijken weghalen. Selletje, zal nog even blijven, tenzij Lucoshi hier weggaat. wat hij echt niet van plan is. Maar oké, hij heeft al voor z'n 6 doden gezorgd, dat is heel wat, dat is de kwart van alle tributen! Hij kijkt weer voor zich uit, naar de hoorn. Waar hij twee tributen ziet vechten om een rugzak die nog van het begin was blijven liggen met een half beschimmeld broodje en een flesje water erin...

Profiel bekijken

54 Re: De Toadplaza Hongerspelen op wo 05 sep 2012, 20:44

Tosti

avatar
Benjamin Falkenburg
Benjamin Falkenburg
Nickmariourbanus was dood. Was. Niet meer. Hij was dus een zombie. Dacht hij. Heel helder kon hij niet meer denken. Hij wist niet meer wat er gebeurd was, maar hij wist wel dat hij moeilijk te doden was. iemand probeerde het, maar het genas meteen. Dus hij kon misschienwel winnen. Ofzo. Hij wist niet meer hoeveel mensen er meededen. Niet veel in ieder geval. Toen zag hij een tribuut. Hij was bij de Hoorn. Er lag een rugzak. Misschien zat er wel een wapen in, dan kon hij tenminste mensen doden! Volgens hem ws het Tosti. Die kende hij wel, uit zijn jeugd. Hij was wel aardig. Maar ze waren geen vrienden ofzo. Dus nu mocht hij wel dood. Hij strompelde naar de Hoorn. Hij kon ook niet heel snel meer lopen. Tosti merkte hem meteen op en schoot een pijl op hem af. Precies in zijn hart. Niet dat hij het voelde. Tosti schrok duidelijk. Hij had dit niet zien aankomen. Als Nickmariourbanus nu een wapen te pakken kon krijgen... Maar nee, de rugzak was nog te ver weg. En Tosti had nog een aantal zwaarden en messen. Maar hij was onsterfelijk. Dacht hij. Tosti probeerde een tweede poging en schoot nog 3 pijlen af. Ook deze raakten een voor een zijn hart. Ook deze haalden niets uit. Alhoewel, er stroomde nu wel behoorlijk wat bloed uit. Zou dat erg zijn? Hij had geen tijd om na te denken, want Tosti stond alweer voor hem. Met een enorme zwaardslag maakte hij een diepe wond in zijn zij. ook dat voelde hij niet. Nickmariourbanus grijnsde. Dit kon nog leuk worden. tosti begreep nu ok dat het zo niet zou werken. Maar Tosti gaf niet op. Met een reeks slagen en stoten haalde Tosti Nickmariourbanus' hele buik open. Nu begon hij wat meer te voelen. Hij zag alles wat minder goed. Tosti bleef maar uithalen en Nickmariourbanus' ingewanden vlogen in het rond. Hij hoorde botten kraken. MAar hij voelde het niet. Tot slot hakte Tosti zijn hoofd eraf. Nickmariourbanus schrok. Zou hij dit overleven? Dat was het laatste wat hij dacht.

Profiel bekijken http://google.nl

55 Re: De Toadplaza Hongerspelen op wo 05 sep 2012, 20:44

Prins Para Vanilla

avatar
Zijne koninklijke hoogheid Prins Para Mustafa Pinguïn andy Geweldig Bartholomeus III ofzoiets
Zijne koninklijke hoogheid Prins Para Mustafa Pinguïn andy Geweldig Bartholomeus III ofzoiets
Ok, aangezien het niet eerlijk is om Oshi nu zijn eigen winst te laten schrijven, gaat het einde als volgt: Zowel Tosti als Oshi mag dalijk nog een verhaaltje schrijven, maar er gaat niemand in dood. Tevens moeten ze allebei met een dobbelsteen gooien, en degene die het hoogste dobbelt, die heeft gewonnen en mag het einde schrijven. Akkoord?

Profiel bekijken http://www.xnxx.com/c/Lesbian-26

56 Re: De Toadplaza Hongerspelen op wo 05 sep 2012, 20:47

Lucoshi

avatar
Super Mario
Super Mario
Welke Dobbelsteen?

Profiel bekijken

57 Re: De Toadplaza Hongerspelen op wo 05 sep 2012, 20:48

Prins Para Vanilla

avatar
Zijne koninklijke hoogheid Prins Para Mustafa Pinguïn andy Geweldig Bartholomeus III ofzoiets
Zijne koninklijke hoogheid Prins Para Mustafa Pinguïn andy Geweldig Bartholomeus III ofzoiets
Wat dacht je van de dobbelsteen dobbelsteen?

Profiel bekijken http://www.xnxx.com/c/Lesbian-26

58 Re: De Toadplaza Hongerspelen op wo 05 sep 2012, 20:49

Lucoshi

avatar
Super Mario
Super Mario
Oke Laughing

Profiel bekijken

59 Re: De Toadplaza Hongerspelen op wo 05 sep 2012, 20:50

Tosti

avatar
Benjamin Falkenburg
Benjamin Falkenburg
De almachtige dobbeslteen. Jeweetwel, als je op reageren drukt en dan daar onderaan.

Profiel bekijken http://google.nl

60 Re: De Toadplaza Hongerspelen op wo 05 sep 2012, 20:55

Lucoshi

avatar
Super Mario
Super Mario
Lucoshi zat in zijn boom te kijken naar het verschrikkelijke gevecht dat voor zich gebeurde: Nickmariourbanus tegen Tosti. Nickmariourbanus was er ergen aan toe dan Lucoshi dacht: Hij was niet echt menselijk meer. Dat gevoel werd verduidelijkt bij elke moord poging die tosti deed: Pijlen recht door zijn hard, Hakken met zijn zwaard. Zijn ingewanden eruit smijten. Uiteindelijk slaat hij met één harde slag zijn hoofd eraf, het lichaam loopt nog 2 seconden verder en valt dan ook neer. De Finale begint nu... Lucoshi weet dat hij niet kan winnen, hij is 13, Tosti... Ouder. Het voordeel: Tosti's pijlen zijn bijna op. Nadeel: Lucoshi's pijlen ook. Lucoshi bedenkt zich dat dit zijn laatste dag in de arena zal zijn. Hij gaat hier morgen weg: Levend of Dood. Hij eet zoveel hij kan om op energy te komen: Die luxe heeft Tosti niet. Of had hij die laatste rugzak te pakken gekregen? Het maakt niet uit, niets maakt meer uit. Lucoshi kan niet helder meer denken: Hoe kan hij het ooit zo ver hebben gehaald? Hij kijkt naar de hoorn, en ziet Tosti niet meer. Hij is echt weg, of Lucoshi kan niet helder meer denken, en dus ziet hij hem niet. Een ding weet hij wel: Het zal waarschijnlijk een bloederig Man tot Man gevecht worden.

Profiel bekijken

61 Re: De Toadplaza Hongerspelen op wo 05 sep 2012, 20:55

De gebruiker 'Lucoshi' heeft de volgende actie uitgevoerd: Dobbelstenen Gooien

'Dobbelsteen' : 3

Profiel bekijken

62 Re: De Toadplaza Hongerspelen op wo 05 sep 2012, 20:55

Lucoshi

avatar
Super Mario
Super Mario
Shit...

Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 4 van 7]

Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Volgende

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum