Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Off-Topic veranderd

Reageren

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

Olivier Vanilla

avatar
Praeses Watermeloen, Blauwe Bes en Red Bull Wodka (MAAR NIET FRISTI) van 2009 t/m 2019
Praeses Watermeloen, Blauwe Bes en Red Bull Wodka (MAAR NIET FRISTI) van 2009 t/m 2019


Het off-topic systeem is veranderd. Er zijn veel topics verplaatst.

Forumspelletjes:

Over het algemeen is hier weinig veranderd, maar toch. In forumspellen worden bijna alle spellen toegestaan, tenzij het pure spam is (op een bepaalde dag in het jaar na) of als het beledigend is tegenover (verbannen) leden. Het verzieken (oftewel irritant meedoen) van forumspellen wordt óók niet getolereerd.

KO Forum:

Dit subforum behoort eigenlijk tot forumspelletjes. Hier wordt af en toe een wedstrijd gehouden.

Ledenforum:

Alleen over serieuze dingen praten, behalve de algemene chatbox, waar eigenlijk alles mag. Vanaf vandaag wordt spammen, als het meerdere keren voorkomt, per direct bestraft met een (lichte) waarschuwing. Off-topic gaan kan best eens gebeuren, maar spam wil ik hier niet.

Off-topic:

Hier mag over het algemeen alles, tenzij het beledigend is tegenover (verbannen) leden. Alle topics worden hier toegestaan, tenzij ze de forumregels schenden, een te klein onderwerp bevatten of dubbel zijn. Het off-topic gedeelte is hiermee bijzonder tolerant. Maak zoveel mogelijk lol hier.

Bij dit gedeelte mogen er best wel aantekeningen worden gemaakt. Een topic onderspammen met dingen als 'lol', 'ok' of 'jofel', kan na een verloop van tijd irriteren. Straffen worden er zelden gegeven, maar gebruik niet een topic puur om berichten te maken. Hetzelfde geldt nog voor het Grote Spam Topic. Hier mag over het algemeen alles, maar misbruik het aub niet door te gaan posthunten (jagen op berichten). Er worden geen waarschuwingen gegeven, maar als meerdere leden dit doen kan het topic wel op slot gaan.

Mods:

Moderators hebben het recht om te posten in gesloten topics. Dit mag vanaf nu niet meer gedaan worden (oftewel spelen in gesloten topics). Anders kunnen ze net zo goed geopend worden. Na een slot mogen er níét meer dan drie posts gemaakt worden in een topic. Als een moderator het met een slot niet eens is wordt het ergens anders besproken.

Het Neushoornspelletje:

Een uitzondering is het welbekende neushoornspelletje. Dit is ondertussen een behoorlijke grap tussen de moderators geworden, omdat het nergens op slaat (de bedoeling is het immiteren van een neushoorn door middel van rare berichten). Op willekeurige momenten zal deze geopend worden. Laat je hier niet door afschrikken.

Andere subfora:

In andere subfora is spam niet toegestaan. Op Toadplaza zijn we wel wat toleranter dan op het grotere fora, maar als een moderator/beheerder zegt dat je on-topic moet doe je dit ook direct. Als je dit niet doet krijg je een waarschuwing.

Uitzonderingen:

In de andere subfora zijn er wat betreft nutteloze topics enkele uitzonderingen: sommige (humoristische) nieuwsberichten, zoals de gewaardeerde Koopalingsawards, en Waarschuwingen en Bans invasie.

Grote Leden Forum/Rijkluizen:

Deze oude subfora worden tegenwoordig gebruikt voor topics die horen bij de oude leden. Als je geen toegang hebt en dit graag wil (omdat je heel erg actief hier bent) krijg je meestal wel toegang.


_________________
Hitomi keer Nalyd Rats ofzo je was met afstand mijn favoriete forumlid  Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad 

En Necro Bandaka Lennard Toady02 Poké-Fanaticus HenkSpermatank Nickmariourbanus Rinus999  STNF Coolboy Neuz en Uly moeten ook Nalyd Rats
Profiel bekijken http://www.toadplaza.com
Deel dit bericht op: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

Bericht op za 10 sep 2011, 19:58 van Gast

Het enige verschil dat ik nu zie is dat Mods niet in gesloten topics mogen posten.

(XAT)

Bericht op za 10 sep 2011, 20:03 van Gast

Trouwens om Post-hunten te verkomen kunnen we beter het Off-topic ''uitzetten''. Je kan er wel posten maar er gaat niks bij je postcount bij. Zo word het Off-topic alleen voor de lol (en niet voor de berichten)

avatar

Bericht op za 10 sep 2011, 20:48 van Olivier Vanilla

Nee, dat wil ik niet. Dat kan ook btw niet.

avatar

Bericht op za 10 sep 2011, 20:50 van Tosti

Wel beter. alleen zijn er al meer van dit soort systemen geweest. Hopelijk wekr tdeze wel.

Bericht op zo 11 sep 2011, 09:10 van Gast

Goomuin schreef:Nee, dat wil ik niet. Dat kan ook btw niet.

Sure.

avatar

Bericht op zo 11 sep 2011, 11:05 van Olivier Vanilla

Voor de rest zijn er heel veel topics verplaatst.

Bericht  van Gesponsorde inhoud

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Reageren

Permissies van dit forum:
Je mag reacties plaatsen in dit subforum